English Version
This Site Is Available In English

الفبای آموزشی کنگره۶۰، جهان‌بینی است

الفبای آموزشی کنگره۶۰، جهان‌بینی است

جهان‌بینی، یعنی آن‌چه ما نسبت به کل هستی، ادراک،‌ دریافت و احساس می‌کنیم. این مطالب،‌ برای عموم قابل فهم نیست و به نظر سخت می‌رسد؛ مانند یک معدن‌طلا که هزاران تن خاک‌برداری باید شود، اما فقط به اندازه یک انگشتر کوچک از آن طلا برداشت می‌شود و حتی با وجود اثبات وجود طلا، کسی به این معادن دست نمی‌زند یا رغبتی ندارد.

در جزوه جهان‌بینی (۱و۲) مطالب، بسیار آسان و قابل فهم است. هدف از جزوه جهان‌بینی چیست؟ ما باید بدانیم؛ ساختارهایی که ما در جهان بیرون می‌بینیم، قابل لمس هستند؛ مانند دولت، گروه‌های مافیایی،  آدم‌های یک کشور، همه و همه در وجود ما هستند؛ یعنی آن‌چه ما در بیرون مشاهده می‌کنیم، در درون ما وجود دارد. صحبت اصلی جهان‌بینی این است که بگردیم و ربط آن‌ها را به هم پیدا کنیم.

ما باید بدانیم اگر در یک کشور، یک پادشاه داریم؛ در درون خود ما هم یک پادشاه وجود دارد یا گروه‌های مافیایی که در بیرون هستند، در درون ما نیز این گروه‌ها وجود دارند، این نشان  می‌دهد که انسان یک موجود چند بعدی است. مطالبی که در جزوه جهان‌بینی گفته می‌شود؛ این مطلب را می‌رساند که هر موجود، در هر مقطعی از زندگی قابل تغییر است.

من می‌دانم که خوبی خوب است؛ ولی چرا آن کار را انجام نمی‌دهم؟ به‌خاطر ساختارها و مافیای درون من است که بسیار قدرتمند شده‌اند. آیا من باید کلاً این باند مافیایی را نابود کنم؟ خیر باید خواسته‌های نامعقول خود را عوض کنم؛ وقتی خواسته من عوض شد، نیروهای مافیا نیز کم‌کم نیروی خود را از دست می‌دهند و ضعیف و ضعیف‌تر می‌شوند تا به‌جایی می‌رسند که از بین بروند.

استاد امین فرمودند: «اگر من به سرعت عصبانی می‌شوم؛ در خیابان هم انسان آرامی نیستم، باید بدانم من میراث خود را برده‌ام، خواسته‌های نامعقول من را در طول‌زمان به چنین موجودی تبدیل کرده و قصد ندارد از بین برود و نه تنها از بین نمی‌رود، بلکه روزبه‌روز خودش را قوی و قوی‌تر هم می‌کند.» ولی یک نکته امیدوارکننده این است که این قدرت مخوف مافیایی با حرکت‌کردن من بالاخره از بین می‌رود، هر چند این تغییر و حرکت آرام‌آرام باشد؛ کافی است، من در جهت تزکیه و پالایش حرکت کنم. مطالعه و عمل به جزوه جهان‌بینی ۱ و ۲ مانند یک نقشه راه است،  برای پی بردن به درون، حس‌ها و وضعیت خود.

استاد امین فرمودند: «الفبای آموزشی کنگره۶۰، همین جهان‌بینی است.» موضوع جهان‌بینی، اهمیت زیادی دارد؛ چون اعتقاد بر این است که برای درمان کامل، باید به هر سه ضلع جسم، روان و جهان‌بینی توجه کرد و این سه ضلع باید به تعادل برسد در غیر این صورت، شاید فرد به درمان برسد ولی به تعادل خیر. ضلع جهان‌بینی می‌تواند بر عملکرد دو ضلع دیگر تأثیر بگذارد؛ وقتی در پرتو آموزش‌های جهان‌بینی به دانایی می‌رسیم، دیدگاه ما نسبت به همه چیز عوض می‌شود و تفکرات و دیدگاه‌های ما مستقیماً روی حالت جسمی، روانی و همچنین بر روی سیستم ایکس تأثیر می‌گذارد.

همان‌طور که بارها در کنگره شنیده‌ایم؛ تخریب سیستم‌ایکس به دو صورت است: با سیم و بی‌سیم که تخریب بی‌سیم، همان تفکرات جهان‌بینی ماست. تفکرات منفی و جهان‌بینی بر پایه نگرش‌منفی و بدبینی، بر روی سیستم‌ایکس اثر می‌گذارد و عملکرد جهان‌بینی بر پایه مثبت، بر کل جسم حتی چهره ما تأثیرگذاراست، انسان‌هایی که در این مسیر حرکت می‌کنند چهره آرامی دارند.

دروس و علوم جهان‌بینی کنگره از کتاب عبور از منطقه۶۰درجه زیر صفر آغاز می‌شود و به وادی‌ها می‌رسد؛ ۱۴وادی مهم‌ترین و یا به عبارتی ستون‌های علم جهان‌بینی هستند و در ادامه به جزوه جهان‌بینی (۱و۲) می‌رسیم.

در سال ۱۳۸۱ با انتخاب آقای امین دژاکام، به عنوان دیده‌بان جهان‌بینی، جزوه‌های‌ جهان‌بینی (۱و۲) توسط ایشان به نگارش درآمد و با وجود ظاهر ساده و کم‌حجم، اما بار بسیار عمیق و مؤثری در نگرش و جهان‌بینی یک فرد مصرف‌کننده موادمخدر دارد که به شرط کاربردی‌کردن آن، تغییرات به ما نشان می‌دهد که جهان‌بینی کنگره۶۰ را آموخته و به آن عمل کرده‌ایم، چون برای باورها و آموخته‌هایی که به آن‌ها عمل نمی‌شود، ارزشی وجود ندارد.

باید دانست برداشت مسافران و همسفران در کنگره۶۰، از یک مسافر و همسفر سفر اولی گرفته تا یک سفر دومی، خدمتگزار، مرزبان، راهنما، اسیستانت، دستیار دیده‌بان، دیده‌بان و در بالاترین جایگاه که نگهبان کنگره۶۰ است، متفاوت است؛ این تفاوت در طی طریق افراد در وادی‌ها است و این‌که فرد در کدام وادی به‌سر می‌برد، آیا توانسته شرایط زندگی خودش را با واد‌ی‌ها وفق بدهد؟ آیا درک مناسبی از شرایط موجود زندگی‌اش و تطبیق دادن آن با هر کدام از وادی‌ها را دارد؟ یک مسافر یا همسفر زمانی می‌تواند از وادی‌ها عبور کند و به مراحل بالاتری از وادی‌ها قدم بگذارد، منوط بر این‌که جهان‌بینی درستی از نوع سفرش داشته باشد؛ آیا فقط قصد رهایی از دام اعتیاد را دارد یا برای رسیدن به خویشتن‌خویش عزم سفر کرده و پا در عرصه خدمت گذاشته و با نیم نگاهی به وادی عشق، روی گدازه‌های آتش شروع به راه رفتن کند.

منابع:جزوه‌های جهان‌بینی (١و٢) و سایت کنگره۶۰

نویسنده: همسفر رقیه رهجوی راهنما همسفر شیرین (لژیون پنجم)
ویراستار و ارسال: همسفر طاهره رهجوی راهنما همسفرآسیه (لژیون اول)دبیرسایت
همسفران نمایندگی عمان‌سامانی شهرکرد

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .