به بهانه دستور جلسه «جهانبینی ۱ و ۲» در خدمت ایجنت شعبه میرداماد همسفر پریسا هستیم تا گفتوگویی با ایشان داشته باشیم، شما همسفران را به خواندن این مصاحبه دعوت میکنیم.
زیباترین تعریف شما نسبت به مقوله جهانبینی چیست؟
برای من جهانبینی دو جهان است؛ در درون و بیرون که میتوان با آن شناختی از خود داشت و زندگی کردن را آموخت. اگر جهانبینی را فرا بگیرم مسیر را برای خود هموار کردهام؛ در واقع جهانبینی مانند طناب و قرقرهای عمل میکند که آدمها را از عمق تاریکیها بیرون میکشد و به روشناییها هدایت میکند.
تأثیر جهانبینی در قرار گرفتن شما در جایگاه ایجنتی تا چه اندازه بوده است؟
استاد امین در سیدی «جهانبینی ۱ و ۲» میفرمایند: «افزايش دانايی به انسان كمك میکند تا نيروی از دست رفته را به دست آورد». جایگاههای خدمتی فرصتی است برای به دست آوردن توان و نیرویی که در آن ضعف و جرئت تکامل نداری، قطعاً جهانبینی در این خدمت برای من تأثیر بسزایی دارد؛ چراکه قرار گرفتن در مسیر خدمت فرصتی است تا محکی به خود بزنم تا آموزش و جهانبینی که در این مدت حضور در کنگره60 گرفتم، عملی کنم و به جهانبینی کاربردی تبدیل کنم.
همسفران با در نظر گرفتن چه پارامترهایی میتوانند جهانبینیشان را بالا ببرند؟
كل جهانبینی روی مسئله دانايی، شناخت حسها است و اینکه چگونه انسان میتواند تشخيص دهد و حسهای خود را پالايش كند. همسفرانی که روزی در ضد ارزشهای خود به ناامیدی، ترس و منیتها دست و پنجه نرم میکردند، با فرا گرفتن الفبای زندگی در غالب جهانبینی میتوانند به دانایی و دانایی مؤثر نزدیک شوند.
.jpg)
اولین قدم در فراگیری جهانبینی چیست؟
در کنگره60 برای رسیدن به تعادل گفته میشود که سه پارامتر جسم، روان و جهانبینی، باید در نظر گرفته شود، به غیر از پارامتر جسم و روان، پارامتر جهانبینی مقولهای است که باید تلاش برای کسب دانایی باشد. تمام مشکلات زندگی ما انسانها در اثر کمبود دانایی است که برای به دست آوردن راه حل، باید سعی به کسب دانایی و تغییر خودمان کنیم.
از نظر شما چه رابطه بین جهانبینی و حفظ حرمتهای کنگره وجود دارد؟
حرمتها قوانین کنگره60 هستند تا بستری مناسب برای رهایی انسانهای در بند باشد و جهانبینی الفبای زندگی است؛ چه بسا در کنگره60 سعی بر این است که شخص با آموزشها به حال خوش برسد، اگر بتوانیم آنها را کاربردی کنیم در خدمت و زندگی میتواند گرههای درونی ما را باز کند؛ اما مستلزم به عمل کردن دو پارامتر اجرای حرمت و جهانبینی است.
آقای مهندس فرمودند: «ما میتوانیم با آرامش فکر، بالا برنده قدرت عقل باشیم.» کوتاه توضیح دهید.
آقای مهندس دژاکام در سیدی «حلقههای آفرینش» فرمودند: «همه چیز بر مبنای عقل است؛ هرچه عقل قویتر باشد محتوای کولهباری که با خودمان به جهان دیگر میبریم، غنیتر است»؛ چون چیزی به غیر از افکار و اطلاعات و اندیشهمان را نمیتوانیم با خودمان ببریم؛ پس هرقدر کاملتر باشد آسوده خاطر است.
ما این آموزشها را برای درست کردن زندگیمان میخواهیم. ما میتوانیم با تفکرمان بهگونهای زندگی کنیم که در آرامش باشیم. عقل را دانایی زیاد میکند و زیاد شدن عقل، یعنی آرامش درون و بیرون برای انسانها است، انشاءالله بتوانیم با دانایی به تکامل عقل برسیم.
مصاحبهکننده، طراح سؤال و ویرایش: همسفر مهری رهجوی راهنما همسفر نفیسه (لژیون بیست و هفتم)
عکاس: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر نجمه (لژیون هشتم)
ویراستاری و ارسال: راهنمای تازهواردین همسفر فریناز نگهبان سایت
همسفران نمایندگی میرداماد
- تعداد بازدید از این مطلب :
364