English Version
This Site Is Available In English

پیدا کردن مبدأ در زندگی

پیدا کردن مبدأ در زندگی

همسفر نسرین برداشت خود را از سی‌دی «تاریکی» این گونه بیان کرد:

ما باید در زندگی ابتدا مبدأ را پیدا کنیم و برای این ‌کار باید اندازه‌ها را بدانیم؛ بنابراین تا اندازه‌ها را ندانیم نمی‌توانیم هیچ‌کاری را شروع کنیم. همان‌طور که آقای مهندس دژاکام با دانشی که از اندازه و مقدار مصرف مواد خود داشتند، توانستند روش «DST» را کشف کرده و به خود و دیگر مصرف‌کنندگان کمک بزرگی کنند.

اگر ما اندازه هر چیز یا کاری را بدانیم و متوجه باشیم که در کجا قرار داریم اجازه نمی‌دهیم که دیگران به ما ظلم کنند. به‌طور مثال با نخریدن کالایی که تناسب قیمت و کیفیت ندارد می‌توانیم با بسیاری از ظلم‌ها مقابله کنیم. جامعه‌ای که مردمانش اندازه‌ها را می‌دانند سرشان کلاه نمی‌رود. این امر به مرور زمان در حس انسان تأثیر می‌گذارد و زندگی انسان را تغییر می‌دهد.

همه پیامبران زندگی سختی داشتند و مانند مردمان عادی زندگی کرده و سختی‌های زیادی را تحمل کردند. در حقیقت از آنان امتحان گرفته شده و وقتی از امتحان پیروز بیرون آمدند به رسالت منصوب شدند. مطالبی که در کتاب قرآن آمده است برای زمان خاصی نیست. در همه زمان‌ها می‌توان از این مطالب برداشت کرده و راه درست زندگی را پیدا کرد، مثلا در کلام الله از قوم عاد صحبت شده است. قوم عاد قومی هستند که هرچه از آیات الهی به آن‌ها گفته می‌شد انکار می‌کردند و می‌گفتند همین غیبت و دروغی که شما می‌گویید خوب نیست، خیلی هم خوب است و ما با دروغ به فلان جایگاه رسیده‌ایم.

ویژگی دیگر قوم عاد این بود که عصیانگر و سرکش بودند و از زورگویان و سنگ‌دلان فرمان می‌گرفتند؛ اگر مردمان جامعه‌ای مانند قوم عاد عصیان کنند و از زورگویان فرمان بگیرند به عذاب الهی گرفتار می‌شوند. کلمه ظلم به معنی تاریکی است. ظالم؛ یعنی فردی که تاریک می‌کند. تاریکی ابزار نیروهای منفی است و نیروی منفی برای این‌که کارش را پیش ببرد به تاریکی نیاز دارد تا حقایق را پنهان کند؛ زیرا پنهان کردن در نور امکان پذیر نیست.

به انسان‌هایی که خودشان را به ظالمان نزدیک می‌کنند «ظلموا» می‌گویند؛ اگر این انسان‌ها از ظالمان خوششان بیاید و از آن‌ها دستور بگیرند دیگر از اولیاء خداوند کمکی به آن‌ها نخواهد شد؛ زیرا مانند گوشی‌های دو سیم کارت می‌شوند که اگر با یک خط صحبت کنند خط دیگر از دسترس خارج می‌شود؛ یعنی زمانی که با تاریکی صحبت می‌کنند دیگر در دسترس نور نیستند شکست خورده و دچار ناکامی می‌شوند.

بنابراین نتیجه می‌گیریم؛ اگر ما انسان‌ها از معلمان و راهنمایان خودمان که معلومات و آگاهی راستین دارند فرمان نبریم و به آن‌ها احترام نگذاریم راهی به جز ناکامی نخواهیم داشت. خداوند جایگاه هر فردی را بی‌دلیل مشخص نمی‌کند و همه چیز از حکمت خداوند می‌باشد. هر فردی بهاء جایگاه خود را پرداخته و در این صورت است که لایق آن جایگاه می‌شود.

نویسنده: همسفر نسرین رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون چهاردهم)
ویراستاری: همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر عذری (لژیون دهم)
ارسال: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر سعیده (لژیون دوازدهم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی صالحی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .