یک ساختار درون در مورد حسهای منفی مانند خشم، ترس و ناامیدی صحبت میکند. در مورد خشم باید کنار برویم؛ ولی در برابر ترس باید به درونش برویم تا بر او غلبه کنیم و ناامیدی که حالت سکون دارد؛ باید در خلاف جهتش؛ یعنی جهت مثبت حرکت کنیم. ترس و خشم به کمک ناامیدی میآیند، مقابل ما قرار میگیرند و مانع حرکت ما میشوند. حالا ما باید ببینیم این نیروها منشأشان از کجا میباشد؟ اگر منشأ آن را در بیرون از خودمان تصور کنیم، حل کردن آن غیر ممکن است؛ چون همه چیز در درون خود ما شکل میگیرد و همانطور که در آیه شریفه آمده: (لیس للانسان الی ما سعی) یعنی انسان چیزی نیست، غیر از آنچه سعی و تلاش مینماید.
ساختارها تعریف سادهای دارند در درون انسان ذراتی که خواسته و حس مشترک دارند، کنار هم جمع میشوند و سیستمی را بهنام ساختار تشکیل میدهند که دو هدف اصلی را دنبال مینماید، اول حفظ و بقا و دوم رشد و توسعه است. یکی از ویژگیهای مهم ساختارها این است که بسیار منظم و با برنامهریزی عمل میکنند. اینها همه یک الگو هستند تا ما نسبت به ساختارهای درون خود شناخت بیشتری پیدا کنیم.
الان که من به شهر وجودی خود نگاه میکنم، میبینم که چقدر با ناآگاهی، جهل، افکار منفی، معرکهگیری و خشم به خودم آسیب وارد کردهام. همیشه فکر میکردم، دیگران باعث این اتفاقها و ناراحتیهای من هستند، اکنون متوجه شدم که این خود بودم که به خودم خسارت وارد کردم. هر چه که هست در درون خودم است، خودم باید بیشتر تلاش کنم تا این نیروهای منفی را که تمام شهر وجودی مرا در برگرفته کنار بزنم، خودم را نجات دهم و دانایی خود را بالاتر ببرم تا بتوانم به آرامش برسم، این را مدیون آموزشهای کنگره۶۰ میباشم.
منبع: سیدی ساختار درون
نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون هفتم)
رابط خبری: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون هفتم)
ثبت و ویراستار: همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون بیستوششم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی شادآباد
- تعداد بازدید از این مطلب :
109