English Version
This Site Is Available In English

سختی یعنی بیدار شدن دل

سختی یعنی بیدار شدن دل

سه مشکل مهم در جهان اعلام شد: «اعتیاد، سرطان و چاقی». آقای مهندس اعتیاد را ۲۸ سال پیش درمان کردند و مشکل چاقی هم در کنگره‌۶۰ به خوبی در حال درمان است. شناخت انسان پیشرفت زیادی نکرده و این خیلی مهم است. منظور از جهان‌بینی، یعنی درست زندگی کردن و به آسایش و آرامش رسیدن است. ۲۰۰ نوع بیماری وجود دارد که در اثر افکار پریشان به‌وجود می‌آید که اگر جهان‌بینی درست شود از بسیاری از این بیماری‌ها جلوگیری می‌شود. مسئله‌ای که مطرح است خود من به جهان پس‌ از مرگ اعتقاد دارم، حالا باور آن مهم نیست؛ باید در مسیری قرار بگیریم که حلقه‌های حیات را پشت سر بگذاریم و شرط آن درست زندگی کردن است. راه جنت یا رسیدن به بهشت یا آرامش شرط آن دوری از ضد‌ارزش‌ها است. انسان‌هایی که در راه درست حرکت می‌کنند به نور الهی می‌رسند. قوانین الهی مانند بومرنگ می‌باشند؛ این قوانین به خود ما برمی‌گردد، مانند: تهمت نزدن، غیبت نکردن، دروغ نگفتن، به پدر و مادر خوبی کردن و خیلی موارد دیگر که اگر از این مسیر خارج شویم به سمت احوالات حیوانی سوق داده می‌شویم. انسان در پرتو سختی‌ها است که متحول می‌شود و آن را آزموده می‌کند و باید حرکت کند و چراغ راه را پیدا کند و به رمزو‌راز حقیقت برسد. انسانی که همیشه در راحتی باشد به جایی نمی‌رسد، حتی در قرآن آمده است که انسان در رنج آفریده شده است.

یک‌سری حلقه‌ها در قوانین الهی برقرار است؛ حلقه اول مربوط به دوران کودکی است در این دوران فقط یاد می‌گیرد، حلقه بعدی مربوط به جوانی است که با غرور و جهل همراه است و انسان می‌خواهد همه کار انجام دهد، حلقه‌های سوم به بعد از یک سن مشخص شروع می‌شود و مرحله سازندگی و تشخیص است. مهم‌ترین بخش حیات همین حلقه سوم است که باید در صدد این باشیم که به تزکیه بپردازیم و درست عمل کنیم. مانند پیش‌دانشگاهی است که انسان را آماده به حلقه بعدی می‌کند و این آغاز جهان بعدی است. قوانین‌ الهی یک چیز عجیب‌و‌غریبی نیست از بدوی‌ترین انسان، حتی دزدها هم این‌ را می‌دانند و پایه‌ریزی مرحله بعدی است؛ یاد می‌گیریم که نیروهای خفته درون خود را بیدار کنیم و آن‌ها را به کار بگیریم، خیلی از حساب‌ها را باید تسویه کنیم و به مرحله سازندگی برسیم، جذب ماده و مادیات نشویم، مواظب اعمال خوب‌و‌بد خود باشیم؛ چون مانند بومرنگ عمل می‌کند، مثلاً کسی که تهمت می‌زند به خود برمی‌گردد. سازندگی کار سختی است و مانند تحمل سرما و گرما است؛ اما باید تحمل کنیم مانند سرمای شدید نیست مانند مشتقاتی است که باید تحمل کرد و تسلیم باشیم. مستقیم هرچه در توان داریم به کار ببندیم تا از خشم طبیعت در امان باشیم .در بدو ورود به مرحله چهارم که همان جهان بعدی است مورد غضب الهی قرار نگیریم جنت مترادف با آرامش است و رعایت قوانین الهی همان جنت و آرامش است.

سختی‌ها در زندگی بی‌دلیل نیستند، هر سختی مثل یک درس تازه‌‌ است که قرار است ما را قوی‌تر، صبورتر و فهمیده‌تر کند. سختی‌ها کمک می‌کنند ما قوی‌تر خودمان را پیدا کنیم و ایمان و توکلمان به خدا بیشتر بشود و باعث می‌شوند به جاهای بالاتری و به رشد واقعی برسیم. بدون سختی، تجربه نمی‌کنیم، نمی‌فهمیم، نمی‌توانیم به قله‌های قشنگ زندگی برسیم. سختی، یعنی آماده شدن برای نعمت‌های بزرگ‌تر؛ یعنی بیدار شدن دل؛ یعنی قوی شدن روح. سختی‌ها می‌آیند تا یادمان بدهند چه‌طور روی پاهای خودمان بایستیم و ما را از آدم‌های معمولی به آدم‌های خاص تبدیل کنند. درد، یک راه است که خدا بهمان نشان می‌دهد که چه‌قدر می‌توانیم رشد کنیم. وقتی صبوری می‌کنیم، اتفاق‌های قشنگ راهشان را به زندگیمان پیدا می‌کنند. امیدوارم دل‌هایمان پر از آرامش، مهر و محبت خدایی باشد.

منبع: سی‌دی سختی‌ها
نویسنده و تایپ: همسفر لیلا رهجوی راهنما همسفر مهتاب (لژیون اول)
ویرایش: همسفر ثریا رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون سوم)
ارسال: همسفر اعظم رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون پنجم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی بیستون کرمانشاه

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .