English Version
This Site Is Available In English

پختگی و سازندگی مهم‌ترین بخش حیات انسان است

پختگی و سازندگی مهم‌ترین بخش حیات انسان است

سه مشکل اساسیِ اعتیاد، چاقی و سرطان در جهان وجود دارد که از ۵۰ سال پیش تا به امروز بوده و هست. ما به لطف الهی، اعتیاد و چاقی را به دست درمان سپرده‌ایم؛ ولی مشکل سرطان، کاری پزشکی است و ما نمی‌توانیم در آن دخالت داشته باشیم.
بیش از ۲۰۰ بیماری در جهان وجود دارد که روی افکار، اندیشه و ساختار جسم ما تاثیر می‌گذارد و آن را به تباهی می‌کشاند. ما در ابتدا، باید به آرامش و آسایش برسیم سپس، از بیماری‌های متعدد جلوگیری کنیم و در ضمن، هنر زندگی‌کردن را نیز بیاموزیم.
نکته‌ی حائز اهمیت دیگر این است که ما باید به جهان پس از مرگ، اعتقاد داشته باشیم. در زمین، حلقه‌ها طبق قانون الهی در جریان هستند. هر زمان که حلقه‌ای طلب می‌شود، به این دلیل است که به وادی دیگری برسد و در اندیشه و تفکر، باعث ایجاد تکامل و تعقل عالی می‌شود تا به مرور زمان، دوباره اشتباهات گذشته را انجام ندهیم و این امر، تجربه و کامل شدن ما را به همراه دارد.
در کل، چهار حلقه یا مرحله وجود دارد. مرحله‌ی اول، با کودکی و طفولیت می‌گذرد. مرحله‌ی دوم، با نوجوانی و جوانی که در جهل، نادانی و غرور هستیم، می‌گذرد. مرحله‌ی سوم که مشخص نیست چه زمانی به وقوع می‌پیوندد، شاید در ۴۰ یا ۵۰ سالگی. مرحله‌ی چهارم، که مرحله‌‌ی سخت و دشواری است و شروع آن، از ابتدای مرحله‌ی سوم، تا زمان مرگ است و ما باید بعد از مرگ، به حیات خود ادامه دهیم.
انسان‌ها در زمان حیات، نباید از قوانین سرپیچی کنند؛ چون این سرپیچی، انسان را به قالب حیوانی سوق می‌دهد. اگر راه درست را بروند، راه مستقیم آن‌ها را به نور نزدیک می‌کند.
ابتدای حلقه‌ی سوم تا زمان مرگ، مرحله‌ی‌سازندگی و پختگی است که مهم‌ترین بخشِ‌حیاتِ‌انسان‌ها می‌باشد. در این مرحله، انسان به تزکیه‌ی کامل و اهداف عالی خود خواهد رسید و به خواسته‌هایش جامه‌ی عمل خواهد پوشاند. با قدرتمند بودن در این مسیر و سرکوب نکردنِ انرژی‌های مثبتِ‌درون، به موفقیت خواهیم رسید.
خوب است انسان به گذشته‌ی خود فکر کند تا دیگر مرتکبِ اشتباهات گذشته نشود و آن‌ها را اصلاح کند. گذشته شامل دو بخش است: گذشته‌ی دور و گذشته‌ی نزدیک. در گذشته‌ی نزدیک، وارد وادی آموزش می‌شویم و شروع به بیداری می‌کنیم. بعد از بیداری، به گذشته نگاه می‌کنیم که چه کاری انجام داده، چه اشتباهاتی‌ مرتکب شده‌ایم و چه مسیرهایی را به غلط رفته‌ایم. در این‌جا برای اصلاح آن‌ها، سعی و کوشش می‌کنیم.
انسان تا زمانی که سختی‌ها را متحمل نشود، به چیزی نمی‌رسد؛ چون ما خیلی مسائل را در سختی یاد می‌گیریم. انسان‌ها در رنج آفریده شده‌اند، انسان در پرتو سختی‌ها است که آزموده می‌شود.
راه و رمز کشف حقیقت، در دو چیز است: یکی پیدا کردن راه و دیگری آن‌چه برداشت می‌نماییم. زمان، بسیار با‌ارزش است که در اختیار ما انسان‌ها قرار داده شده و شامل همان چهار حلقه می‌شود.
مرحله‌ی سوم، سخت ترین مرحله است؛ چون پایه‌گذار و ریشه برای ورود به مرحله‌ی چهارم است و سختی آن برای این است؛ چون آگاهی به گذشته، رنج حاصل از آن و برطرف کردن تصفیه‌ها است. به این مرحله، مرحله‌ی "امتحان" گفته می‌شود.
بعضی از انسان‌ها آن‌قدر سرشار و محو در مادیات‌اند، که به فکر اعمال خوب و بد خود نیستند، فکر نمی‌کنند و در ابتدای ورود به این مرحله، مورد غضب الهی قرار می‌گیرند و از دایره‌ی امتحان، خارج می‌شوند.
این خشم طبیعت است که یا باید تسلیم آن شویم یا با تمام قدرت و آن‌چه در توان داریم، به سمت راه مستقیم حرکت کنیم. راه جنت یا آرامش، که آرامش برابر با خود بهشت است. اگر این قوانین را رعایت کنیم، در آرامش و آسایش هستیم و اگر رعایت نکنیم، تمام اعمالمان مانند مثلث‌ِبرمودا، به خودمان بازمی‌گردد.

نویسنده : همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون دوم)
ویراستاری : مرزبان خبری همسفر ندا
ارسال :نگهبان سایت همسفر سمیرا رهجوی راهنما همسفر معصومه (لژیون اول)

همسفران نمایندگی بروجرد 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .