English Version
This Site Is Available In English

از ذرات جرقه می توان به روشنایی وسیع رسید

از ذرات جرقه می توان به روشنایی وسیع رسید

  جلسه چهاردهم از دوره یازدهم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی طارم با استادی مسافرمرزبان امین،نگهبانی مسافر داوود و دبیری محمد با دستور جلسه ی <وادی دوم و تاثیر آن روی من>در تاریخ نهم اردیبهشت 1404راس ساعت 17آغاز به کار نمود

خلاصه سخنان استاد 
سلام دوستان امین هستم مسافر تقدیر و تشکر می‌کنم از ایجنت محترم از گروه مرزبانی آقا داوود نگهبان جلسه و دبیر محترمشان که من را به عنوان استاد جلسه انتخاب نمودند و خدا را شاکر و سپاسگزارم که توانستم در جلسه شرکت کنم.و آموزش ببینم  ما می‌گوییم خدا را شکر که توفیق شد در این جلسه حضور داشته باشیم ولی زمانی متوجه این توفیق می‌شویم وقتی بدون هیچ دلیل نمیتوانیم این جا حضور داشته باشیم.

آنوقت است که میدانیم واقعا حضور ما توفیق است دستور جلسه این هفته درمورد وادی دوم و تاثیر آن روی من با سر تیتر هیچ موجودی جهت بیهودگی قدم به حیات نمی نهد هیچ یک از ما به هیچ نیستیم حتی اگر به هیچ فکر کنیم. این وادی میخواهد ناامیدی را از وجود من از بین ببرد. و هدف این وادی کار کردن روی ناامیدی انسان است. خود مواد انسان رو نمیتواند از بین ببرد ولی افکار افیونی میتواند این کار را بکند و انسان را به سمت نابودی بکشاند.

افکار افیونی و افکار غلط و این گونه افکار باعث میشود انسان با تصمیمات اشتباهی ک میگیرد با شکست مواجه شود تفکرات غلط هم انسان را به سمت تصمیمات غلط سوق میدهد و تصمیمات غلط با شکست مواجه میشود و شکست های پی در پی در انسان ناامیدی ب وجود میآورد.
در این جا انسان ب این فکر می افتد نیاز دارد ک ناامیدی را از بین ببرد.

من بعد از سال ها بزرگترین دست آوردم این بوده ک اعتیادم را درمان کنم و این دست اورد بزرگی برای من بوده من آدمی بودن که در بیرون از این جا بارها خواستم و نتوانستم این کار را انجام بدهم ولی در کنگره ۶۰ توانستم و این قدرت کنگره را نشان میدهد که اول در من امید ایجاد کرد و با امیدواری توانستم سفر کنم و به درمان برسم. من وقتی به نمایندگی طارم آمدم با خودم میگفتم ک چقدر شعبه خلوت هست اگر شعبه گیلان شعبه هست پس اینجا چیست .

این افکار و قیاس کردن باعث ناامیدی در من میشد قیاس کردن هم باعث ناامیدی میشود ولی بعد فهمیدم ک این گونه نیست، اگر من و همه ی ما تلاش کنیم حتی یک نفر به درمان برسد یک نفر بتواند از اعتیاد و ناامیدی خودش عبور کند ما توانسته ایم کار خودمان را به خوبی انجام دهیم در آخر میخواهم یک پیام ب خودم وسفر دومی ها بدهم از خداوند میخواهم که هیچ وقت یادمان نرود از کجا ب کجا رسیده ایم چه بوده ایم و چه هستیم از زندگی بر از مشکل و تاریکی رسیدیم به جایی ک دیگر کمتر مشکل داریم و میتوانیم مشکلاتمان را با تفکر حل کنیم،.


و همه ی این ها به واسطه ی آموزش های کنگره ۶۰ به دست آمده و دوم این که ما باید برای افراد بیرون از کنگره ۶۰ الگو باشیم به گونه ای نباشد ک این جا در لژیون ویلیام شرکت و کنیم ولی در بیرون  سیگار مصرف کنیم این باعث میشود افراد مصرف کننده باورشان نسبت به کنگره ۶۰ خراب بشود و این باور را خراب کردن تاوان دارد چون باعث میشود سرنوشت یک خانواده یا یک نسل را خراب کند. خیلی ممنون که با سکوتتان به حرفهای من توجه نمودین.
مرزبان کشیک: مسافر زکریا
تایپ و عکس و ارسال مطالب: مسافرفرشید لژیون سوم
گروه خدمت گزاران سایت نمایندگی طارم

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .