English Version
This Site Is Available In English

فرمانروای خوبی برای شهر وجودی خود باشم

فرمانروای خوبی برای شهر وجودی خود باشم

سلام دوستان فاطمه هستم یک همسفر

درمورد دستور جلسه وادی‌دوم، من تا زمانی‌که وارد کنگره نشده بودم؛ حس بیهودگی داشتم و همیشه از این‌که آفریده شده بودم از خدا شاکی بودم؛ تا این‌که به کنگره آمدم و با آموزش‌هایی که گرفتم فهمیدم، بعد از گذاراندن وادی‌اول و عملی‌کردن آن وقتی به وادی‌دوم رسیدم؛ یعنی بعد از تفکر و آموزش‌گرفتن می‌توانیم؛ مسیر درست را پیش بگیریم و این به ما کمک می‌کند، توانایی خودمان را شکل دهیم، ساختار خود را تغییر دهیم و به درجه انسانی برسیم.

استاد امین می‌فرمایند: درست است که یک انسان شاید مقام، پول، جایگاه و شاید هم سودی برای کسی نداشته باشد؛ ولی درونش یک شهر وجودی دارد که در این شهر پر از سلول است،  این شهر یک فرمانروا می‌خواهد که من هستم؛ وقتی به این فکر کردم به خود آمدم و گفتم: من باید به خودم، به سلول‌های جسم خودم اهمیت بدهم؛ این حس من را خوشحال کرد، این‌که من اگر هستم؛ باید دلیلی داشته باشد و جهت بیهودگی خلق نشدم، اگر من فرمانروای شهر وجودی خودم باشم، پس من ماموریتی دارم، باید خوب باشم و مواظب جسم خودم باشم.

سلام دوستان زیبا هستم یک همسفر

ما باید بعد از گذراندن وادی اول و عملی‌کردن آن به وادی دوم برسیم؛ یعنی از تفکر و آموزش‌گرفتن؛ می‌توانیم مسیر درست را پیش بگیریم و این به ما کمک می‌کند که از ناامید‌شدن و از کارهای ضد ارزشی دوری کنیم و حال خوبی داشته باشیم.

سلام دوستان فاطمه هستم یک همسفر

در مورد دستور جلسه من فاطمه یک وظایفی در خلقت دارم و باید بدانم که آمدن من بیهوده نبوده‌ و به دنبال آن وظیفه بگردم و انجام بدهم تا احساس آرامش کنم؛ وقتی احساس آرامش کردم؛ یعنی در راه صراط مستقیم قرار دارم و درست حرکت می‌کنم. من فاطمه در هر جایگاهی که باشم؛ باید بدانم که پوچ و بی‌ارزش نیستم، من با رفتار، کردار و کارهایم می‌توانم تعين کنم که در چه جایگاهی قرار دارم.

سلام دوستان فهیمه هستم یک همسفر

با توجه به سی‌دی وادی‌دوم، به نظرمن زمانی‌که انسان به این آگاهی برسد که بیهوده خلق نشده و موجودی ارزشمند است؛ می‌تواند به جایی برسد که شهر وجودی خود را آباد سازد. هر شخصی با فکرخود، می‌تواند یک‌ فرمانروای مثبت‌نگر و آباد ساز، برای شهر درونی خود شود و این مهم زمانی اتفاق می‌افتد که از کارهای ضدارزشی همچون (دروغ‌گفتن، غیبت‌کردن، تجسس و یافتن نکات‌منفی در زندگی دیگران و ...) دوری کند.

رابط خبری: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر مینا (لژیون سوم)
ویراستار و ارسال: همسفر پرتو رهجوی راهنما همسفر آسیه (لژیون اول) دبیرسایت
همسفران نمایندگی عمان سامانی

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .