جلسه چهاردهم ازدوره پانزدهم سری کارگاه های خصوصی کنگره ۶۰، نمایندگی زالپارس بااستادی مسافر حامد، و نگهبانی مسافراکبر ودبیری مسافر حسن، بادستور جلسه:" وادی دوم وتاثیر آن روی من" یکشنبه 07 اردیبهشت ماه 1404 راس ساعت 16:00 شروع به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان حامد هستم یک مسافر
خداوند بزرگ را شاکرم که به من هم توفیق تجربۀ این جایگاه را عطا کرد تا بتوانم خدمت کنم و آموزش بگیرم. از ایجنت محترم، گروه مرزبانی و به ویژه راهنمای عزیزم که نشستن دراین جایگاه را مدیون زحمات و خدمات ایشان هستم تشکر و قدردانی می کنم.
ما در وادی اول به دنبال ساختن بر اساس تفکر بودیم.و فهمیدیم درگیر شدن در مواد به این خاطر بود که تفکری در اعمال و رفتارمان وجود نداشت.و در وادی دوم باید به این درک برسیم که هدف از خلقت ما و تمام موجودات در هستی برای ایفای نقشی است که بر عهده خواهیم گرفت.
ما مطمئناً بیهوده و بی ارزش آفریده نشده ایم ، نه تنها ما که تمام موجودات از این قاعده مستثنی نیستیم ،حتی اگر ما فکر هم بکنیم که ارزشی نداریم به خاطر وجودمان در صحنۀ حیات حائز اهمیت هستیم و قطعاً تاثیر گذاریم.

کلی فکر کرده بودم و با دوستان مشورت که در این جایگاه چه بگویم، اما الان به این نتیجه رسیدم که حرف و سخن دلم را بگویم.از همین رو در آغاز سفرم با این ذهنیت که فقط با داروی اوتی به درمان می رسم در این جا حضور پیدا می کردم، اما با گذشت مدتی از سفر و کسب آموزش آن به اصل درمان و تعادل پی بردم و سفر مواد و سیگار را همزمان شروع و در نهایت با هم به پایان رساندم.
تمام موفقیت در این مسیر بستگی به خواستۀ ما دارد. اگر خواستل ما قوی و هدفمان رهایی باشد، در کنار آموزش های ناب کنگره به آن خواهیم رسید.من در حالی که تمام دندانهایم را در زمان مصرف از دست داده بودم و ترسی زیادی برای ترمیم آنها داشتم با شروع سفر نسبت به درمان دندانهایم نیز اقدام کردم و امروز به نظرم هم در درمان مواد، هم سیگار و هم ترمیم دندانهایم به رهایی رسیده ام.
مشکلات و گرفتاری ها شغلی و مسائل دیگر همیشه در زندگی وجود دارد اما اگر مسیر ما درست باشد با وجود تمام معضلات و گرفتاری ها می توانیم به هدف برسیم .امروز با تمام وجود سپاسگزار خداوند هستم که حال خوبی دارم و مطمئنم نظر لطفش بود که این مسیر را به من نشان داد.
از این که باسکوت زیبایتان به صحبت های من گوش کردید از همۀ شما سپاسگزارم

باتشکر از مرزبان کشیک مسافر علیرضا،لژیون خدمتگزار لژیون چهارم
راهنمای محترم مسافر مجتبی
گروه سایت نمایندگی زال پارس
مرزبان خبری مسافر حامد
تایپ و ویراستاری: مسافر جوادازلژیون ششم
تنظیم وارسال خبر: مسافر جواد از لژیون ششم
- تعداد بازدید از این مطلب :
80