از وقتی وارد کنگره شدم، دیدگاه من به خیلی از مسائل عوض شد و به بهبود کیفیت زندگیام کمک کرد.
قبل از آمدن به کنگره؛ بسیار زودرنج بودم و ظرفیت شنیدن خیلی از حرفها را نداشتم، هر حرفی را به خودم میگرفتم و ناراحت میشدم؛ ولی از اطرافیانم انتظار داشتم که ظرفیت حرفهای مرا داشته باشند و بهراحتی از بقیه انتقاد میکردم. با آموزشهای کنگره یاد گرفتم که قبل از هر حرفی تفکر کنم. اینگونه شد که ظرفیت من نسبت به برخوردها عوض شد.
عوض شدن دیدگاه من، باعث شد تا در زندگی کمتر چالش داشته باشم.
من قبل از کنگره فکر میکردم، باید از پس همه کارها بربیایم و مسئولیتهایی که در توانم نبود را تقبل میکردم که در نهایت نتیجهاش برایم خستگی فکری و جسمی بود. در کنگره یاد گرفتم؛ قبل از قبول کردن هر مسئولیتی هرچند کوچک اول تفکر کنم و اگر در توانم بود، قبول کنم تا بتوانم آن مسئولیت را به بهترین نحو انجام دهم.
در کنگره یاد گرفتم؛ ظرفیت انسانها با هم متفاوت است و اولین مسئولیت هر انسان، انسان بودن است.
پس ما باید روی خودمان بیشتر کار کنیم و با بالا بردن آگاهی و دانایی، ظرفیت خودمان را بالا ببریم تا به نحواحسنت و با سربلندی از عهده مسئولیت انسان بودنمان برآییم و زیباتر زندگی کنیم.
در پایان از خداوند سپاسگزارم که ما را با کنگره۶۰ آشنا کرد و از آقای مهندس دژاکام بابت آموزشهای نابشان تشکر میکنم.
نویسنده: همسفر فرزانه رهجو راهنما همسفر اکرم (لژیون چهارم)
ویراستاری و ارسال: همسفر زهرا رهجو راهنما همسفر سمیه (لژیون هفتم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی دنا
- تعداد بازدید از این مطلب :
84