English Version
This Site Is Available In English

قدمی برای ارتقا خود

قدمی برای ارتقا خود

جناب مهندس در سی دی ظرفیت مسئولیت میفرمایند: «اگر فردی مسئولیت به او داده شود و ظرفیت آن را نداشته باشد. خودش خود را تخریب می کند و اولین تخریب روی شخص خودش است.»
این جمله تاکیدی بر‌ اهمیت این دستور جلسه است که برای جلوگیری از آسیب به خودمان و بعد دیگران باید ظرفیت پذیرفتن هر مسئولیت و جایگاهی را داشته باشیم. از این رو با راهنمای عزیز سرکار خانم آرزو در مورد این دستور جلسه گفت‌وگویی داریم.

۱- ضمن سلام و خدا قوت لطفاً خودتان را به رسم کنگره معرفی کنید؟

سلام دوستان آرزو هستم همسفر امین. آنتی ایکس مصرفی مسافرم شیشه، روش درمان دی اس تی، داروی درمان شربت ot، راهنمایی مسافرم جناب آقای یحیایی و راهنمای خودم سرکار خانم مریم، رشته ورزشی شطرنج، و هم اکنون ده سال است که آزاد و رها هستیم.


۲- تاکنون در چه جایگاه‌هایی خدمت کرده‌اید؟ کدام خدمت چالش و آموزش بیشتری برای شما داشت؟

به لطف و عنایت خدا و بستری که جناب آقای مهندس برای ما فراهم کرده اند. به جز جایگاه ایجنتی، تمام جایگاه ها را توانستم بگذرانم.
تمام جایگاه برای من آموزش زیادی داشت و در انتها حال خوش. ولی تنها جایگاهی که در آن خیلی من را با خودم رو به رو کرد جایگاه مرزبانی بود. نه به خاطر سختی بلکه به دلیل حافظ اصول و قوانین بودن این جایگاه.

۳ـ چرا باید قبل از پذیرفتن هر مسئولیتی ظرفیت آن در ما به وجود آمده باشد؟

در کنگره به ما آموزش داده شد. قبل از قبول هر جایگاهی باید ظرفیت آن جایگاه در هر شخص به وجود بیاید. این یعنی فرد باید خود را بسنجد، ببیند آیا دانایی فرد به اندازه آن جایگاه رشد کرده است؟ آیا توانسته در جایگاه های قبل خود به خوبی خدمت کند؟ زمانی که من توانستم از هر جایگاه به خوبی و با موفقیت بیرون بیایم. زمان شروع خدمت در جایگاه بعدی است و این که در کنگره این جایگاه هستند که به اندازه ظرفیت شخص آن شخص را انتخاب می کند.

۴- در مسیر مسئولیت چه چیز باعث آن می‌شود که فرد با داشتن هدف درست و طی کردن مسیر درست قبله اش را گم می‌کند؟

نداشتن آگاهی و آموزش و گم کردن هدف. گاهی ما انسان ها یادمان می رود، از کجا آمدیم و به کجا می خواهیم برسیم و در یک کلام در منیتی که داریم فرو می رویم.

۵- با در نظر گرفتن چه پارامترهایی می‌توان ظرفیت را افزایش داد؟

ذره ذره و پله پله ظرفیت در شخص زیاد می شود این جوری نیست بخوابیم و بیدار شویم، از فردا تغییر کنیم و ظرفیت در هر چیزی زیاد شود. فرقی نمی کند؛ در کنگره، در خانواده صبر بزرگ‌ترین معلم ماست؛ و وقتی مثلث دانایی را اجرا کنیم و آن را تبدیل به دانایی موثر کنیم.

۶- برای قبول کردن هر مسئولیتی چگونه تشخیص دهیم که آن ظرفیت در ما به وجود آمده است یا خیر؟

وقتی قبل از قبول کردن هر موضوعی جلوتر از آن موضوع باشیم، یعنی قبل از این که در جایگاه مرزبانی شرکت کنم به خوبی عملی(خوب دیدن کارهایی که مرزبانان عزیز انجام می دهند و با خواندن جزوه شرح وظایف ) گونه‌ای با جایگاه مرزبانی آشنا شوم. اگر در خود این توانایی را دیدم یعنی من آماده حضور در آن جایگاه هستم.

۷- دستور جلسه ظرفیت مسئولیت و قبله گم کردن با کدام یک از وادی‌های ما رابطه دارد؟

با تمام وادی ها، چون هر وادی نکته ای دارد که به انتخاب درست ما کمک می کند. مثلا در ابتدای وادی ها ما وادی تفکر را داریم. تفکر صحیح، باید فرد قبل ورود در هر جایگاهی ابتدا به درستی فکر کند و تصمیم بگیرد و اجرای کند. در انتهای وادی ها نیز؛ وادی محبت. اگر محبت نداشته باشی امکان ندارد بتوانی قدمی برای ارتقا خود برداری.

۸- تفاوت بین اقتدار در انجام وظیفه در مورد مسئولیتی که به ما سپرده شده و منیت و قبله گم کردن کجاست؟

بعضی از مواقع، ما اقتدار را با توانایی اشتباه می گیریم. وقتی فردی جایگاه خود را جدی می گیرد، همه کارها به درستی انجام می شود. شما فرض کنید؛ خدایی نا کرده به جای آقای مهندس عزیز ما با فردی رو به رو بودیم که برایش مهم نبود، قوانین به درستی انجام شود یا نه، آن زمان چه می شود. آیا کنگره ای وجود داشت؟ همه ما تعریف منیت را می دانیم و ضلع رو به روی آن، یعنی آموزش. اگر هر فرد در جایگاه خود منیت داشته باشد. آموزش پذیر نیست. آن زمان اقتدار نمی ماند، که به کار برد. اقتدار زمانی به وجود می‌آید، که فردی توانا باشد، که قدرت انجام کار را داشته باشد.

۹- مهمترین و باارزش ترین دستاوردی که در این سالها با قرار گرفتن در جایگاه‌های مختلف به دست آوردید، را بفرمایید؟

با ارزشترین آنها، زندگی در کنار مسافرم است. چون اگر در کنگره رها نشده بود، معلوم نیست ما با هم زندگی می کردیم. و همچنین آرامشی که از آن برخوردارم. من جایگاه ها را برای یاد گرفتن زندگی، همراه با آرامش سپری می کنم. به امید روزی که بتوانم در حدی آرامش کسب کنم، که هیچ موضوعی نتواند مرا ناراحت کند.

۱۰- توصیه شما برای کسانی که شوق خدمت دارند. برای تشخیص وحفظ تعادل بین ظرفیت و شوق وخواست خدمت چیست؟

شوق از شور می‌آید. وقتی فردی قبل از قدم گذاشتن در پله اول نردبان می خواهد، به پله آخر برسد. چیزی که نیتش بوده را دریافت می‌کند.
من زمانی می توانم به فردی به عنوان مرزبان رای دهم، که آن افراد در جایگاه های قبلی که گذرانده توانسته باشد به خوبی خدمت کند. و این جز به درستی انجام دادن وظایفم محقق نمی شود.

با سپاس فراوان از وقتی که گذاشتید و با ما گفتگو کردید. مثل همیشه از شما آموزش دیدم.
 

سخن پایانی
برای دوست داشته شدن، فقط کافیست دوست داشته باشم و آن زمان است که زندگی به همین راحتی شیرین تر می‌شود.
خدا قوت و سپاس‌گذارم از شمابابت دعوتتان.

تایپ و طراح سوال:همسفر سکینه رهجوی راهنما همسفر مریم(لژیون اول)

عکاس: همسفر فهیمه رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون اول)

ویرایش و ارسال: راهنما همسفر آرزو (لژیون دوم)

همسفران نمایندگی دامغان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .