پیدا کردن نقطه صفر یا نقطه مبدا یا پیدا کردن نقطه توانایی انسان که همان متد DST که جناب مهندس کشف کردند در زندگی خیلی مهم است جناب مهندس گفتند: بعد از سالها نمی دانستم کجا هستم و چقدر مصرف میکنم؟ وایشان از ماه رمضان الگو گرفتند.
وقتی مشکلی داریم باید اندازه را پیدا کنیم تا مبدا سفر و راه درمان کشف شود.
مثلا به سوپر مارکت رفتم و بستنی خریدم قیمت آن بستنی ۲۵ هزار تومان بود و وزن آن ۶۵ گرم بود، وقتی به کیلو حساب کردم کیلویی ۴۰۰ هزار تومان بود، درمقابل بهترین بستنی سنتی کیلویی ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزارتومان است.
خوب ما اطلاعاتی نداریم و فقط پول میدهیم بلکه به ظلم و بی انصافی کمک می کنیم.
وقتی وارد مغازه میشویم مواد تشکیل دهنده، وزنش، قیمت را، بخوانیم وآیا باقیمت تمام شده اختلاف زیادی دارد یا نه؟ خریدن ما یعنی تایید کردن و آن ظلم حساب میشود.
چرا برای غذای ۲۵۰ هزار تومانی ۸۰۰ هزار تومان بدهیم؟ چرا برای دوستی که نه محبت و نه معرفت دارد وقت بگذاریم؟ اگر از لذت لحظه ای بگذریم جهش اتفاق می افتد.
جامعه ای که اندازه را میدانند سرشان کلاه نمیرود به مرور زمان در حس اثر میگذارد وباید از کسانی که زحمت میکشند خرید کنیم و ببینیم تولیدات آنها در شهر و روستا چیست؟
مثلا دانش آموزی که برای کنکور درس میخواند اندازه او یک ساعت هست ولی مشاوره به او می گوید تو باید ۸ ساعت درس بخوانی و او از انرژی درون خود استفاده می کند و ناکام میماند بلکه باید آرام ارام ساعت را زیاد کرد.
یا مثلا سفر اولی که نمی تواند روزه بگیرد باید نقطه تحمل خود رو پیدا کند و اگر اندازه را پیدا نکند از انرژی خود استفاده میکند و دچار خماری و مریضی و بد حالی می شود.
یا کشتی گیرانی که ۲ تا ۳ سال های طلایی شان است و بعد در سن ۴۰ یا ۵۰ سالگی مشتری بیمارستان هستند چرا؟ چون از انرژی درون خود استفاده کردند و فشار های زیادی را متحمل شدند.
پس جامعه ای که اندازه را نداند و مبدا ندارد از انرژی درون خود استفاده می کند و از درون فرو
میریزد.
در کلام الله داستان پیامبر مهم است چون خود کلام الله می گوید باعث تثبیت فواید می شود یعنی آرامش دل ها می شود.
ویژگی های پیامبران به ۳ دسته هست.
۱: سختی زندگی پیامبران ۱۰ برابر مردم عادی است.
۲: همه آنها خیر خواه هستند.
۳: سختی ها را تحمل میکنند یعنی از آنها امتحان گرفته میشود و وقتی قبول شدند به آنها رسالت داده میشود.
مطالبی که در کلام الله هست ارزشش این است که برای زمان خاصی نباشد، مثل قوم عاد که هرچه آیات الهی به آنها گفته میشد جهد میکردند، جهد به معنی انکار میباشد.
مثلا به آنها میگویند دروغ خوب نیست، غیبت خوب نیست، و میگویند من با دروغ به فلان جایگاه رسیدم و اولین نشانه آنها انکار هست، و دومین نشانه آنهاعصیان است که به معنای سرکشی میباشد و در مقابل فرامین الهی هم انکار میکنند و هم
داد میزنند.
و ویژگی سوم: از هر جبار وعیدی فرمان میگیرند که به معنای سنگدل و زور گو میباشد.
مثلا کارگرش مریض است و وامی برای درمان طلب میکند و میگوید به من ربطی ندارد.
اگر سرزمینی این ویژگی را داشته باشد مثل قوم عاد به عذاب دچار میشود و شما را برمیدارد وکس دیگر را به جای شما میآورد.
کلمه ظلم به معنای تاریکی و ظالم است یعنی کسی که تاریک میکند تاریکی ابزار نیروی منفی است و نیروی منفی برای پیش بردن خود به تاریکی احتیاج دارد.
بعضی انسانها ظالم هستند یعنی دوست دارند خودشان به کسی ظلم کنند و نزدیک کنند و وقتی به آنها نزدیک شوند از اولیا کمکی به آنها نمیرسد.
پس انسانها موقعی ناکام میشوند که با کسانی که در تاریکی هستند ارتباط برقرار کنند و اگر از آنها پیروی کردند جز مجرمین هستند.
منبع:سی دی تاریکی
مرزبان خبری: همسفر نسیم
تایپ:همسفر اکرم رهجوی راهنما همسفر آرزو (لژیون دوم)
ویرایش و ارسال راهنما همسفر آرزو (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی دامغان
- تعداد بازدید از این مطلب :
70