اگر به نتیجه هر چیزی نگاه کنیم میتوانیم به ماهیت آن قضیه پی ببریم مانند یک باغبان خوب که از روی میوه میتواند به سلامتی یا بیماری درخت پی ببرد. دانایی انسان در شرایط سخت رشد میکند و انسانها به دانایی نمیرسند، مگر آنکه بتوانند از آن لایه سختی و رنج عبور کنند. همان طور که برای کاشت یک درخت باید یک دانه وجود داشته باشد تا آن درخت بهوجود بیاید برای بهوجود آمدن یک جهان هم باید بذری وجود داشته باشد.
مسئلهای به اسم سواد همیشه مطرح است. بعضی از انسانها با اینکه تحصیلات بالایی دارند؛ ولی نسبت به خیلی از مسائل بد عمل میکنند؛ انسانها به این دلیل بد عمل میکنند که از مثلث دانایی فقط ضلع آموزش را آموختهاند و ضلعهای تجربه و تفکر را یاد نگرفتهاند؛ برای رسیدن به دانایی باید از سه ضلع مثلث جهالت یعنی ترس، منیت و ناامیدی عبور کنیم. انسان اگر اشتباهی کرد و توانست معذرت خواهی کند آن انسان از منیت خود عبور کرده است و میتواند به دانایی برسد.
خدمت کردن یک نوع داد و ستد است. انسان مالک این سیاره نیست چون آن را نساخته است بنابراین باید مثل یک امانتدار رفتار کند. انسان یک جهان فشرده شده است و این یکی از اصول کنگره است. همان طور که تب بالای ۴۲ درجه برای انسان مرگ را به همراه میآورد؛ اگر دمای زمین از یک حدی بالاتر برود باعث نابودی آن میشود. دو نکته مهم در مثلث دانایی وجود دارد: ۱- ما باید نقطه ضعف خود را بدانیم و آن را تقویت کنیم۲- اگر ضلعهای مثلث دانایی یکسان نباشد تکامل رو به عقب میرود.
نویسنده:همسفر مهسا رهجو راهنما همسفر اعظم (لژیون دوم)
رابط خبری: همسفر آرزو رهجوی راهنما همسفر اعظم (لژیون دوم)
منبع: سیدی سواد
تهیه و تنظیم: همسفر کبری رهجوی راهنما همسفر مریم (لژیون هجدهم) دبیر سایت
همسفران نمایندگی حر
- تعداد بازدید از این مطلب :
77