English Version
This Site Is Available In English

اگر ظرفیت کم باشد دچار تخریب می شود

اگر ظرفیت کم باشد دچار تخریب می شود

جلسه سوم از دوره ششم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره ۶۰ نمایندگی دامغان به استادی همسفر ستاره و نگهبانی همسفر بی‌بی و دبیری همسفر مریم با دستور جلسه ظرفیت مسئولیت قبله گم کردن در تاریخ ۱ اردیبهشت ۱۴.۴ راس ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان ستاره هستم همسفر

خدا را شکر می‌کنم که در این جایگاه قرار گرفتم تا خدمت کنم، و آموزش بگیرم از خانم راضیه و نگهبان جلسه تشکر می‌کنم که این فرصت رابه من دادند.
دستور جلسه این هفته ظرفیت مسئولیت و قبله گم کردن
من خیلی از چیزهایی که می‌خواستم و ندارم همیشه از خودم می‌پرسیدم من که خواسته داشتم و راه درست را می‌رفتم در صراط مستقیم بودم، چرا به دست نیاوردم، متوجه شدم این به ظرفیت بستگی دارد، همه چیز اعم از تزکیه و پالایش در صراط مستقیم قرار گرفتن همه این موارد به من گفت که ظرفیتم را بیشتر کنم، اگر ظرفیت نداشته باشم یا به خودم آسیب می‌زنم، یا حتی شاید به نفع من نباشد. وقتی چیزی را می‌خواهم و خداوند به من می‌دهد این همیشگی نیست من الان سلامتی دارم شاید بعد یک سال آن را از دست بدهم و یا ظرفیتی که شاید به دست آوردم، ولی من دچار غرور شدم، و فکر کردم از بقیه بهترم و آن از من گرفته شد من باید ظرفیت داشته باشم.

استاد امین می‌فرمایند انسان اگر ظرفیت چیزی را که به دست می‌آورد داشته باشد، و در راه صراط مستقیم استفاده کند باعث سازندگی شخص می‌شود اگر ظرفیت کم باشد،باعث تخریب می‌شود همه چیز در تعادل باعث رشد و پیشرفت می‌شود اگر توانایی داشته باشیم و نادیده بگیریم کفر نعمت می‌شود، و اگر توانایی هم داشته باشیم و دچار غرور شویم خدا آن توانایی را از ما می‌گیرد.خداوند اگر بخواهد توانایی می‌دهد و اگر نخواهد توانایی را می‌گیرد                                                                                                  

مرزبان خبری:همسفر نسیم

تایپ: دبیر همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر مریم(لژیون اول)

عکاس:همسفر فهیمه رهجوی راهنما همسفر مریم(لژیون اول)                        

ویرایش و ارسال: راهنما همسفر آرزو (لژیون دوم)                                     

همسفران نمایندگی دامغان
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .