جلسه دوازدهم ازدوره دهم کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره 60 نمایندگی زال پارس؛ با استادی مسافر رحیم ونگهبانی مسافرمحمد و دبیری مسافر جواد بادستور جلسه: «تجربه من از اضافه وزن و تعادل آن با متد کنگره 60» در تاریخ 26 فروردین ماه 1404 رأس ساعت 16:00 آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان رحیم هستم یک مسافر
کلام در دهان جاری می شود و حقیقت نمایان وعدالت جاری، آنکس که می بیند و می شنود اگر انسان باشد می تواند با شهر و بلد ما آشنا شود و در پی سیر و سلوک درآید.
خداروشکر که امروز اینجا هستم از ایجنت نمایندگی و لژیون مرزبانی، نگهبان جلسه ممنون و سپاس گزار هستم که این فرصت به من واگذار کردند تا در میان شما دوستان عزیز قرار بگیرم تا آموزش بگیرم.
در تمام جوامع و اکثر انسان ها و هرکجای این جهان که زندگی کنید انسان ها در پی کسب کردن یک چیز هستند و آن رسیدن به یک نقطه امن از آرامش و آسایش و یک حال خوش در حیات خود می باشند. در کنگره 60 هم با این موضوع شروع به کار کرد و آن درمان اعتیاد بود. در زمینه درمان اعتیاد و کاهش وزن هیچ کدام از انجمن های دیگر به طور قطع موفق عمل نکرده اند تاکنون زیرا بهترین راه، را که در پیام های کنگره 60 هم قرائت می کنیم پیدا نکرده اند همیشه دنبال کوتاه ترین راه بوده اند و انسان های زیادی را به تباهی کشانده اند نمونه این موضوع را در درمان های اعتیاد و کاهش وزن با روش های فاجعه بر انگیز می توانید مشاهده نمایید.

در کنگره 60 برای بیماری اعتیاد ترک معنایی ندارد و در اینجا سخن از درمان اعتیاد به میان می آید و شعار ما این است که بیائید این آتش ویرانگر را مهار نماییم. درمان اعتیاد از یک مثلث تشکیل شده است به نام جسم، روان، جهان بینی، در مورد جسم همیشه آقای مهندس صحبت های زیادی انجام می دهند که امروز بعد از بیماری اعتیاد، اضافه وزن یکی از مشکلات عدید انسان ها امروزی می باشد. بعد از درمان اعتیاد و نیکوتین یکی از مهم ترین هدف هایی که در لژیون های کنگره 60 دنبال می شود لژیون جونز می باشد.
اهمیت جسم و تندرستی آن یکی از مهم ترین عواملی است که باید همیشه مد نظر داشته باشیم. این را در سی دی های اخیر آقای مهندس به کرار می توانیم مشاهده نماییم، اهمیت این موضوع از این رو است که غذای ما داروی جسم ما می باشد و اگر این موضوع را بدرستی رعایت نکنیم در آینده دچار مشکل خواهیم شد و باید داروهای خودمان را به صورت غذا مصرف نماییم. گرفتن انرژی از مواد غذایی به حجم دریافت زیاد آن نیست بلکه رساندن زمان دقیق مواد غذایی و تنوع حداقلی آن به جسم می باشد.

ما این موضوع را در ماه مبارک رمضان از کنگره 60 آموزش گرفته ایم که با حذف یک وعده غذایی و نظم دادن به این موضوع می توانیم هم کاهش وزن داشته باشیم و هم می توانیم از کیفیت حال خوش برخوردار شویم و این موضوع را من پس از درمان اعتیادم در کنگره تجربه کرده ام و برای مسابقات جام سرداراضافه وزن داشتم و ورزش کردن برایم بسیار سخت و طاقت فرسا شده بود تا اینکه برای رفع اضافه وزنم به لژیون جونز رفتم و وزن استاندارد جسمم را متناسب با قد خودم میزان نمودم و کاهش وزن 8 کیلویی را تجربه نمودم و این موضوع بسیار برایم انرژی بخش و امیدوار کننده بوده است.
از اینکه سکوت کردید و به صحبت های من گوش دادید از همه شما ممنون و سپاسگزارم.

باتشکرازمرزبان کشیک مسافرعلیرضا لژیون خدمتگزارلژیون هفتم
راهنمای محترم مسافر محسن
گروه سایت نمایندگی زالپارس
مرزبان خبری: مسافر حامد
تایپ و ویراستاری :مسافر جواد لژیون ششم
عکاس:مسافرجلال لژیون هفتم
تنظیم برای سایت: مسافر جواد لژیون ششم
- تعداد بازدید از این مطلب :
262