English Version
This Site Is Available In English

شناخت جسم در درمان چاقی

شناخت جسم در درمان چاقی

چهاردهمین جلسه از دوره پنجم کارگاه‌های آموزشی‌ خصوصی کنگره ۶۰ نمایندگی الیگودرز به استادی مسافر هوشنگ، نگهبانی مسافر حجت و دبیری مسافر احمد با دستور جلسه "تجربه من از اضافه وزن و تعادل آن با متد کنگره 60 " یکشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

سخنان استاد:

تشکر می‌کنم از راهنمای خودم آقای امیر که به من اجازه دادند تا در این جایگاه خدمت کنم و از شما دوستان آموزش بگیرم.
من از کسانی که در ساختمان جدید کنگره ۶۰ الیگودرز زحمت کشیدند و خدمت کردند تشکر و قدردانی می‌کنم. من رفتم و دیدم که چه زحماتی در کارهای بنایی، برق کشی، تاسیسات، نقاشی و... کشیدند و چه خدمتی کردند من هم از طرف خودم و هم از طرف مسافران نمایندگی الیگودرز از این دوستان تشکر می‌کنم، انشالله که خیر این زحمات به زندگی و خانواده این افراد برگردد.


دستور جلسه این هفته « تجربه من از اضافه وزن و تعادل آن با متد کنگره 60 »
جناب آقای مهندس حسین دژاکام برای هر مشکلی یک برنامه‌ریزی کردند و یک راهکار پیدا کردند، مانند درمان اعتیاد، که تمام دنیا نتوانستند راه حلی پیدا کنند اما آقای مهندس این کلید را پیدا کردند و همان‌گونه که اعتیاد را درمان کردند اضافه وزن را نیز درمان کردند.
آقای مهندس فرمودند: اگر قرار است اعتیاد و اضافه وزن را درمان کنیم باید ابتدا جسم را بشناسیم، جسم انسان از ۴۰ هزار میلیارد سلول تشکیل شده است و ۶۰ برابر این رقم باکتری درون بدن ما است، کنترل و آموزش این تعداد سلول در اختیار ما نیست. جسم انسان هوشمند است، یعنی خودش، خودش را بازسازی می‌کند و در این مورد کاری از دست انسان بر نمی‌آید مثلاً اگر استخوان دست یا پای من بشکند پزشک فقط می‌تواند آن را گچ بگیرد و این خود سلول‌های بدن است و آن استخوان است که خودش را بازسازی و ترمیم می‌کند و باید حتماً یک زمانی بگذرد من نمی‌توانم به آن سلول ها بگویم من کار دارم زودتر کار بازسازی و‌ ترمیم را انجام بدهید، یا کارکرد قلب من در اختیار من نیست من نمی‌توانم بگویم شما یک ساعت استراحت کن، یا کبد، کلیه و سایر اعضای بدن، زیرا سیستم جسم انسان هوشمند است و خودش کارش را انجام می‌دهد، مانند همین درمان اعتیاد و غددی که درون بدن ما است و مواد مورد نیاز بدن ما را تامین می‌کند و ما این غدد را با مواد بیرونی از چرخه تولید خارج کردیم و در کنگره با روش dst ذره‌ذره که از پله ما کم می‌شود آن غدد شروع به بازسازی خود می‌کنند و هوشمندانه نیاز بدن را تامین می‌کنند.

من خودم در دوران اعتیاد، شب تا ساعت ۳ یا ۴ صبح بیدار می‌ماندم و فردا ساعت ۱۰ و ۱۱ بیدار می‌شدم و تازه بیدار می‌شدم، خمار بودم  باید خودم را می‌ساختم، پس در روش درمان کنگره 60 چه اتفاقی برای من افتاد که شب راحت می‌خوابم و صبح راحت بیدار می‌شوم؟
این‌ها همه از برکت وجود آقای مهندس است و از صورت مسئله اعتیاد است که آقای مهندس باز کردند و روش dst را کشف کردند. اضافه وزن هم همین گونه است.
در درمان کرونا نیز کنگره 60 با استفاده از دی‌سپ و تقویت سیستم ایمنی بدن به مبارزه با کرونا رفت و جواب گرفت و در کنگره 60 یک نفر هم آمار نداریم که با کرونا فوت کرده باشد.

درمان سیگار نیز از روش dst و با نیکوتین خوراکی در کنگره  مورد استفاده قرار گرفت و امروز در کنگره  خیلی راحت سیگار نیز درمان می‌شود.
آقای مهندس در یکی از سمینارها فرمودند: من با یک خانمی که در آمریکا در زمینه اعتیاد کار می‌کردند صحبت کردم، گفتند که قرار است ما در ۱۰ سال آینده یک راه حلی برای کسایی که شیشه مصرف می‌کنند پیدا کنیم در صورتی که جناب آقای مهندس ۲۵ سال پیش شیشه را درمان کردند.
کشورهای آمریکا و اروپا از نظر علمی در سطح بالایی قرار دارند و صد سال از ما جلوتر بودند، اما نتوانستند اعتیاد را درمان کنند، دوستانی که دهه شصتی هستند می‌دانند آن زمان اکثر پزشکان ما پاکستانی بودند یعنی اینقدر ما از نظر پزشکی عقب بودیم، اما آن‌ها با همه پیشرفت‌ها نتوانستند اعتیاد را درمان کنند. نتوانستند یک فرد تریاکی یا شیشه‌ای را درمان کنند، آقای مهندس در آن زمان که ما از نظر پزشکی اینقدر عقب بودیم توانستند روش درمان اعتیاد را کشف کنند.
در پایان هم با توجه به اینکه روز سه‌شنبه آینده جلسه لژیون سردار را داریم من از همه درخواست می‌کنم مخصوصاً سفر اولی‌ها حتماً در لژیون سردار شرکت کنیم و خدمت مالی انجام دهیم، مطمئنم با این خدمت‌ها به حال خوش می‌رسیم.
از اینکه به صحبت‌های من توجه کردید از شما سپاسگزارم.

تایپ: مسافر همت
ویرایش: مسافر حجت
عکس: مسافر اکبر
تنظیم و ارائه: مسافر احمد

مسافران نمایندگی الیگودرز

 

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .