English Version
This Site Is Available In English

محبت آغازی است که پایانی ندارد

محبت آغازی است که پایانی ندارد

اگر بنایی آباد باشد و ساکنین آن خراب باشند، بنا هم کم‌کم رو به ویرانی و نابود شدن می‌رود؛ حتی اگر بنا کنگره۶۰ باشد؛ ولی اگر بنا خراب باشد؛ مثلاً اگر لژیون خراب باشد یا کنگره خراب باشد؛ ولی ساکنین خوب باشند آنجا را آباد می‌کنند. در شهر وجودی هم این تشبیه وجود دارد، یعنی جسم و روان انسان اگر دچار مشکلی شده باشد و فرمانروا خوب نباشد؛ ولی ذره‌‌ذره فرمانروا تغییر کند می‌تواند آرام‌آرام درستش کند. پس ما فکر نکنیم؛ اگر چیزی را که ساختیم رها کنیم تا ابد همین‌طور سالم می‌ماند. ما یک معرکه‌گیری و یک یادگیری داریم حالا معرکه‌گیری چگونه به‌وجود می‌آید؟ در اثر کمبود دانش، حسادت، خودخواهی و منیت یا اینکه انسان در کار و اهدافش شکست می‌خورد و بر سر دوراهی قرار می‌گیرد و معرکه‌گیری از آن‌جا شروع می‌شود و این باعث می‌شود از دیگران عقب بیفتد. حالا ممکن است شخصی در یک لژیون در حال سفر کردن باشد؛ اما در سفرش ناموفق بوده و به نتیجه نرسد؛ و دیگران از او جلو بزنند و به نتیجه برسند، در این‌صورت است که شروع به معرکه‌گیری می‌کند.

ما یک راه مستقیم و یک راه غیرمستقیم داریم. راه مستقیم عریض و طویل است و تمام انسان‌ها چه خوب و چه بد می‌توانند از این مسیر عبور کنند؛ البته اگر در مسیر مستقیم قرار بگیرند، مثل پل صراط نیست که فقط انسان‌های مؤمن می‌توانند از آن عبور کنند. مدت زمان برای درمان اعتیاد حداقل ده و حداکثر یازده ماه است. محبت آغازی است که پایان ندارد و سرلوحه‌ همه‌ اوراق است؛ یعنی اگر در زندگی ما چاشنی محبت وجود نداشته باشد زندگی مفهومی ندارد. ما صد و چهارده سوره داریم که سر لوحه سوره‌ها بسم الله الرحمن الرحیم است؛ یعنی تماماً محبت و مهربانی؛ اگر در زندگی محبت، مهربانی، عشق و دوست داشتن نباشد چه می‌ماند؟ پس هنر انسان این است که می‌تواند همه را دوست بدارد؛ وقتی همه‌چیز بر پایه محبت باشد آرامش و آسایش را به ارمغان می‌آورد. می‌دانید که انسان بی‌تفکر جزء چهارپایان است؛ چون با تفکر ساختارها آغاز می‌شود، بدون تفکر آنچه هست روبه زوال می‌رود؛ پس انسان بی‌تفکر با چهارپایان تفاوتی ندارد؛ چون مثل آن‌ها رفتار می‌کند؛ پس ما باید در زندگی تفکر کنیم؛ اگر تفکر کنیم آن پارازیت‌های کینه، دشمنی، حسادت و نفرت را از خودمان دور می‌کنیم در آن زمان است که آسایش و آرامش داریم و در بهشت هستیم. وقتی سرلوحه‌ ما کینه، دشمنی و نفرت باشد، زندگی جهنم می‌شود؛ ولی وقتی سرآغاز کارهایت محبت باشد در بهشت قرار داری؛ چون بهشت و جهنم جاری است.

بعضی‌ها می‌خواهند به زور کسی را تربیت کنند یا به کسی کمک کنند. این یک قانون در تمام سطوح کائنات است؛ اگر کسی به سوی شما دستش را دراز نکرد، شما به اختیار خودتان نمی‌توانید به او یاری برسانید. شما به کسی می‌توانید کمک کنید که خودش بخواهد. درون انسان هم نیروهای الهی (فرشته) و هم نیروهای اهریمنی (شیطان و جن) وجود دارد. یعنی هیچ شیطانی نمی‌تواند به شما یاری رساند یا وارد حریم شما شود مگر این‌که خودتان بخواهید. هیچ فرشته‌ای هم بدون اجازه نمی‌تواند وارد حریم شما شود؛ چون حریم انسان بسیار محترم است.

منبع: سی‌دی عناصر معرکه‌گیری
نویسنده: همسفر فرزانه رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون دوم)
رابط خبری: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر الهام (لژیون دوم)
ویرایش: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر الناز (لژیون پنجم) دبیر اول سایت
ویراستاری و ارسال: همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر فهیمه (لژیون ششم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی شهرری

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .