English Version
This Site Is Available In English

از دست دادن مشاعر با مصرف شیشه

از دست دادن مشاعر با مصرف شیشه

آقای مهندس می‌گویند مسئله شیشه از اهمیت فوق‌العاده زیادی برخوردار است و اگر من جای مسئولین مملکتی بودم ستاد بحران برای شیشه تشکیل می‌دادم، چند سال ديگر با بحران وحشتناکی در مواد مخدر برخورد خواهیم کرد تحت عنوان مصرف‌کنندگان شیشه که برای این بحران تجربیات و راهکارهای ما کافی نیست و تنها چیزی که به اعتقاد من می‌تواند شیشه را درمان کند فقط تریاک یا اپیوم‌ تینکچر است. تریاک یا اپیوم‌ تینکچر از خانواده مخدر و شیشه از خانواده محرک‌هاست. طبق تجربیات و تحقیقات متوجه شدیم که تریاک یا اپیوم‌ تینکچر بیش از بیست‌و‌پنج آلکالوئید دارد که ده مورد از این آلکالوئیدها خیلی قوی و نیرومند هستند. مصرف شیشه، سیستم دوپامین مغز را به‌هم می‌ریزد، دوپامین را یازده برابر می‌کند و روی مغز مستقیماً اثر می‌گذارد، ولی تریاک دوپامین را چهار برابر بالا می‌برد. اگر شخص شیشه‌ای روی برنامه باشد بعد از مدت کوتاهی که به بیست روز هم نمی‌رسد از آن حالت دیوانگی در می‌آید. یک مصرف‌کننده هروئین یا تریاک در شرایط افراطی ممکن است خسته و مسئولیت‌پذیر نباشد، همیشه کار امروز را به فردا بیندازد، ولی هیچ‌گاه از ترس خماری و این‌که کلانتری او را دستگیر کند چاقو‌کشی نمی‌کند و درگیری به‌وجود نمی‌آورد، در گذشته چنین سیستمی از مصرف‌کنندگان را داشتیم ولی سیستمی که در آینده با آن مواجه هستیم، سونامی مصرف‌کنندگان شیشه است که اگر برای آن برنامه‌ریزی نکنیم مشکل وحشتناکی خواهد شد که در رأس مشکلات کشور قرار خواهد گرفت.
اگر در جامعه صدهزار نفر مصرف‌کننده شیشه‌ وجود داشته باشد؛ یعنی صدهزار نفر دیوانه‌ زنجیره‌ای در جامعه رها شدند و این قضیه، قصه و افسانه نیست و شما نمی‌توانید درک کنید که ابعاد فاجعه چقدر است. شما در خانه نشستید و خبردار می‌شوید که مثلاً کرمانشاه بمباران شد و چهل نفر شهید شدند و ما فقط می‌شنویم، یک‌ زمانی هم می‌شنویم این موشک در خانواده خودتان خورده که در این‌جا هم یک واکنشی داریم، یک موقع هم در خاندان غریبه اتفاق می‌افتد و شما سر صحنه هستید و می‌بینید که دست یک جا افتاده، شکم پاره شده، نصف سر از بین رفته و ... این‌ها را می‌بینید و می‌روید بالای سر کسی که نفس‌های آخرش را می‌کشد و می‌خواهید کمکش کنید پس در این‌جاست که می‌گویند شنیدن‌ کی بوَد مانند دیدن، بنابراین ابعاد این مشکل و بحران را کسی درک می‌کند و متوجه می‌شود که در قلب بحران است و موقعیت را می‌بیند.
یکی از بچه‌های کنگره این توهم برایش اتفاق افتاده بود و می‌گفت که همه سازمان‌های جاسوسی دنبالش هستند و او را تعقیب می‌کنند، از او فیلم‌برداری و عکس‌برداری می‌کنند و جالب این‌‌جاست که طرف بیکار است و نان خوردن هم ندارد، قیافه قشنگ و زیبایی هم ندارد که بگوییم به خاطر زیبایی او دنبالش هستند یا سواد آن‌چنانی هم ندارد که مثلاً دکترای قلب و مغز و ... است، حالا سازمان‌های جاسوسی برای چه دنبال این فرد هستند، این توهمات چگونه به‌وجود می‌آید که مثلاً این‌قدر این فرد مهم است که همه تعقیبش می‌کنند و او را تحت کنترل دارند. دیگری می‌گفت من خیال می‌کردم که ماشین جلویی مرا تعقیب می‌کند با سرعت صدوچهل کیلومتر به ماشین جلویی کوبیده بود و خودش را از شیشه ماشین به بیرون پرت کرده و ماشین جلویی را هم خراب کرده بود. این توهم که مرا تعقیب می‌کنند و تحت کنترل دارند از کجا می‌آید؟ دیگری می‌گفت گرده‌های خاک که روی دیوار می‌نشینند همه دستگاه‌های فیلم‌برداری، شنود غیرمجاز و ... هستند، دائماً دستمال دستش بود و تمام دیوارها، روی تلویزیون و سقف را پاک می‌کرد تا این ذرات را از بین ببرد.
حالا کسی که با پای خودش وارد کنگره شود و تحت درمان قرار گیرد این خوب است و ما خیلی از بچه‌ها را روی درمان بردیم هم در بخش خانم‌های مسافر و هم در بخش آقايان مسافر این اتفاق افتاده است. راه دیگرش هم این است که این افراد را به کمپ ببرند و در کمپ‌ها همین کار را انجام می‌دهند اگر حرف هم بزنند دست و پای‌شان را با طناب می‌بندند و آنها را می‌زنند تا بیست روزی کمی مشاعرشان سر جایش برگردد تا متوجه شوند ولی آنها قبول نمی‌کنند که معتاد هستند، گاهی اوقات هم با شما این‌قدر قشنگ صحبت می‌کنند که شما متوجه نمی‌شوید که دیوانه هستند تا این‌که یک مرتبه وارد یک بحث خاصی می‌شوید آنجاست که متوجه می‌شوید دیوانه‌ هستند. حرکات وحشتناکی در امور مالی انجام می‌دهند.
فردی را بیست‌و‌یک روز جایی بیندازند، کتک بزنند گاهی اوقات می‌گوییم چه کار بی‌رحمانه‌ای است، ولی راهی ندارند چون اگر شرایط راحتی را مهیا کنند همه جا را به‌هم می‌ریزند این یک راه است و راه دیگر هم این است که آنها را به بیمارستان روانی ببرند و به آنها آمپول می‌زنند تا کمی هوشیار شوند، یک راه دیگر هم هست که ما هنوز نمی‌توانیم اجرایش کنیم البته استفاده از اپیوم‌ تینکچر و درمان شیشه را هنوز وزارت بهداشت به رسمیت نشناخته و اصلاً این را قبول ندارد و می‌گوید باید از راه دیگری این کار را انجام داد حالا فرض کنیم که گفتند می‌توانید به آنها هم اپیوم تینکچر بدهید آن موقع راهی می‌رسد که الان نمی‌توانیم اجرایش کنیم، این است که یک آسایشگاهی شبیه کمپ داشته باشیم کسانی که می‌آیند را آن‌جا بگذاریم و تحت درمان داشته باشیم، بیست روزی آنجا باشند و بعد وارد گروه‌ها شوند، اما الان امکانش نیست که بخواهد با این شرایط درمان را شروع کند. می‌خواهیم این را امروز به مشارکت بگذاریم و ببینیم شما تجربه‌ای دارید که هم مطالب را بدانیم و هم به گوش دیگران برسانیم. ما مشکل چندانی نداریم و خوشبختانه درمان شیشه را هم بلدیم، این موضوع مهم است که باید راهنمای خانواده هم این قضیه را بداند، چون اکثراً با افرادی که توهم دارند برخورد کردند، فرد در اثر توهم ممکن است باعث ضرب و شتم و گاهی هم مرتکب قتل شود و اتفاقات وحشتناکی در مسئله مصرف شیشه رخ می‌دهد که با آگاهی بیشتری با خانواده‌ها صحبت کنند و خانواده‌ها بدانند که رفتار درست چیست.
فردی که ظرف مدت دو یا سه سال مثلاً هفته‌ای دو یا سه بار شیشه مصرف کرده، اصولاً اوایل مصرف به همین صورت است که شاید هر روز مصرف نکد یا دو روزی یک‌بار مصرف کند، بعضی اوقات هم اگر قطع کند سه روز می‌خوابد، رِنج مصرفش مثل تریاک و این‌ها نیست، بستگی به این دارد که شخص مصرفش را با شیشه شروع کرده یا نه، قبلاً مصرف‌کننده ماده دیگری بوده و می‌خواسته آن را با شیشه ترک کند مثلاً فرد تریاک مصرف می‌کرده و خواسته تریاکش را با شیشه قطع کند این آدم از روز اول به‌طور افراطی شیشه مصرف می‌کند به‌خاطر این‌که خماری تریاک را نکشد از همان ابتدا شدیداً معتاد شیشه می‌شود ولی کسانی که با شیشه شروع می‌کنند معمولاً این‌طوری است که دو یا سه سال تفریحی‌ مصرف می‌کنند حالا به اسم تفریحی‌ یا تفننی که وجود دارد.
مصرف‌کنندگان موادی مثل تریاک و هروئین اوایل هم اگر تفننی مصرف کنند بعد به مصرف روزانه می‌رسند و متوجه می‌شوند که معتاد شده‌اند و به فکر درمان می‌افتند، اما مصرف‌کننده شیشه این‌جوری نیست اوایل تفننی و بعد مصرف روزانه، آن زمانی که باید متوجه شود معتاد شده، دیگر مشاعرش را از دست داده یعنی کاملاً در سیطره شیشه قرار گرفته و اصلاً متوجه نمی‌شود که چه کار می‌کند و در این مرحله هیچ کاری برای این فرد به جز مهار کردنش نمی‌شود انجام داد تا مدتی از این شخصیت دور شود و شربت اپیوم هم که یک معجزه‌گر است و برای درمان شیشه، دارویی مؤثر که شخص را آرام می‌کند و باعث می‌شود شخص به خویشتن خویش فکر کند و از آن مراحل دور شود. معمولاً کسی که شیشه مصرف می‌کند تا وقتی که شیشه دارد می‌تواند بیدار بماند، ولی اگر شیشه مصرف نکند مدام می‌خوابد شاید سه روز خواب باشد.

نویسنده: همسفر نجمه، راهنما همسفر ساناز (لژیون ششم)
گردآوری و ویرایش: رابط سایت همسفر محدثه، راهنما همسفر ساناز (لژیون ششم)
ارسال: راهنما همسفر نجمه (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی گنجعلی‌خان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .