English Version
This Site Is Available In English

دانایی بیشتر برابر با نظم و انظباط بیشتر در کارها

دانایی بیشتر برابر با نظم و انظباط بیشتر در کارها

سلام دوستان سکینه هستم یک همسفر.

بنام خداوند لوح و قلم             

حقیقت نگار وجود و عدم

زندگی با همه پیچ و خمش زیباست، قدر این زیبایی را بدانیم چون خداوند زیبا است.

اما در مورد دستور جلسه:

نظم و انظباط و احترام قانون زندگی است. ما هر چه به دانایی بیشتر برسیم، نظم و انظباط بیشتری داریم. در کنگره ۶۰، بی نظمی و بی‌انظباطی ما را از مقوله هدف و آموزش‌ در کنگره دور می‌کند. من اولین چیزی که از استاد عزیزم آموزش گرفتم این بود که در کنگره، باید به همدیگر احترام بگذاریم. من باید فرمان‌بردار خوبی باشم تا بتوانم جهان‌بینی خود را بالا ببرم و زندگی که در آشفتگی است را بتوانم سر‌و‌سامان بدهم و از زندگی خوبی در کنار خانواده برخودار باشم. در کنگره همیشه به ما توصیه می‌شود که از هستی، الگو بگیریم. نظم در لغت به معنای آرامش و برپا داشتن، ترتیب دادن به کارها، نظم و آراستگی است. نظم معنای روشنی دارد و در مقابل هرج و مرج قرار دارد.

سلام دوستان آسیه هستم یک همسفر.

اما در مورد دستور جلسه:

نظم و انظباط و احترام در کنگره ۶۰

از نظر من، هر سیستمی برای بقا خود در ابتدا برای رشد، نیاز به انرژی دارد. اما انرژی به تنهایی نمی‌تواند باعث بقا و رشد یک سیستم گردد، بلکه مدیریت بر انرژی یک اصل مهم در این فرایند است. به‌عنوان مثال، اگر یک کارخانه‌ای همه ملزومات لازم از قبیل سرمایه مالی، سرمایه انسانی و مکان لازم را برای فعالیت داشته باشد ولی قوانین و نظم و انظباط لازم که همان رعایت احترام به قوانین است را نداشته باشد در ادامه این کارخانه به سمت نابودی می‌رود و توان رشد نخواهد داشت، بلکه ساختارهای فعلی خود را نیز از دست خواهد داد.

سلام دوستان زهرا هستم همسفر. 

امیدوارم که حال خوبی داشته باشید.

اما در ارتباط با دستور جلسه که نظم و انضباط و احترام در کنگره است، باید بگویم یکی از آموزش‌های مهمی که در کنگره 60، یاد می‌گیریم نظم و انضباط است و من اولین چیزی که از راهنما خود آموختم احترام گذاشتن به دیگران بود. من قبل کنگره هیچ نظمی در زندگی نداشتم و همین‌طور هیچ انضباطی در خانواده ما وجود نداشت، به همدیگر احترام نمی‌گذاشتیم و همین‌طور به دنبال ضدارزشی‌های زیادی بودیم ولی الان خدا را هزار مرتبه شکر، با توجه به آموزش‌های خوب کنگره 60 و راهنمای بزرگوار خود، صبح زود از خواب بیدار می‌شویم، برنامه‌ریزی داریم و در کمال آرامش زندگی می‌کنیم. چرا که نظم انضباط و احترام گذاشتن جزٕ پایه‌های اصلی کنگره می‌باشد.

من همسفر وقتی از قوانین پیروی کنم چرا که با احترام به قوانین، انضباط به وجود می‌می‌آید و به نفع خود من می‌باشد‌.

من وقتی سر موقع درجلسات حضور داشته باشم در اصل به دستورات راهنمای خود احترام گذاشتم و برای قوانین کنگره شصت احترام قائل هستم، چرا که در غیر این صورت ما از مقوله‌ی درمان دورمی‌شویم.

و در آخر من باید رهجویی با پوشش مناسب باشم و نظم را رعایت کنم، و هم‌چنین احترام به شال‌ها و جایگاه‌ها و حرمت‌ها را برخود واجب بدانم، فرمان‌بردار خوبی باشم تا ذره ذره تغییرات و تبدیلات در من به‌وجود بیاید تا بتوانم جهانبینی خود را بالا ببرم و با آرامش در کنار مسافر و فرزندانم زندگی بکنم. خیلی ممنون که به صحبت‌های من گوش کردید.

 

تایپ: همسفر سکینه رهجو راهنمای محترم همسفر عاطفه از لژیون چهارم

ویرایش و درج: همسفر سکینه رهجو راهنمای محترم همسفر عاطفه از لژیون چهارم

همسفران نمایندگی شعبه قیدار 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .