"چشمه های جوشان و رودهای خروشان همه به بحر و اقیانوس میرسند."
در هستی همواره دو نیروی مثبت و منفی یا بهعبارتی دیگر نیروی مخرب و مؤثر وجود دارند، انسان بهواسطه قدرت اختیار خود در جهت یکی از نیروها قرار میگیرد، اما گاهی دانسته یا ندانسته با دشواری و مشکلاتی روبرو میشود که در پس آن بهدنبال روزنهای برای عبور و رهایی است در این مرحله از طبیعت بهعنوان معلمی خوب برای انسان الگوبرداری میکنیم؛ چشمهها در بستر رودها چگونه خروشان میشوند؟ چرا برخی از آبها به باتلاق ختم میشوند و یا گاهی در پشت تخته سنگی راکد و درنهایت گندیده میشوند؟ علت جوشش و خروشانی آبها در چیست؟
زایش و یا جوشش آبها از دو علت یا ویژگی نشأت میگیرد؛ یکی اختلاف ارتفاع و یا اختلاف پتانسیل و دیگری داشتن منابع تغذیه آبی هستند که آنها را جاری میکنند، اما گاهی برخی از آبها فاضلابهای جوشان هستند، بنابراین اندازه و میزان پاکی و زلالی چشمهها نیز مهم و قابلتوجه است. انسانهایی که در مسیر خود با مشکلاتی همانند اعتیاد روبرو شدهاند با انجام حرکتهای جدید و افزایش سطح آگاهی در خود جوشش ایجاد میکنند و از راکد بودن و درنهایت سقوط خود جلوگیری میکنند و هر اندازه سطح این دانایی بالاتر باشد در نتیجه این دو ویژگی را بیشتر در خود عملی میکنند بهگونهای که با افزایش مقدار این ویژگی، سطح آب بالاتر و درنهایت جوشش بیشتری خواهند داشت و با ذخیره انرژی و افزایش دانایی ضمن تصفیه آبهای آلوده، صفات زشت را در خود از بین میبرند چراکه آلودگی آبها سبب انسداد ورودی چشمه و منابع آبی میشوند مانند انسانی که در حرکت خود درگیر حسهای آلوده و ضدارزشی شده و مسیر آب از بستر اصلی خارج و درنهایت از طرفی به باتلاق ختم میشود و بهعبارتی با دوری از سرچشمه به مقصد نخواهد رسید.
هدف تمام آبها خروشان شدن و درنهایت رسیدن به اقیانوس و مقصد است ضمن اینکه میداند مسیر هموار نیست و برای رسیدن به هدف باید پستی و بلندیهای بسیاری را طی کند، اما همچنان با ذخیره انرژی از سد تمام سختیهای مسیر میگذرد. انسانی که با حال ناخوش درگیر مشکلات است از زندگی در زمان حال لذت نمیبرد و خود را اسیر و درگیر زمان گذشته و آینده میکند . در کنگره مسافران و همسفرانی که خواستار حال خوش هستند بهواسطه نوشتن سیدیها، مطالعه کتابها و استفاده از نشریات اطلاعات و سطح آگاهی و دانایی خود را ارتقاء میدهند و با قرارگرفتن در جایگاههای خدمتی مختلف و تغییر جایگاه، اختلاف پتانسیل لازم را درون خود ایجاد میکنند، ازجمله خدمت مالی که نشان میدهد چگونه یک انسان با بازپرداخت آنچه دریافت کرده بهصورت مادی و معنوی انرژی دریافت میکند، اما انسانهایی که تنها بهدنبال دریافت هستند و همواره از هستی و نیستی طلبکار میباشند هیچگاه پُر نخواهند شد و این امر مانند چاه آبی است که از آن آبی خارج نمیکنند و در نتیجه ورودی این چشمهها را لجن و آلودگی میگیرد و درنهایت خشک میشوند، ضربالمثلی مرتبط با این موضوع وجود دارد؛ با دست آبریختن در چاه بیفایده است و چشمه باید از خود زایش داشته باشد. امیدوارم با کاربردی کردن ده وادی و در نظرگرفتن خصوصیات آبهای روان همواره جاری و پُرقدرت به سمت اهداف خود روان باشیم.
منابع:سیدیهای وادی یازدهم و فاصلابهای جوشان، سایت کنگره ۶۰
بهقلم؛ راهنما همسفر محدثه (لژیون بیستوپنجم)
ویرایش و ارسال؛ همسفر بهاره (لژیون متفرقه)
عکس؛ همسفر زهرا رهجوی راهنما همسفر وجیهه (لژیون نوزدهم)
نمایندگی همسفران سلمان فارسی
- تعداد بازدید از این مطلب :
280