English Version
This Site Is Available In English

یکنواختی در زندگی باعث انواع و اقسام بیماری‌ها می‌شود

یکنواختی در زندگی باعث انواع و اقسام بیماری‌ها می‌شود

تمام وادی‌ها راه و مسیر زندگی کردن را به ما نشان می‌دهند و به ما می‌گویند که تمام مسائل و مشکلات را خود انسان با دست خود به وجود می‌آورد و به ما یاد می‌دهند که چگونه از بروز آن مشکلات جلوگیری کنیم یا بتوانیم آن‌ها را حل کنیم. وادی یازدهم نیز راه دیگری را در زندگی برای ما باز می‌کند.

آنگاه‌که روشنایی‌ها آبستن تاریکی بود از یک نقطه آغاز می‌گردد که همان تفکر است، کم‌کم بزرگ و بزرگ‌تر می‌شود و به حدی می‌رسد که متولد می‌گردد که این در طول زمان اتفاق می‌افتد، یک‌مرتبه تمام روشنایی را تاریکی می‌گیرد و یا برعکس. مثال آن رهایی مسافران در کنگره است که با ایجاد یک تفکر مثبت به وجود آمد و نکته بسیار مهم این‌که ما باید از روشنایی خودمان نگهداری کنیم. گاهی بعضی اشخاص فقط می‌خواهند به قله برسند، ولی ماندن در قله مهم است، آیا توانایی زندگی در بالای قله را داریم؟

روشنایی و تاریکی؛ یعنی خیر و شر که درون همدیگر به وجود می‌آیند و خیر یا شر مطلق وجود ندارد. آغاز تولد تاریکی یا نیروی منفی است مثل ابلیس که یکی از فرشتگان مقرب الهی بود و بیش از 7000 سال عبادت کرد و در اثر نقض فرمان و سجده ‌نکردن از درگاه الهی رانده شد و از آن زمان تاریکی آغاز گردید، چون به دنبال ثابت کردن برتری خود بود کارش را آرام و خزنده انجام می‌دهد و حرکتی قاطع، سریع، آشکار و روشن ندارد؛ حرکتش برای تاختن به جهان روشنایی است و یارانش را نیز با خود همراه می‌کند که همگی در صور پنهان هستند.

به انسان یک ویژگی داده شد که فرشتگان ندارند و آن اختیار بود که محترم شمرده‌شده است و ابلیس با الهام و القا انسان را از مسیر صعودی خودش منحرف می‌کند، چون می‌خواهد اختیار انسان را بگیرد و ثابت کند که انسان لیاقت سجده کردن من را ندارد. نیروهای منفی از انسان دعوت می‌کنند که به‌طرف ضد ارزش‌ها برود چون می‌دانند کسی نمی‌تواند انسان را اجبار کند، چون مسئله اختیار در میان است و انسان‌ها باید در مقابل انجام تمام‌کارها پاسخگو باشند. نیروهای اهریمنی می‌دانند که انسان‌های زیادی هم‌گروه آن‌ها می‌شوند، چون انسان دارای دو ویژگی خوبی و بدی است که در کلام‌الله به آن‌ها اشاره‌شده است.

در سوره معراج آمده است: «انسان مخلوقی طبعاً سخت، حریص و بی‌صبر است، چون شر و زیانی به او رسد سخت جزع و بی‌قراری کند، چون مال و خیری به او رو کند منع نماید» و در سوره عادیات آمده: «انسان نسبت به رب و پروردگارش کافر و ناسپاس است». سوره زخرف بیان می‌کند: «انسان کفران کننده آشکار است» و در سوره عصر اشاره‌شده: «انسان همه در خسارت و زیان است؛ مگر کسانی که به خداوند ایمان آوردند و نیکوکار شدند و به‌درستی و راستی و صبر و پایداری در دین یکدیگر را سفارش کردند».

یکی دیگر از راه‌های ورود شیطان به زندگی انسان مسئله مادیات است هرچند مهم است؛ ولی نباید بر انسان سوار باشد، چون هم‌گروه نیروی منفی می‌شوند و آنگاه برای به دست آوردن مادیات حاضر به انجام هر کار ضد ارزشی می‌شوند. همان‌طوری که انجام‌دادن یک کار سخت است گاهی اوقات انجام ندادن آن کار هم خیلی سخت است.

ما قوانین محکمی در هستی و کائنات داریم که به قوانین الهی معروف هستند و از طرف رسولان به ما گفته‌شده‌اند و ما نمی‌توانیم آن‌ها را از بین ببریم؛ مثل قانون تعادل و خیلی قوانین دیگر که باید همیشه مسئله افراط یا تفریط را در نظر داشته باشیم. نیروی اهریمن برای دوری انسان از سیر صعودی خودش استفاده از خمر را رواج داد، خمر پوششی بر روی فکر و اندیشه انسان است و در انواع گوناگون و با اسم‌های زیبا و فریب انگیز چه در نوع گیاهی و چه در نوع صنعتی پا به عرصه ظهور گذاشت و حتی برای ترک آن‌ها مواد دیگری به وجود آمد تا بقیه به اسم اینکه بخواهند آن‌ها را کنار بگذارند به سمت آن‌ها کشیده شوند و از نیروهای الهی دور و دورتر شوند‌.

خداوند وجود نیروهای تخریبی را به‌عنوان مکمل؛ یعنی کامل‌کننده انسان در هستی قرار داده تا انسان به درجه‌ای از فهم و دانایی برسد که بداند کدام کار درست و کدام کار غلط است و توان اجرای عمل سالم را داشته باشد. برای خروج از تاریکی‌ها باید به ریسمان الهی که همان اجرای فرمان‌های الهی است چنگ بزنیم که همگی آن‌ها را قبول داریم؛ چون عقلانی هستند و اجرای قوانین الهی مساوی با بهترین شرایط زندگی است.

رود و چشمه چون مبدأ و هم‌ جنس آن‌ها بحر و اقیانوس است دوست دارند به آن‌ها برسند، چون خواسته دارند درراه خواسته خود تلاش می‌کنند که همانا جوشان و خروشان بودن یک تلاش به‌تمام‌معنا است، درنتیجه به هدف خود یعنی دریا و اقیانوس می‌رسند. انسان‌ها به رود و چشمه تشبیه شده‌اند که بدانند مبدأ آن‌ها چیست؟ و درراه رسیدن به او که خالق آن‌هاست از هیچ تلاشی دریغ نکنند. چگونه یک رود خروشان از سنگ‌های بزرگ و معبرهای تنگ عبور می‌کند و یا یک چشمه از بالای کوه جاری می‌شود و تمام مشکلات را پذیرا می‌شود تا به اقیانوس برسد، پس انسان هم می‌تواند با عبور از تمام گذرگاه‌های سخت به مبدأ اصلی خود برسد، چون انسان قطره‌ای از آن اقیانوس بزرگ است. انسان باید به فکر ظرف وجودی خودش باشد و با اجرای تک‌تک وادی‌ها به نقطه‌ای می‌رسد که ظرف وجودی‌اش درنهایت پر می‌شود؛ چون هیچ‌گاه از تلاش و کوشش دریغ نکرده‌ است.

چشمه برای اینکه جوشان شود؛ باید دو ویژگی داشته باشد:
1- منابع آب ذخیره‌شده، که در انسان به گرفتن اطلاعات و آگاهی درست تشبیه شده تا بتواند او را در مدار دانایی قرار دهد و آن را تبدیل به دانایی مؤثر بکند.
2- اختلاف‌پتانسیل درونی و بیرونی برای کسب انرژی؛ وقتی در جهت ارزش‌ها حرکت کنیم و صعود پیدا کنیم، در ما انرژی به وجود می‌آید یا وقتی ما خواسته‌ای داریم و به‌طرف آن حرکت می‌کنیم و به آن می‌رسیم با قرار گرفتن در یک جایگاه و یا تغییر جایگاه در ما انرژی به وجود می‌آید و قدرت و اعتمادبه‌نفس پیدا می‌کنیم.

انرژی همیشگی نیست و تمام می‌شود، پس باید کار دیگری را شروع کنید و دوباره انرژی به دست بیاورید، پس دائماً حرکت و تلاش ادامه دارد. برای اختلاف‌پتانسیل حتماً باید نیروی مکمل باشد که آن نیروی مکمل، تاریکی و نیروی منفی است. البته حرکت به‌طرف ضد ارزش‌ها هم باعث اختلاف‌پتانسیل در شخص و ایجاد انرژی می‌شود که البته از نوع منفی و با دلهره و ترس همراه است.

ازنظر فیزیولوژی یک تفکر باعث ایجاد انرژی و حرکت می‌شود که آن تفکر درون بدن باعث ترشح موادی ازجمله دوپامین، اندورفین و دینورفین ‌شود و سطح انرژی را بالا می‌برد و انسان احساس قدرت و شادی می‌کند و انجام کارها برایش ساده‌تر و سهل‌تر می‌شود. در اثر مصرف مواد مخدر و قرص‌ها بعضی مواد در بدن بالا می‌روند و انسان قادر به انجام کارهای سنگین است که باعث تخریب در شخص می‌شود. انجام ضد ارزش‌ها اولین تخریب را در خود شخص ایجاد می‌کند؛ مثل کسی که انتحاری می‌شود، اول‌ازهمه خودش را تکه‌تکه می‌کند بعد بقیه را می‌کشد، کسی که مواد مخدر و قرص‌های شیمیایی مصرف می‌کند اول‌ازهمه چه در صور پنهان و چه در صور آشکار در خودش تخریب ایجاد می‌کند و در ادامه به خانواده و جامعه نیز تخریب می‌زند. هر چه انسان‌ها به صراط مستقیم نزدیک‌تر شوند، آرامش و آسایش بیشتری را تجربه می‌کنند و انرژی بیشتری را به دست می‌آورند.

آقای مهندس می‌فرمایند: «باید قدر داشته‌هایمان را بدانیم تا بتوانیم لذت ببریم»، پس باید در زمان حال زندگی کنیم، چون این لحظات برنمی‌گردند. انسان به دلیل داشتن صفت کمال‌گرایی همیشه در حال تلاش برای آینده است؛ بنابراین لحظه حال را نمی‌فهمد و از آن لذت نمی‌برد. وقتی ما از دو نعمت امنیت و سلامت برخوردار هستیم باید شکرگزار باشیم و اگر شکرگزار باشیم خوش می‌گذرد و از بازی زندگی لذت می‌بریم.

همه انسان‌ها با هر ویژگی، مانند چشمه آب عمل می‌کنند که بستگی به نفس هرکسی دارد که چگونه چشمه‌ای باشد؛ آیا خشک است، یا زلال و جوشان یا آب زهرآگین یا کثیف دارد؟ انسان بر اساس نفس اختیار دارد انتخاب کند که کدام چشمه باشد و بر مبنای عدالت در آن جایگاه قرار می‌گیرد.

سختی‌ها برای رسیدن به تکامل و رشد انسان‌ها لازم است و انسان چیزی نیست جز آنچه تلاش و کوشش می‌کند؛ وقتی تلاش می‌کند پس ‌پتانسیل لازم را در خود به وجود آورده و می‌تواند به مرحله شو، شود برسد.

ما باید در کنگره بازپرداخت داشته باشیم و این قانون هستی و خلقت است که وقتی دریافت داریم؛ یعنی به رهایی رسیده‌ایم باید بازپرداخت کنیم. ما که درمان شده‌ایم، چه چیزی را باید بازپرداخت کنیم؟ باید از طبیعت الگو بگیریم، درخت چه چیزی دریافت می‌کند و چه چیزی به شما می‌دهد؟ اگر بازپرداخت نکنیم مجدداً دریافت‌های مثبت نخواهیم داشت، هنگامی‌که بازپرداخت می‌کنیم دچار شادی، شعف و لذت می‌شویم و این همان حال‌وروز اعضای لژیون سردار و پهلوانان است که بنیان کنگره با تدابیر خود می‌خواهند ما از پرداخت‌های خود لذت ببریم، من هم از زمانی که عضو لژیون سردار شدم، دریافت‌های دیگری داشتم و لذت خیلی چیزها را بردم.

منابع چشمه انسان دانش و آگاهی است که در حال تغییر است. وقتی چشمه بخواهد روان شود باید قدرت داشته باشد تا حرکت کند، وقتی به رود خروشان تبدیل می‌شود که دریافت و پرداخت داشته باشد؛ مانند راهنماها که آموزش می‌دهند و آموزش می‌گیرند و در مسیر راه باوجود مشکل و سختی‌هایی که وجود دارد خودشان را آماده کرده‌اند و پروا ندارند و با آن‌ها روبرو می‌شوند و آن‌ها را حل می‌کنند تا بتوانند به دریا و اقیانوس برسند و در حقیقت اول به خودشناسی و بعد به خداشناسی می‌رسند.

یک نفر که به رهایی می‌رسد با تفکر سالم، حس سالم، عشق سالم و عقل سالم به حرکت خود ادامه می‌دهد و همیشه جهش‌های لازم را دارد و وقتی اثری از خود می‌گذارد، به انرژی و شادی می‌رسد؛ چون جهش‌ها ایجاد اختلاف‌پتانسیل می‌کنند.

یکنواختی در زندگی باعث انواع و اقسام بیماری‌ها می‌شود. ما در این وادی چهره واقعی اهریمن را شناختیم و چگونگی وارد شدن آن به ذهن انسان را فهمیدیم، ویژگی‌های انسان را متوجه شدیم، با انواع خمرها آشنا شدیم و اینکه چگونه بتوانیم چشمه جوشان و رود خروشان باشیم و با علم و دانش و ایجاد جهش‌ها در خود انرژی لازم را داشته باشیم و همیشه درحرکت به‌طرف ارزش‌ها کوشا باشیم.

خدا را شکر که در مسیر رود خروشان کنگره ۶۰ قرار گرفتم و مطمئنم که با حرکت و جهش در این مسیر به مبدأ و منشأ خود روزبه‌روز نزدیک‌تر می‌شوم. تشکر از آقای مهندس و آموزش‌های ناب ایشان که هرروز منابع اطلاعاتی جدیدی در اختیار ما قرار می‌دهند و به قرار گرفتن ما درراه چشمه جوشان بودن کمک می‌کنند.


عکاس: همسفر سارا، مرزبان خبری
نویسنده و ارسال: راهنما همسفر طیبه، خدمتگزار سایت
همسفران نمایندگی نائین

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .