English Version
This Site Is Available In English

با ورزش درمان اعتیاد قطعی می‌شود

با ورزش درمان اعتیاد قطعی می‌شود

سلام دوستان سمانه هستم همسفر.
هدف از ورزش کردن در کنگره ۶۰ رسیدن به حداکثر سلامت، تعادل و حال‌ خوش است، با ورزش درمان اعتیاد قطعی می‌شود.

آقای مهندس فرموده‌اند: جهان‌بینی علم جلوگیری از آسیب‌ زدن به خودمان است. ورزش قطعاً می‌تواند حال‌ ما را خوب کند، یک همسفر در کنار یک مصرف‌کننده قطعاً حالش خراب است و با افکار منفی حس‌ خود را بیمار کرده‌ است؛ بنابراین نیاز است که همسفر ورزش کند و به سلامت جسم خود اهمیت دهد‌.

ما می‌دانیم که با ورزش کردن مواد شبه افیونی بدن بیشتر ترشح می‌شود و این باعث تعادل و ایجاد حال خوب در همسفر می‌شود، زمانی که من تعادل داشته باشم و حالم خوب باشد تصمیمات بهتری می‌گیرم و عملکرد من در خانواده بهتر می‌شود.

کنگره ۶۰ معتقد است که ورزش کردن مکمل درمان است، همچنین درمان فوق ترک است و تعادل فوق درمان است بنابراین اعضای کنگره ۶۰ هم‌زمان با درمان اعتیاد و پس از درمان اعتیاد هم برای رسیدن به حداکثر تعادل جسمی، روانی و جهان‌بینی ورزش را در سطح گسترده در دستور کار خود قرار داده‌اند.

ورزش در کنگره ۶۰ مهر تائیدی است بر تعادل جسمی، روانی و جهان‌بینی یا به عبارتی کسی که درمان نشده باشد چنین توانایی را ندارد. ما باید بدانیم که هدف از ورزش در کنگره ۶۰ رسیدن به حداکثر سلامتی، تعادل و حال خوش می‌باشد.

نویسنده: همسفر سمانه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون یازدهم)
تایپ: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر لیلا (لژیون هفدهم)
ویراستاری و ارسال: همسفر پروین رهجوی راهنما همسفر زهرا (لژیون بیستم)

همسفران نمایندگی حر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .