جلسه چهاردهم از دور اول لژیون سردار نمایندگی قوچان با دستور جلسه "جشن گلریزان" در تاریخ 7 آذرماه 1402 ساعت 15:30 شروع بکار کرد.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان هادی هستم یک مسافر
خدا را شکر میکنم توفیق حاصل شد که امروز در خدمت شما هستم و از ایجنت محترم و نگهبان عزیز تشکر میکنم که اجازه خدمت به من دادند تا آموزش بگیرم؛ اما در مورد دستور جلسه گلریزان: باید عرض کنم که یک بخشش بدون توقع است مثل عشق بلاعوض است.
برای بخشیدن باید از درون تغییر کرد و زمانی که مبلغی به کنگره هدیه میدهم، اگر فکر کنم لطفی کردم کاملاً در اشتباه هستم یعنی سقوط.
گلریزان یعنی کنار رفتن یکسری صفات بد مثل طمع وحرص است. اگر زمان مصرف در نظر بگیریم و حساب و کتاب کنیم میبینیم که علاوه بر تمام حال بدی که داشتیم باید کلی هزینه مواد را پرداخت میکردیم.
بنابراین بخشیدن به کنگره درواقع به خودمان میبخشیم چون حال خودمان خوب میشود. من در گذشته اصلاً ببخششی یاد نداشتم خدا رو شکر که با کنگره آشنا شدم و آموزش گرفتم.
در سال گذشته با اینکه موجودی کمی داشتم ولی به همراه همسفرم عضو لژیون سردار شدیم و خدا را شکر با وجود بدهی توانستیم مبلغ ورود به لژیون سردار را پرداخت کنیم. از اینکه به صحبتهای من گوش کردید تشکر میکنم.
ارسال خبر: واحد سایت قوچان
- تعداد بازدید از این مطلب :
543