English Version
This Site Is Available In English

ورزش مکمل درمان اعتیاد

ورزش مکمل درمان اعتیاد

یازدهمین جلسه از دوره هفتم سری کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰ ویژه همسفران نمایندگی قائم‌شهر به نگهبانی همسفر سارا، دبیری همسفر صدیقه و استادی همسفر فاطمه با دستور جلسه «جهان‌بینی در ورزش» در روز دوشنبه ششم آذرماه رأس ساعت ۱۵ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
ابتدا خدا را شاکر هستم که توانستم یک‌بار دیگر درکنگره حضور پیدا کنم و این جایگاه را دوباره تجربه کنم. از آقای مهندس خیلی سپاس‌گزارم که این بستر را برای ما فراهم کردند که ما به این حال خوش برسیم و از راهنمای خوب و عزیز خودم خانم فاطمه که به من اعتماد کردند و این جایگاه را به من سپردند بسیار سپاسگزارم، هرچه که دارم مدیون زحمات و راهنمایی‌های ایشان هستم. اگر بخواهم در مورد جهان‌بینی در مورد ورزش صحبت کنم، در ابتدا موضوع درمان قطعی اعتیاد همان‌طور که می‌دانیم برای اولین بار در سطح جهانی توسط کنگره 60 مطرح شد که البته خیلی از متخصصین هنوز این مسئله را باور را ندارند که اعتیاد به‌طور قطعی درمان شود. آقای مهندس ورزش را مکمل درمان اعتیاد مسافران دانسته‌اند و گفته‌اند که چه در حال درمان و چه پس از درمان حتماً باید ورزش صورت گیرد و همان‌طور که می‌دانید درمان بر روی سه مؤلفه‌ی جسم، روان و جهان‌بینی است. جسم مصرف‌کننده که اصلی‌ترین مؤلفه است، توانست توسط روش Dst با داروی ot طی 11 ماه به تعادل خودش برسد. یکی دیگر از اضلاع مهم درمان، جهان‌بینی است که نقش به سزایی در درمان اعتیاد دارد. همان‌طوری که می‌دانیم جهان‌بینی یعنی دیدگاه ما نسبت به جهان درون و بیرون خودمان. من قبل از کنگره هیچ جهان‌بینی نداشتم، با هرگونه حرف و صحبتی که دیگران انجام می‌دادند واکنش خیلی بد و سریعی انجام می‌دادم و هیچ‌وقت فکر نمی‌کردم. ما درکنگره در وادی اول تفکر کردن را یاد گرفتیم. وقتی‌که جهان‌بینی ما بالا برود فکر اصولی و تفکر سالم در ما به وجود می‌آید. ورزش کردن ازنظر جسمی و روحی می‌تواند ما را در مقابل بیماری‌ها خیلی محکم و استوار کند و خیلی از بیماری‌های قلبی و عروقی را به حالت ایده آل و درست خودش نگه دارد. اوایل که به کنگره آمده بودم با خود می‌گفتم افرادی که درکنگره حضور دارند چند روز در هفته را صرف شرکت در جلسات می‌کنند و چقدر وقت و حوصله دارند که روزهای جمعه هم از خوابشان می‌گذرند و به ورزش و پارک می‌روند. خب این چه معنایی دارد؟

آقای مهندس گفته‌اند ورزش کردن هیچ محدودیت سنی ندارد و ورزش را باید جزئی از کارهای روزمرگی خودمان بدانیم و من هم کم‌کم یاد گرفتم که برای ورزش به پارک بیایم و در جمع قرار بگیرم. درست است که ما درکنگره می‌آییم و جهان‌بینی و طرز تفکر را آموزش می‌گیریم اما با ورزش کردن و در جمع و گروه بودن، به ما مسافران و همسفران کمک می‌کند که ما آن چیزهایی که آموزش می‌گیریم را در زندگی‌مان کاربردی کنیم. جهان‌بینی فقط در ورزش کردن نیست. آقای مهندس می‌گویند حتی در ارث‌ومیراث تقسیم کردن، در حریم و حرکت‌ها، در همه‌ این‌ها می‌توانیم جهان‌بینی را به کار ببریم. حتی این حرکت‌هایی که می‌خوانیم همه‌ این‌ها در جهان‌بینی ما چگونه با افراد برخورد کنیم، چگونه با مسافران و بچه‌هایمان و اطرافیان برخورد کنیم به ما یاد می‌دهند. من تصور می‌کردم حالا که دو سال است به کنگره می‌آیم خیلی چیزها بلدم و جهان‌بینی‌ام بالا است؛ ولی مسافران ما که هر هفته می‌رفتند به تهران برای مسابقات والیبال همیشه دعا می‌کردم که ببازند و دیگر هر هفته نروند که من بتوانم به ورزش خودم در اینجا برسم. تا هفته قبل پسرم به من گفت مامان ما این‌همه سختی راه را می‌رویم و مشکلات را تحمل می‌کنیم جدای از هزینه‌هایی که می‌شود، به‌جای این‌که تو برای ما دعا کنی که موفق شویم، دعا می‌کنی که ببازیم و نرویم؟ جهان‌بینی‌ات کجا رفته؟ آن لحظه به خودم آمدم و گفتم راست می‌گوید. این‌ها که این‌همه سختی‌ها را تحمل می‌کنند و این‌همه راه می‌روند. همان‌طور که می‌دانیم مسافرانمان والیبال را باخته بودند، یعنی باخت وجود ندارد درواقع آموزش می‌گیرند. در هر سنی در هر مقطعی که باشد آموزش می‌گیریم. وقتی‌که آن‌ها رفتند و آموزش گرفتند و برگشتند من خوشحال بودم و نمی‌دانستم که هنوز جهان‌بینی‌ام کامل نشده است زیرا اگر کامل شده بود بااینکه از آموزش گرفتنشان ناراحت بودم اما از اینکه دیگر نیاز نبود هر هفته برای مسابقات به تهران بروند هم خوشحال بودم ولی وقتی با خودم فکر کردم پیش خودم گفتم نه. وقتی‌که آن‌ها می‌روند و زحمت می‌کشند پس چه‌بهتر است با نتیجه مطلوب بازگردند. همان‌طور که آقای مهندس فرمودند وقتی برای ورزش به پارک یا بیرون می‌رویم، چقدر می‌بینیم که اطرافمان دعوا و همهمه است و باوجوداینکه ۲۷ یا ۲۶ سال است که به پارک طالقانی می‌روم، هنوز 2 بار هم جلوی چشم خودم ندیدم که یک حرف یا نزاعی صورت بگیرد، پس ببینید چقدر جهان‌بینی مسافران و همسفران بالا می‌رود. مخصوصاً زمانی که در جمع و گروه قرار می‌گیرند هیچ‌وقت باهم ازلحاظ لفظی حرف رکیک نمی‌زنند و آموزش می‌گیرند. به نظر من با جهان‌بینی در ورزش آن نظم، انضباط و فرمان‌برداری بین مسافران و همسفران برقرار می‌شود. من به‌شخصه با آمدن به ورزش خیلی حال خوب و خوشی به دست آوردم. شاید اوایل به علت نداشتن جهان‌بینی بعد از تغییر محل ورزشمان و دوری مسیر پارک نسبت به شهر خودمان گلایه داشتم ولی اولین باری که به پارک رفتم، دیدم که همسفران و مسافران از هر راه دوری می‌آیند و آن‌قدر باهم صمیمی هستند که انگارنه‌انگار آن ورزش یا آن مکان تغییر کرده و آن حال خوب و خوشی که در پارک قائم‌شهر داشتند را هم همچنان چندین برابر با خودشان به پارک ساری آورند. امیدوارم که جهان‌بینی ما در ورزش و در همه‌ی زمینه‌های زندگی‌مان بالا برود. خیلی ممنونم که با سکوتتان به حرف‌های من گوش کردید.

در تاریخ دوشنبه ۱۴۰۲/۰۷/۱۰جلسه هماهنگی راهنمایان «نمایندگی قائم شهر» رأس ساعت ۱۴ برگزار شد؛

و در ادامه اعلام اسامی نفرات برتر آزمون جامع در روز دوشنبه ۱۴۰۲/۰۹/۰۶ «نمایندگی قائم‌شهر»؛

نفرات برتر آزمون داخلی:
نفرات اول آزمون؛

همسفر فاطمه بندپی راهنما تازه واردین با کسب نمره ۱۹/۲۵، راهنما همسفر لیلا (لژیون سوم) و رقیه حسن نتاج راهنما تازه واردین با کسب نمره ۱۹/۲۵، راهنما همسفر آزاده (لژیون یکم)
نفر دوم آزمون؛
راضیه بیچرانلو با کسب نمره 19، راهنما همسفر لیلا (لژیون سوم)
نفرات سوم آزمون؛
همسفر سارا ابن عباس با کسب نمره ۱۸/۲۵، راهنما همسفر آزاده (لژیون یکم) و همسفر ام‌البنین سالاری با کسب نمره ۱۸/۲۵، راهنما همسفر آزاده (لژیون یکم)

و در ادامه رهایی همسفر محدثه و همسفر امینه در «لژیون تغذیه سالم» به راهنمایی همسفر منیره در روز دوشنبه مورخ ۰6\۰9\1402 از «نمایندگی قائم‌شهر»؛

عکس و ویرایش: همسفر محدثه (مرزبان خبری)
تایپ و ارسال: همسفر فاطمه، راهنما همسفر لیلا (لژیون سوم)
همسفران نمایندگی قائم‌شهر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .