نهمین جلسه از دوره نهم سری کارگاههای آموزشی عمومی ویژه مسافران و همسفران کنگره ۶۰ نمایندگی بیهقی سبزوار روزهای پنجشنبه با استادی مسافر حسین؛ نگهبانی مسافر جواد و دبیری مسافر علیرضا با دستور جلسه «رابطه یادگیری و معرکهگیری» در تاریخ 1402/9/2 رأس ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان حسین هستم یک مسافر؛ خوشحالم که در خدمت شما عزیزان هستم تا در کنار شما دوستان آموزش ببینم و خدمت بکنم. از دبیر و نگهبان جلسه هم بابت فرصتی که در اختیار من قرار دادند تشکر میکنم. من قبل از اینکه وارد کنگره بشوم معرکهگیر عالی بودم و همیشه سر خانواده و دیگران کلاه میگذاشتم اما اولین کسی که یک مصرفکننده سر آن کلاه میگذارد سر خودش هست. معرکهگیری دقیقاً روبروی یادگیری است معرکهگیری و یادگیری مثل دو کفه ترازو میمانند که هرکدام سنگینتر باشد بیشتر موردتوجه قرار میگیرد. مثلث دانایی که شامل تجربه؛ آموزش و تفکر است تفکر را من در وادی اول آموختم که برای انجام هر کاری ابتدا باید تفکر بکنم اگرچه قبلاً همفکر میکردم اما تفکرم ناقص و یا کامل نبود. تجربه هم یعنی استفاده از تجربه دیگران که خب تجربه خوبی نبوده.
در مورد آموزش هم که بهعنوان یک مصرفکننده هر آنچه را که آموزش میدیدم بیشتر در مسیر ضد ارزشها بود. زمانی که من با کنگره آشنا شدم متوجه ارزش وقت و زمان شدم و این را فهمیدم کسانی که برایشان وقتشناسی معنایی ندارد بیشتر کسانی هستند که سفری ناقص و یا کاملی ندارند من اگر بتوانم از تجربه و آموزشهایی که در کنگره میگیرم در بیرون حتی یکذرهاش را در خودم، خانواده و جامعهام عملی بکنم پیروز شدهام. در کنار مثلث دانایی مثلث جهالت قرار دارد که شامل ترس؛ ناامیدی و منیت است، ترس از دست دادن آرامش و یا ترس از خماری و برای همین بود که به کنگره نمیآمدم. در ابتدای مصرفم خیال میکردم معجون بسیار خوبی را به دست آوردام، معجونی که شامل بسیاری از چیزهای مفید و مقوی بوده ولی با مصرف ذرهذره آن اختیار از من گرفته شد. هر چیزی که اینجا آموزش داده میشود با گوشت و پوستواستخوان تجربه شده است و این تجربهای که کاملاً بهطور رایگان در اختیار من قرار دادهاند و من باید قدردان این آموزشها و خدمتگزاران کنگره باشم.
اگر فرد بداند که چه چیزی را در کنگره به دست میآورد بهآسانی آن را از دست نمیدهد و بایستی سعی بکنیم که از دستاوردهای کنگره نهایت استفاده را بکنیم و ارزش واقعی آن را بدانیم و این را بدانیم که آموزش همانند اعداد پایانپذیر نیست و با آموختن آموزشهای جدید فقط جایگاه فرد عوض میشود و به درجات بالاتر میرود. آموزش گرفتن شامل ذهن؛ گفتار و کردار هست و زمانی این آموزشها مفید و باارزش هستند که من بتوانم آن را عملی بسازم و این را ابتدا روی خودم عملی بکنم، اگر من بتوانم خوب آموزش بگیرم و در خودم این آموزشها را عملی و اجرایی بکنم بعد میتوانم به خانواده و جامعهام کمک بکنم و این کار هم با انجام ذرهذره آن امکانپذیر است همانطور که شیطان ذرهذره وارد جسم و افکار من شد من هم باید ذرهذره درصدد جبران و اصلاح خودم باشم.
از اینکه به صحبتهای من گوش دادید تشکر میکنم.

عکاس: مسافر غلامرضا لژیون سوم
تایپ: مسافر محسن لژیون یازدهم
تنظیم: مسافر علی لژیون چهارم
- تعداد بازدید از این مطلب :
498