در کنگره ۶۰، سه مولفه جسم، روان و جهانبینی برای درمان اعتیاد در نظر گرفته شده است. در متد ابداعیDST توسط آقای مهندس ترمیم، بازسازی و راهاندازی سیستمهای حیاتی بسیار مهم است. یکی از مهمترین این سیستمها، سیستمایکس بدن است که بایستی طی فرایند زمان به چرخه حیات بازگردانده شود. یکی از مهمترین و اساسیترین مسائل در طول سفر برای تعادل بیشتر جسم و خصوصاً سیستمایکس ورزش است.
ورزش در واقع زمینه را برای ترمیم و بازسازی سلولهای جسم و راهاندازی سیستم شبهافیونی و ترشحات آن را فراهم میکند و یکی دیگر از مولفههای مهم در رسیدن به تعادل و آرامش در کنگره ۶۰ مسئله جهانبینی است. جهانبینی یعنی دیدن جهان، چرا که در کنگره ۶۰؛ اگر جهانبینی و نگرش فرد تغییر نکند درمان به صورت کامل انجام نمیگیرد، جهانبینی یعنی نگرش فرد در مورد جهان درون و بیرون و جهانبینی ورزشی یعنی نگرش فرد و دریافت، ادراک و احساس فرد نسبت به ورزش. در کنگره ۶۰، در کنار پروتکلDST و داروی OT، ورزش هم مکمل درمان اعتیاد است.
ورزش در کنگره۶۰ به این دلیل انجام میگیرد که فرد در سلامت باشد و بداند که ورزش چقدر در سلامتی آن نقش مفیدی دارد و جسم انسان طوری خلق شده است که اگر در حال متعادل کار کند قویتر میشود؛ چون جسم ما شهر وجودی و خانه ما است که صاحبش خود ما هستیم و در آن زندگی میکنیم؛ پس نیاز به مراقبت و رسیدگی دارد و ورزش به اندازهای در کنگره ۶۰ مهم است که فرد حتی در اعلام سفر هم باید رشته ورزشی خود را اعلام کند.
ورزش کردن یک ساختار مثبت است و اولین قدم برای بوجود آوردن هر ساختاری یک تفکر یا اندیشه سالم است. برای پیدایش ساختار ورزشی باید تفکر کنیم و مثلث تفکر را در ذهن خود ترسیم نمائیم و بعد ساختار ذهنی را تبدیل به ساختار عملی کنیم.
همانطور که آقای مهندس در وادیهای یک تا چهار از تفکر و ساختار ذهنی صحبت میکند که زمینهسازی برای وادی پنجم است و عملی کردن تصورات ذهنی و در واقع قوه فعل را به قوه عمل تبدیل کردهاند و تفکر دارای سه مولفه است مبدا، مقصد و هدف، در ورزش هم هر فردی باید بداند که مبدا، مقصد و هدفش چه هست؟ که جهانبینی در ورزش برای ما مشخص میکند که مبدا و مقصد و هدف ما در ورزش کردن چیست؟
برای یک نفر مبدا ورزش کردن درونی است و برای دیگری بیرونی است، یکی ورزش میکند تا بزرگترین سرمایه انسانی خودش را احیا کند و دیگری ورزش میکند تا مورد تایید دیگران قرار بگیرد، یکی ورزش میکند تا خودش و دیگران را شاد کند، دیگری ورزش میکند تا قیمت جنگیدن و حال دیگران را گرفتن به قهرمانی برسد؛ پس جهانبینی ورزشی در یکی سالم شدن و سالم ماندن است و دیگری قهرمان شدن به هر قیمتی با ورزش کردن سروتونین، دوپامین و اندورفین بدن خوب کار میکند و سیستمایکس بدن در حالت تعادل قرار میگیرد و سلامت است.
مصرفکنندههای مواد مخدر با مصرف مواد مخدر جسم را نابود کردهاند؛ ولی حالا باید در کنار درمان با ورزش و تغذیه مناسب به سلامت و تعادل بدن و جسم خود برسد و حتماً همه ما این جمله معروف را شنیدهایم که عقل سالم در بدن سالم است؛ پس چگونه میتوانیم بدنی سالم داشته باشیم؟
طبق فرمایشات جناب مهندس با تغذیه درست و اصولی، استفاده نکردن از موادافیونی، خواب شبانه کافی، رعایت اصول بهداشتی و با ورزش کردن میتوان بدن و جسمی سالم داشته باشیم و ورزش به تولید مواد شبهافیونی بدنمان کمک میکند؛ اگر کمی توجه کنیم افرادی که ورزش میکنند روحیه قوی و آرامش خاصی دارند. کنگره ۶۰ معتقد است که ورزش مکمل درمان اعتیاد است و اینکه درمان فوق ترک و تعادل فوق درمان است؛ بنابراین اعضای کنگره ۶۰ همزمان با درمان اعتیاد و برای رسیدن به حداکثر تعادل جسمی، روانی و جهانبینی ورزش را در سطح گسترده در دستور کار خود قرار داده است و تربیت بدنی کنگره ۶۰ دارای چهارده رشته ورزشی است که در تمام طول سال فعالیت دارد.
در همین راستا در کنگره ۶۰ همه ساله المپیاد ورزشی، جشنواره عقاب طلایی به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر با حضور صدها ورزشکار که در کنگره ۶۰ به درمان و رهایی رسیدهاند برگزار میشود. فعالیتهای ورزشی کنگره ۶۰ پیام بسیار مهمی برای جهانیان دارد و آن درمان قطعی و کامل اعتیاد است.
ورزش در این سطح و با این کیفیت در حوزه مصرفکنندگان مواد مخدر فقط از درمان شدهگان کنگره ۶۰ برمیآید؛ زیرا آنها اعتیاد را ترک نکردهاند؛ بلکه آن را درمان کردهاند و به تعادل جسمی، روانی و جهانبینی رسیدهاند. ورزش در کنگره۶۰، مهر تایید است بر تعادل جسمی، روانی و جهانبینی یا به عبارتی درمان اعتیاد.
ما باید این را بدانیم که هدف ورزش در کنگره۶۰ رسیدن به حداکثر سلامت و تعادل و حال خوش است و هدف بعدی کمک به اهداف کنگره ۶۰ و رساندن این پیام به جهانیان است که اعتیاد درمان قطعی دارد و با درست شدن جهانبینی ورزش در اعضای کنگره ۶۰ همه افراد این را میدانند که هدف ما از ورزش در درجه اول برد و باخت نیست، مسئلهای که برای ما مهم است بهای بردن است، بردن به هر قیمت هدف ما نیست ما بها و ارزش برد و باخت را میدانیم بر همین اساس ورزش میکنیم.
ممکن است خیلیها بهای برنده شدن را ندانند و برای رسیدن به آن دست به هر کاری بزنند؛ اما ما اعضای کنگره ۶۰ برای برنده شدن دست به هر کاری نمیزنیم، اصول و قوانین و حرمتها و ادب و احترام را برای بردن زیر پا نمیگذاریم. جهانبینی ورزش ما اعضای کنگره ۶۰ این چنین است و ما ورزش را اینگونه میبینیم. میدان ورزشی و زمین مسابقه برای ما میدان به نمایش گذاشتن درمان کامل اعتیاد و تعادل و عملسالم و به نمایش گذاشتن ادب و احترام و حرمتها است نه چیز دیگر؛ پس اثرات مثبت ورزش زمانی اتفاق خواهد افتاد که جهانبینی ورزشی درست و مناسب باشد؛ اگر ما در کنگره ۶۰ جهانبینی نداشتیم به کجا میرسیدیم؟
در کنگره ۶۰ همان حرمتی که خوانده میشود همان جهانبینی است و هر کجا که اعضای کنگره ۶۰ در مسابقات ورزشی شرکت میکنند همه از اخلاق و رفتار اعضای کنگره ۶۰ راضی هستند و تشکر و قدردانی میکنند و این به خاطر جهانبینی افراد کنگره۶۰ است؛ پس هدف در مسابقات در کنگره ۶۰ برد و باخت نیست، هدف ورزش است. درست است رسیدن به قله بسیار خوب است؛ ولی لذت مسیری که شما طی میکنید به قله آن حساب است و نتیجه آن مهم نیست. ورزشی که انجام میدهید مهم است.
در قدیم هم در زورخانهها؛ وقتی میخواستند به آدمها زور یاد بدهند اول ادب و نزاکت را به آنها یاد میدادند و تمام زورخانههایی که میروید همه درهای آنها پایین است و در زورخانهها را جوری درست میکنند که هرکس بخواهد وارد زورخانه شود باید سرش را پایین بیاورد، یعنی باید خم شود تا وارد زورخانه شود و اول به آنها یاد میدهند که افتاده و سرشان پایین باشد، اول به آنها رسم جوانمردی، رسم آداب، نزاکت و معاشرت را یاد میدهند و بعد میل و کباده را میدهند. این یعنی همان جهانبینی ورزش و با توجه به مقالهDST که سالهای گذشته چاپ شد, جناب مهندس در پاسخ به ویلیام فرمودند که با ورزش در کنگره میخواهیم قدرت درونمان را به همه نشان دهیم و به عبارتی مانور ما در کنگره ۶۰ ورزش است.
اشخاصی که در کنگره به درمان میرسند دارای اعصاب آرام، تمرکز بالا و همچنین بدنی قدرتمند هستند. در آخر هم از آقای مهندس تشکر میکنم که زمینه را برای ورزش سالم و جوانمردانه برای اعضای کنگره ۶۰ فراهم کردند و با آموزشهای خوبشان باعث تغییر جهانبینی افراد در جهت مثبت هستند. خیلی ممنون که مقاله من را مطالعه کردید.
نویسنده: همسفر سمیرا رهجو راهنما همسفر الهه (لژیون سوم)
تایپ: همسفر شيوا رهجو راهنما همسفر مرضیه (لژیون اول)
ارسال: همسفر جمیله رهجو راهنما همسفر زهرا (لژیون دوم)
همسفران نمایندگی پرند
- تعداد بازدید از این مطلب :
174