English Version
This Site Is Available In English

باخت در ذهن من گنجانده نمیشد

باخت در ذهن من گنجانده نمیشد

پنجمین جلسه از دوره دهم سری کارگاه های آموزشی خصوصی همسفران آقا نمایندگی شفا مشهد با استادی همسفر قاسم و نگهبانی همسفر علی و دبیری همسفر ایلیا، با دستور جلسه "جهان‌بینی در ورزش" شنبه ۴ آذر ۱۴۰۲، راس ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان قاسم هستم یک همسفر.

در کنگره ۶۰ یک نکته‌ی طلایی در رابطه با جهان‌بینی در ورزش وجود دارد، که می‌گوید یا می‌بریم یا می آموزیم. این نکته ی مهم را بایستی تمام ورزشکاران، در حين مسابقه مد نظر داشته باشند؛ دانستن این مطلب سبب می‌شود تا ما به این باور برسیم که، چه شکست بخوریم و چه شکست نخوریم، چیزی را از دست نخواهیم داد؛ ما در کنگره اين موضوع را به وضوح درمی‌یابیم. افراد با حضورشان در کنگره چیز های خیلی زیادی دریافت می‌کنند، من خودم به شخصه واقعا یاد گرفتم که چگونه نقطه ضعف های خودم و مشکلاتی که در مسابقه رخ می‌دهد را کنترل کنم.

زیرا خیلی وقت ها، در بعضی ورزشکاران همین نقطه ضعف ها و عدم کنترل صحیح مسابقه، باعث می‌شود تا مسابقه از دستشان خارج بشود و به گونه ای می‌توان گفت که، روحیه خود را در شرایط نابسامان از دست می‌دهند.

من قبل از ورودم به کنگره، ورزش فوتبال انجام می‌دادم، معضل بزرگی که داشتم، این بود که همیشه دوست داشتم تیمم پیروز میدان باشد و به هیچ وجه باخت در ذهن من گنجانده نمیشد. اگر زمانی تیم من شکست می‌خورد، حالم خیلی خراب میشد و این حال خراب من روی بقیه هم تاثیر می‌گذاشت و روحیه آنها هم تضعیف می‌شد.

از بدو ورودم به کنگره، به این قضیه آگاه شدم که، فردی که ورزش می‌کند باید به قول معروف یک ورزشکار تمام عیار باشد و ظرفیت آموزش گرفتن را داشته باشد، یعنی به گونه ای نباشد، که بگوید من باید به هر قیمتی پیروز میدان باشم.

جناب مهندس می‌فرمایند: در ورزش مدرن امروزه، تجهیزات زیادی از جمله VAR، دوربین های فوق پیشرفته، داور و کمک داور وجود دارد که به پیشبرد ورزش کمک می‌کند. با همه‌ی این تفاسیر باز هم در سطوح مختلف، از جمله بین المللی و جهانی، در بعضی مواقع به تصمیم داور اعتراض می‌کنند و نسبت به قضاوت او دچار دلخوری می‌شوند؛ حتی گاهی اوقات این اتفاق به جاهای باریک کشیده می‌شود.

ولی خداروشکر در کنگره ۶۰ همچین مواردی وجود ندارد، که به تصمیم داوری اعتراض شود؛ البته نه اینکه اعتراض نشود، ولی به خشم و خشونت منتهی نمی‌شود، بلکه اعتراض خود را در کمال آرامش، به عرض داور می‌رسانند.

نکته ای که خیلی حائز اهمیت است، این است که ورزشکاران توسط رفتارهایشان پس از مسابقه و یا یک رویداد ورزشی شناخته می‌شوند. به عنوان مثال: آقای علی دایی فرد بزرگی است و باعث افتخار فوتبال کشورمان است؛ ولی مردم او را به واسطه ی خدماتی که در راه خیر و کمک به مستضعفین انجام می‌دهد، می‌شناسند و از او به عنوان یک اسطوره یاد می‌کنند.

اگر ورزشکاری وجود داشته باشد که در ورزش، جایگاه خیلی خوب و بالایی داشته باشد، ولی از اخلاق حرفه‌ای به دور باشد، او در دل مردم جایگاهی نخواهد داشت.

ورزشکار باید از جهان‌بینی ورزشی بالایی برخوردار باشد، تا بتواند خارج از فضای مسابقات، دوستان، خانواده و مردم را راضی نگه دارد.

خیلی ممنون که با سکوت خودتان به صحبت های بنده گوش دادید.

مرزبان خبری: همسفر علی 

تایپ: همسفر پوريا لژیون اول 

ویراستاری: همسفر امین لژیون دوم

ارسال خبر: همسفر محمد مهدی لژیون اول

وبلاگ نمایندگی همسفران آقا شفا مشهد 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .