جلسه اول از دورهی بیستم کارگاههای آموزشی عمومی کنگره ۶۰ نمایندگی زنجان به نگهبانی مسافر مهرداد، دبیری مسافر وحید و استادی راهنمای تازهواردین مسافر یحیی با دستور جلسهی "رابطهی یادگیری و معرکهگیری" روز پنجشنبه ۲ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.
.jpg)
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان یحیی هستم یک مسافر، از ایجنت نمایندگی آقا ابراهیم و لژیون مرزبانی متشکرم که اجازه دادند در این جایگاه قرار گرفته و آموزش ببینم، دستور جلسهی امروز رابطه یادگیری و معرکهگیری میباشد، این دستور جلسه از دو بخش تشکیل شده است: اولین بخش آن یادگیری و قسمت دوم رابطه یادگیری با معرکهگیری میباشد.
مفهوم یادگیری این است که انسان آگاهی، علم، دانش و دانایی کسب نماید و مطابق با دانشی که کسب کرده است، به توانایی زندگی سالم در جامعه برسد تا در زندگی شخصی و اجتماعی خود موفق باشد؛ هنگامی که دانایی و آگاهی شخصی در سطح پایینی قرار داشته باشد، به جای فراگیری علم جهانبینی و زندگی کردن توام با صلح و آسایش با دیگران، شروع به غیبت و بدگویی سایر انسانها میکند و با شروع مواردی همچون غیبت، تجسس و قضاوت، انسان در ورطهی معرکهگیری میافتد.
به عنوان مثال هنگامی که فردی مشاهده کند که فرد دیگری یک اتومبیل یا خانهی زیبا و بزرگی خریده است، به دلیل کمبود آگاهی و دانایی و ضعف در جهانبینی، شروع به معرکهگیری میکند و توام با تجسس، در ذهن خود قضاوت میکند که شاید آن شخص با انجام کارهای ضد ارزشی و یا یافتن گنج، پول خرید اتومبیل یا خانهاش را فراهم کرده است و در نهایت این تجسس و قضاوت، منجر به بدگویی و غیبت خواهد شد که معرکهگیری را به دنبال خواهد داشت.
اگر انسان آگاهی و دانش کافی را داشته باشد و مطالب صحیحی که آموخته است را در زندگی و رفتار خود کاربردی نماید، دیگر در مورد دیگران قضاوت نمیکند و هر حرفی که بخواهد راجع به کسی بگوید، ابتدا بررسی میکند که آیا از صحت و سقم برخوردار است و در صورت صحت آن مطلب، به گونه ای رفتار میکند که هم خود و هم دیگران را از غیبت و بدگویی بر حذر بدارد.
انسان باید سعی کند که به جای غیبت و بدگویی دیگران، نکات مثبت در دیگران را جستجو کند و حتی در صورت برخورد با اشتباهات دیگران، با برخورد صحیح و سخنان مناسب در اصلاح رفتار آنها تلاش نماید.
تعریف و تمجید از دیگران در اکثر مواقع بیشتر از تنبیه و مواخذه مفید و موثر است؛ من به واسطهی آموزشهای کنگره ۶۰ آموختهام زمانی که با شخص خطاکار، با طرز بیان و لحن مناسب برخورد نماییم، بیشتر از تنبیه و مواخذه، در اصلاح رفتار او مفید و موثر واقع خواهد شد.
امیدوارم که با آگاهی، آموزش و علم جهانبینی که در کنگره ۶۰ کسب کردهام، در زندگی به نحوی رفتار نمایم که نسبت به دیگران تجسس، قضاوت و بدگویی و غیبت انجام ندهم و به معرکهگیری دچار نگردم.
یکبار دیگر خداوند را شاکر و سپاسگزارم که بهواسطهی آموزشهایی که در کنگره دیدهام تا حدودی از معرکهگیری، غیبت و سایر صفات مذموم دیگر دوری کردهام، ولی برای رسیدن به نقطهی ایدهآل و تکاملی که مدنظر است، نیاز به خودشناسی و رسیدن به خود هستم، همانگونه که در نوشتارهای کنگر ۶۰ هم میخوانیم که سفر دوم، سفری است که از قطع مصرف مواد مخدر تا رسیدن به خود.
امیدوارم که همهی ما به آن مرحله برسیم و زندگی خوب و توام با صلح و آرامش داشته باشیم.
از اینکه به صحبتهای من توجه کردید سپاسگزارم.
تایپ: مسافر محمدرضا از لژیون سوم
ویراستار: مسافر شهرام از لژیون ششم
ارسال: مسافر مرتضی مرزبان خبری
- تعداد بازدید از این مطلب :
685