پنجمین جلسه از دور پنجم سری کارگاههای آموزشی خصوصی مسافران نمایندگی گوجان با استادی مسافر: محمد ، نگهبانی مسافر: کیان و دبیری مسافر: ابوالقاسم با دستور جلسه "رابطه یادگیری و معرکهگیری" در روز سهشنبه مورخ ۳۰ آبان ۱۴۰۲ راس ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود
خلاصه سخنان استاد:
این دستور جلسه قوانین ساده اما مهمّی را برای ما بیان میکند که شاید بسیاری از ما از آن غافل هستیم و به سادگی از آنها عبور میکنیم.
انسانهای خوب باعث آبادی بناهای ویران میشوند و انسانهای بد و ساکنین خراب بناهای آباد را به ویرانی و نابودی میکشانند و این قوانین برای ما قابل مشاهده است.
مصداق بناهای خراب خانوادههایی هستند که اعتیاد باعث ویرانی آنها شده است. قانون دیگر اینکه اگر در انجام وظایف خود به نحو مطلوب عمل نکنیم وارد حاشیه و نافرمانی میشویم. و در عمل به معرکهگیری میپردازیم و این معرکهگیری باعث دوری ما از آموزش میشود. و باعث پرداختن به مسائلی مانند: غیبت ، قیاس و در نهایت منجر به منیت میشود. اگر میخواهیم به جهان بینی بالایی برسیم باید دانایی خود را افزایش دهیم. مثلث دانایی از سه ضلع تشکیل شده است تفکر ، تجربه و آموزش و این سه ضلع باید در کنار هم و با هم رشد کنند که ما به سطح مطلوبی از دانایی بالا برسیم. در کنگره آموزشهایی وجود دارد و شخص برای رسیدن به رهایی باید آن آموزشها را دریافت کند. باید آگاه باشیم و در یادگیری کوشا باشیم. کنگره ۶۰ مسیری برای ما باز کرده است که ما را از آن قعر تاریکیها به طرف روشنایی ها هدایت می کند. یعنی باعث برگشت و توبه از آن مسیر ضد ارزشها که قبلاً در پیش گرفته بودیم، می شود. همانطور که آقای مهندس فرمودند: مصرف کنندگان معرکه گیران قهاری هستند. همانطور که میدانیم در بیشتر دورهمی ها و جمعهایی که در آنها مصرف مواد داشتیم، غیبت کردن و قضاوت کردن امری اجتناب ناپذیر بود. خداوند را سپاس که توانستیم راه کنگره را پیدا کنیم با آموزشهای ناب کنگره آشنا شویم و واقعاً هر کس بخواهد در این مسیر موفق شود باید دست از معرکهگیری بردارد و آن هدف یادگیری را دنبال کند باید درست سفر کند و تمام تمرکزش بر روی درمان خودش باشد. و به تمام قوانینی که به درستی برای ما تبیین شده و به صورت دائم تذکر داده میشود احترام بگذارد. و به آنها عمل کند.داشتن حال خوش در کنگره نتیجه پرداختن به خود و دوری از حاشیه ها میباشد. بقول جناب آقای مهندس هر کس در مسیر ارزشها نباشد مثل آبی است که مقصدش جایی به جز مرداب نیست. و اگر میخواهیم به چشمه جوشان و رود خروشان تبدیل شویم باید درست سفر کنیم و طبق قوانین عمل کنیم. یکی دیگر از مسائلی که ما را از معرکهگیری دور میکند خدمت کردن در کنگره است هیچ چیز با ارزشتر از این نیست که ما بتوانیم در کنگره خدمت کنیم و هدف داشته باشیم و در جهت احیای خود و خدمت به انسانهای دیگر تلاش کنیم و انشاالله که خداوند کمک کند که این مسیر را با قدرت ادامه بدهیم تا همگی به حال خوش و رهایی برسیم. پس نتیجه می گیریم که معرکه گیری مساوی است با وارد شدن به تاریکی ها و توقف آموزش.
.jpg)
نگارش سخنان استاد:مسافر ابوالقاسم
ویرایش و ارسال:مرزبان خبری مسافر اصغر
- تعداد بازدید از این مطلب :
311