English Version
This Site Is Available In English

دوری از معرکه‌گیری با آموزش و خدمت

دوری از معرکه‌گیری با آموزش و خدمت

هفتمین جلسه از دوره سی‌وسوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی صالحی با دستورجلسه «رابطه یادگیری و معرکه‌گیری» با استادی راهنما همسفر الهام و دبیری همسفر سمیه و نگهبانی همسفر زهرا در تاریخ ۱۴۰۲/۰۸/۳۰ راس ساعت ۱۶ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
در مورد دستورجلسه « رابطه یادگیری و معرکه‌گیری » برای این‌که این رابطه را بخواهیم پیدا کنیم ابتدا باید بدانیم که یادگیری و معرکه‌گیری چیست؟ یادگیری؛ یعنی فراگرفتن علم، دانش، آگاهی و دانایی که به راستی و درستی دلالت دارد و من می‌توانم با اجرا کردن این قوانین به صلح، آرامش و تعادل برسم در جهان‌بینی نیز می‌گوییم؛ فراگرفتن قوانین درست زیستن.

انسان‌‌ در تمام مراحل زندگی چه زمانی که بخواهد آموزش بگیرد، چه زمانی‌که بخواهد آموزش دهد باید قوانین را رعایت کند. به نظر من هر انسانی زمانی‌که حس کند دیگر نیازی به آموزش ندارد دقیقاً نقطه‌ سقوط او خواهد بود و از مسیر درست و صراط مستقیم منحرف خواهد شد. مسیر تکاملی انسان‌ها با یادگیری و آموزش روشن می‌شود و من با یادگیری می‌توانم مفاهیم درستی از قوانین هستی را ادراک و احساس کنم.
اگر بخواهم معرکه‌گیری را توضیح دهم در زمان‌های قدیم افرادی دور هم جمع می‌شدند و یک نفر برای این‌که دیگران را سرگرم کند شروع به کارهای مانند مارگیری یا زنجیربستن و غیره می‌کرد که در اصطلاح به آن معرکه‌گیری می‌گفتند و آن‌ها از این عمل انرژی می‌گرفتند و مبلغی هم دریافت می‌کردند.

ما معرکه‌گیری را در همه جا داریم و می‌تواند در خانه، خانواده، محل‌کار، مدرسه یا ساختار بزرگی مانند کنگره ۶۰ باشد. انسان در هر مکانی بر اساس جهل، نادانی، عدم دانش و عدم آموزش می‌تواند دچار معرکه‌گیری و از مسیر درست منحرف شود. یا می‌توان گفت قبله خودش را به اصطلاح گم کند.

در این سیستم چه اتفاقی می‌افتد که انسان وارد معرکه‌گیری می‌شود؟ در مقابل وضعیتی که می‌خواهیم فرد دچار تغییر شود مقاومت‌ می‌کند و این باعث می‌شود که از مسیر و هدف خودش منحرف شود. معرکه‌گیری چگونه به وجود می‌آید؟ باید دلیلی وجود داشته باشد تا شخص دچار معرکه‌گیری شود و بدون دلیل شخص نمی‌تواند وارد معرکه‌گیری شود. زمانی که فردی در رسیدن به هدف یا خواسته خود دچار شکست می‌شود یا عقب می‌ماند و یا به نتیجه نمی‌رسد وارد معرکه‌گیری می‌شود.
باز هم می‌گویم با عدم آموزش، آگاهی و دانایی فرد دچار یک‌سری حس‌های منفی می‌شود مانند؛ قیاس، قضاوت، حسادت، کینه، نفرت و این حس‌های منفی باعث درگیری ذهن فرد می‌شود. زمانی‌‌که ذهن آلوده شد تفکر درست از شخص گرفته می‌شود و فرد با حس‌های منفی که دریافت کرده است وارد معرکه‌گیری می‌شود و حالا شروع می‌کند به جوسازی، نق زدن، غر‌زدن و در واقع می‌خواهد تقصیر را به گردن شخص دیگری بیاندازد؛ از احساس مسئولیت و وظیفه‌ای که خودش داشته و باید بپذیرد فرار می‌کند مانند همسفری که وارد کنگره می‌شود اگر روی قوانین نباشد، سی‌دی‌های آموزشی خود را مرتب ننویسد، به موقع به کنگره نیاید، حرمت کنگره را رعایت نکند، به طور یقین دچار این بازی می‌شود؛ اما همسفر دیگری که روی نظم است، حرمت و قوانین را رعایت می‌کند، در امتحانات نیز خیلی جدی شرکت می‌کند؛ همه این‌ موارد باعث پیشرفت او می‌شود.

همه چیز روی آموزش است، زمانی‌که آموزش باشد قطعاً پیشرفت خواهد بود. شخص ممکن است در ابتدا از نتیجه عقب بماند و به حال خوش نرسد و در این بین به دنبال مقصر می‌گردد و از الفاظی چون این که مقصر، آموزش‌های کنگره، مرزبان، راهنما و دیگر اشخاص بوده‌اند یا آموزش درستی به من داده نشده و... یا همین‌طور مسافر زمانی می‌آید؛ اما گریز می‌زند و روی برنامه نیست، در کنگره حضور مداوم دارد؛ اما به رهایی نمی‌رسد و دوستش را و هم لژیونی‌اش را می‌بیند که پیشرفت کرده و به ارتقاء رسیده و حال خوب را به دست آورده است در نتیجه باعث حال خرابی خودش می‌شود.
معرکه‌گیر کسی است که همیشه دوست دارد دیگران را مقصر بداند و به اصطلاح دیگران را به مسلخ ببرد؛ اما زمانی که دیگران را می‌برد با توجه به گفته‌های جناب مهندس؛ اما خود شخص قربانی می‌شود. شخصی که عقب می‌ماند و شکست می‌خورد دچار حس‌های منفی می‌شود در نتیجه به جز ناکامی، حس‌های منفی اثری باقی نمی‌گذارد و مدام با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو می‌شود.
رابطه یادگیری و معرکه‌‌گیری چیست؟ معرکه‌گیری مخالف یادگیری است در نتیجه با دریافت آموزشِ بیشتر کمتر دچار حس‌های منفی و معرکه‌گیری می‌شویم. من همسفر یاد می‌گیرم قوانین را رعایت کرده و انرژی خود را صرف حال خوب کنم با تلاش‌های مستمر در مسیر مستقیم قرار بگیرم و در مسیر ناآگاهی خود پافشاری نکنم. انسان‌ها با آموزش و خدمت کردن وارد حیطه‌ معرکه‌گیری نمی‌شود. زمانی‌ که آگاهی می‌‌آید ناآگاهی کنار می‌رود؛ پس این دو معکوس یکدیگر هستند در واقع فقط بایستی یکی از این دو، معرکه‌گیری یا یادگیری را داشته باشیم.
معرکه‌گیری به غیر از شکست اثری ندارد. آموزش‌های کنگره به من همسفر یاد می‌دهد به تشخیص درست برسم و مسیر درست را انتخاب کنم. ارتباطی بین معرکه‌گیری و درمان اعتیاد وجود دارد که با مثلث درمان اعتیاد نمایش داده می‌شود که شامل "جسم، روان و جهان‌بینی" است. جهان‌بینی با آموزش، تجربه، تفکر شکل می‌گیرد.
سی‌دی نوشتن در کنگره بسیار پر اهمیت است؛ اما اگر در مقابل نوشتن آن دلیل بیاوریم در واقع دقیقا عمل معرکه‌گیری می‌شود که این خود باعث شکست و عقب ماندن‌مان خواهد شد. باید تلاش کنیم به طور مداوم در آموزش‌ها حضور داشته باشیم. ما همیشه مطالب را به صورت سربسته می‌دانستیم که برای ما شکافته نشده‌اند، هیچ‌گاه برای من توضیح داده نشده‌ است؛ اما جناب مهندس در کنگره تمامی مطالب را با دلیل و برهان آموزش می‌دهند در نتیجه من همسفر با دید بازتری می‌توانم به مسائل نگاه کنم و سعی می‌کنم روی برنامه باشم. امیدوارم همه ما در کنگره نسبت به جناب مهندس و عزیزانی که خالصانه خدمت می‌کنند قدردان باشیم.


تایپ: همسفر اکرم رهجوی همسفر زهراو همسفر مهسا رهجوی همسفر سوگل 
ویراستار: همسفر مهسا رهجوی همسفر سوگل و همسفر اکرم رهجوی همسفر زهرا
ارسال: همسفر سعیده رهجوی همسفر اکرم
رابط خبری: همسفر زهرا راهنمای تازه واردین 

همسفران نمایندگی صالحی 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .