English Version
This Site Is Available In English

یکی از اين قوانين تعادل است

یکی از اين قوانين تعادل است

چهارمین جلسه از دوره دهم سری کارگاه های آموزشی خصوصی همسفران آقا نمایندگی شفا مشهد با استادی راهنمای محترم مسافر جواد و نگهبانی همسفر علی و دبیری(موقت) همسفر الياس، با دستور جلسه "رابطه یادگیری با معرکه گیری" شنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۲، ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار نمود.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان جواد هستم یک مسافر.
خدا را شکر که‌ فرصتی فراهم شد تا در خدمت شما عزیزان باشم و ممنونم که من را در جمع خودتان پذیرفتید. ما چه خوشمان بيايد و چه خوشمان نیاید، هستی بر مبنای قوانینی در حال انجام دادن کارهای خود است؛ ما چه بپذیریم و چه نپذیریم این قوانین جاری است و انجام می‌شود.
یکی از اين قوانين تعادل است و چه ما قبول بکنيم و چه قبول نکنیم، تمام اجزای هستی دائم در حال حفظ تعادل خویش هستند و این کار کاملاً ناخودآگاه صورت می‌گیرد.
به عنوان مثال: اگر فردی قصد داشته باشد بار سنگینی را با دست راست خود بلند کند، برای اینکه نیفتد بدون شک به صورت خودبه‌خود بدنش را به سمت چپ متمایل می‌کند؛ زیرا قصد دارد تعادل خودش را حفظ نماید، در هستی هم همه چیز به همین نحو انجام می‌پذیرد.
هنگامی که این تعادل و این توازن صورت بگیرد، همه چیز بدون مشکل انجام می‌شود و هیچ اتفاقی صورت نمی‌گیرد، زیرا همه چیز در تعادل است (دو طرف کفه ترازو باهم برابرند) و فرد نیز، نیاز به انجام هیچ واکنشی ندارد تا تعادل خود را حفظ کند.
به عنوان مثال: شخصی می‌رود و ده میلیون تومان پول برای خرید گوشی موبایل می‌دهد، ارزش آن گوشی به همان مبلغ است و هیچ اتفاقی نمی‌افتد؛ یا اینکه فردی در حال راه رفتن بر روی یک زمین صاف است، به همان اندازه که فرد به زمین نیرو وارد می‌کند، نیرویی به همان مقدار هم از سمت زمین به فرد وارد می‌شود و این عمل سبب می‌شود که فرد یک قدم به جلو حرکت کند؛ در اینجا زمین صاف بود و هیچ مشکلی پیش نیامد، ولی اگر شخص فکر کند که زمین صاف است ولی در میان راه با چاله‌ای مواجه شود، این چاله باعث خارج شدن فرد از تعادل می‌شود.
یا ممکن است شما برای خرید یک موبایل به مغازه‌ای برويد و فکر کنید که مبلغ این موبایل ده میلیون تومان است، ولی به شما موبایلی می‌دهند باارزش هفت میلیون تومان، در اینجا است که شما از تعادل خارج می‌شوید؛ در این مرحله است که شما حرکتی انجام می‌دهید تا تعادل خود را حفظ نمایید.
در این مقطع است که این دستور جلسه دست به کار می‌شود یا به نوعی می‌توان گفت که دستور جلسه وارد بازی می‌شود؛ شخص برای اینکه تعادل خود را حفظ نماید، دو تا کار را انجام می‌دهد؛ یا یاد می‌گیرد و یا معرکه می‌گیرد.
در اینجا اگر شخص ياد بگيريد، از این پس هنگام خرید، حواس خود را جمع می‌کند و قبل از خرید تحقیق می‌کند تا سرش کلاه نرود؛ یا اینکه فرد یاد می‌گیرد هنگام راه رفتن جلوی پایش را نگاه کند تا پایش داخل چاله نرود و اینجاست که یاد می‌گیرد و می‌گوید عیبی ندارد، زمین خوردم اما در عوض یاد گرفتم؛ یا به قولی می‌توان گفت توازن برقرار می‌شود، شخص می‌گوید یک چیزی دادم و خوردم زمين، ولی در عوض، با دقت راه رفتن را یاد گرفتم؛ در اینجا چون تعادل برقرار می‌شود فرد آرام است و هیچ مشکلی ندارد.
زمانی که یک ضربه‌ای به یک سیستمی وارد می‌شود و آن سیستم در حال خارج شدن از تعادل است، دو راه بیشتر وجود ندارد، یا باید یاد بگيرند از کجا ضربه خوردند و آن راه را ببندند که از این پس، ضربه نخورند و توازن را برقرار سازند، یا اینکه معرکه میگرند.
کنگره ۶۰ و آموزش‌هایش همیشه در حال تلاش است و قصد دارد که ما را متوجه آن لحظه کند، در واقع لحظه‌ای که از تعادل خارج شدیم و یک نفر حال ما را به هم ریخت و گره ای در کارمان به وجود آمد، بتوانیم به راحتی آن گیر و گره زندگی‌مان را بر طرف کنیم و این عمل سبب می‌شود تا ما در درون خودمان به دنبال آن ایراد، مشکل و نقصمان بگردیم و یک قدم رو به جلو حرکت کنیم؛ که معمولاً انسان‌ها، آن راه دوم و یا معرکه‌گیری را انجام می‌دهند.
در رابطه با دستور جلسه، سی دی‌هایی هم تحت عنوان عناصر معرکه‌گیری، یادگیری و معرکه‌گیری وجود دارد که آن‌ها بیشتر وارد جزئیات قضیه می‌شوند؛ زیرا من به صورت خیلی کلی به مباحث دستور جلسه پرداختم.

لژیون خدمتگزار ویژه راهنما ها و مسئولین سایت، نشریات و صدور کارت می باشد.

مرزبان خبری: همسفر علی 

تایپ: همسفر پوريا لژیون اول 

ویراستاری: همسفر امین لژیون دوم

ارسال خبر: همسفر محمد مهدی لژیون اول

وبلاگ نمایندگی همسفران آقا شفا مشهد 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .