English Version
This Site Is Available In English

رسیدن به قدرت بخشش

رسیدن به قدرت بخشش

امروز بعضی از شما به این اصل مهم پی‌ برده‌اید و در آینده نیز دیگران با مشاهدات عملی خواهند دانست که عشق؛ یعنی گذشتن از خویش و آنچه او به شما داده و پرواز در بيکران و یا این‌که گذشتن با‌ آگاهی و باظرافت و پی بردن به جهان هستی که هر یک از ما و شما سهمی داریم برای دادن محبت که عصاره جان هریک از ما است. آیا هرکسی از این عصاره که در وجود خود اندوخته، می‌تواند به سهم خویش بپردازد و ازآنچه در وجودش خوب و زیبا و ارزشمند است به دیگری نثار کند تا سبب شادی او شود؟ اگر انسان این‌قدر گذشت داشته باشد که این کار را بکند او یک عاشق است، ظرف مُحبتش پُر است و پُرتر هم خواهد شد. عشق قامت‌ها را راست، اندیشه‌ها را پاک و حیات را برای گزینش بهتر در انسان تقویت و انسان را خلاق به جهت تمامی علوم آماده می‌گرداند‌.

«استاد سیلور»

واژه پهلوان در کنگره ۶۰ که محل رهایی و  درمان اعتیاد از مواد مخدر است چه کاربردی دارد؟ افرادی که حداقل مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان به کنگره ۶۰ کمک مالی می‌کنند؛ ضمن دریافت لقب پهلوانی، نشان و شال پهلوانی را نیز دریافت می‌کنند؛ چراکه بخشش و گذشتن از پول و مال از عهده هر شخصی برنمی‌آید و باید با کسب دانایی و ایجاد ظرفیت خواست انجام این کار در شخص به وجود آید. چه‌بسا ثروتمندانی که اجازه ندارند از مال بسیاری که جمع کرده‌اند خرج کنند و همان مارهای خوابیده بر روی گنج هستند. در کنگره ۶۰ اگر کسی با تمام وجود خود کمک و یاری برساند؛ (البته که در اصل به خود کمک می‌کند) پهلوان محسوب می‌شود. حقیقتاً پهلوان‌ها عاشق‌اند؛ کسانی که قلب و ظرف بزرگ و پُری دارند و گذشتن از مال نشانه آن است.

راهنمای ویلیام وایت همسفر آتنا از نمایندگی ارتش با بیش از ۱۰ سال تخریب نیکوتین وارد لژیون ویلیام وایت شدند، ۱۰ ماه و ۲۹ روز به راهنمایی راهنمای ویلیام وایت همسفر نسرین سفر کردند و اکنون دو سال و شش ماه است که آزاد و رها هستند. ایشان به تازگی کاندیدای پهلوانی شده‌اند. به همین بهانه مصاحبه‌ای با ایشان ترتیب داده‌ایم که شما را به خواندن آن دعوت می‌کنیم.

با چه تفکر و انگیزه‌ای وارد لژیون سردار شدید؟

در ابتدا فقط به خاطر این‌که زندگی‌ام و سلامتی همسرم و آرامشمان را مدیون کنگره ۶۰ می‌دانستم، ولی در ادامه دیدم که هرچقدر خدمت می‌کنی بازهم مدیون کنگره ۶۰ می‌شوی.

احساستان لحظه‌ای که جناب مهندس اجازه پهلوانی دادند، چگونه بود؟

زمانی که خدمت جناب مهندس رفتم بسیار نگران بودم که مبادا ایشان اجازه ندهند، ولی زمانی که ایشان اجازه دادند، اصلاً احساس حضور در آن مکان و زمان را نداشتم و یک حس بسیار ناب و لذت‌بخش بود.

خدمت پهلوانی مسافرتان در زندگی شما چه تأثیری داشت که شما هم راغب به خدمت در این جایگاه ارزشمند شدید؟

یکی از دلایل خدمت پهلوانی، تغییرات بزرگی بود که در مسافرم می‌دیدم و باعث شد من برای خدمت در این جایگاه بیشتر سعی و تلاش کنم.

ازنظر شما آیا تمام کسانی که وارد لژیون سردار، جایگاه دنور یا پهلوان می‌شوند از وضعیت مالی خوبی برخوردارند؟

به نظر من مادیات برای قرار گرفتن در جایگاه‌ها بسیار مهم است، ولی چیزی که اهمیت بیشتری دارد رسیدن به آن قدرت بخشش است.

باوجود اماکن زیاد برای کمک به دیگران چرا شما کنگره ۶۰ را انتخاب کردید؟

کنگره ۶۰ برای من و خانواده‌ام بسیار تا بسیار زحمت‌کشیده تا من به این درک و فهم برسم. مادران و همسران و فرزندان زیادی هستند که به دنبال به درمان رسیدن و حال خوب خانواده خود هستند که فقط این اتفاق به‌وسیله کنگره ۶۰ اتفاق می‌افتد.

بخشیدن مال کار دشواری است؛ شما چگونه توانستید این تصمیم را برای بار دوم در زندگی خود بگیرید؟

بله دقیقاً، به نظر من بعد از عزیزان آدم، پول از اهمیت بسیار زیادی در زندگی هرکسی برخوردار است، ولی زمانی که بتوانی از چیزی که خیلی دوست داری بگذری آن موقع است که کار مهمی انجام دادی هرچند گذشتن از چیزهای بی‌ارزش هم کار چندان سختی نیست.

برای کسانی که هنوز برای ورود به لژیون سردار تردید دارند چه صحبتی دارید؟

تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که ورود به لژیون سردار بُرد بُرد است. کنگره ۶۰ مثل یک باغ پربار است که می‌توانی از هر محصول آن استفاده کنی و وارد نشدن به لژیون سردار به معنی عدم استفاده از این باغ پر از نیکی و برکت است.

بفرمایید چه عاملی باعث می‌شود همسفران به حضور در لژیون ویلیام وایت رغبت پیدا کنند؟

تنها راه رسیدن به حال خوب و تعادل و داشتن آرامش، دوری از کارهای ضد ارزش است و مصرف نیکوتین هم یکی از کارهای ضد ارزشی است که مانند یک پرده و پوشش عمل می‌کند. پس برای رسیدن به حال خوب از این لطف الهی که شامل حالتان می‌شود استفاده کنید.

و کلام آخر ...

خداوند را هزاران بار شکر و سپاس که اذن و اجازه این خدمت را در این حلقه حیات به من داد تا بیشتر بفهمم و بتوانم به خودم بیشتر کمک کنم. از جناب مهندس و خانواده محترم ایشان بسیار ممنون و سپاسگزارم که برای من بسیار زحمت کشیدند. امیدوارم که تمامی خدمت‌هایشان برای انسان‌های دردمند نور و خیروبرکت و سلامتی برای ایشان و خانواده محترمشان بشود.


انجام مصاحبه: راهنمای ویلیام وایت همسفر زهرا، نمایندگی سلمان فارسی
ویراستاری و ارسال: مسافر نیکوتین همسفر زهرا رهجوی راهنمای ویلیام وایت همسفر مریم، نمایندگی سلمان فارسی
گروه همسفران ویلیام وایت کنگره ۶۰
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .