English Version
This Site Is Available In English

الماس از تراش می‌درخشد و انسان از تلاش

الماس از تراش می‌درخشد و انسان از تلاش

روز جمعه ۱۴ مهرماه ۱۴۰۲ تولد یک‌سال رهایی راهنمای ویلیام وایت همسفر زهرا (ع) از نمایندگی رضای مشهد به استادی راهنمای ویلیام وایت همسفر زهرا با دستور جلسه «نقش سی‌دی و نوشتن آن در آموزش» در پارک نیلوفر مشهد برگزار شد‌.

خلاصه سخنان استاد:

خداوند را شاکر و سپاسگزارم که یک بار دیگر شاهد یک تولد دیگر در پارک نیلوفر مشهد هستم. از راهنمای ویلیام وایت همسفر جلالی سپاسگزارم که حال خوش و تجربه این روزها و ساعت‌های قشنگ را مدیون ایشان هستیم. دستور جلسه در مورد نقش سی‌دی‌ها و نوشتن آن در آموزش است. مهم‌ترین بخش یک مداد درون و مغز آن است، اگر مغز نباشد آن مداد دیگر مداد نمی‌شود و یک قطعه چوب است؛ ارزش انسان به محتوای اوست و سی‌دی‌ها به رشد ما بسیار کمک می‌کنند. سی‌دی‌ها به ما حرکت کردن را آموزش می‌دهند. من یاد گرفتم که برای قایق‌های بی‌حرکت، موج‌ها تصمیم می‌گیرند. الماس از تراش می‌درخشد و انسان از تلاش. آموختم که شیرین‌ترین توت‌ها پای درخت می‌ریزد؛ در حالی‌که ما برای چیدن توت‌های کال چشم به بالاترین شاخه‌ها دوخته‌ایم و زحمت می‌کشیم که آن‌ها را به دست آوریم.

حکایت ندیدن بهترین نعمت‌ها است از جمله سلامتی که در سفر ویلیام وایت همه ما مسافرین به این نقطه رسیدیم. سی‌دی سیگار و جایگزینی چقدر به حرکت من کمک کرد و به من جرأت سفر داد. یک ضلع دانایی آموزش است و این میسر نمی‌شود جز با گوش کردن به سی‌دی‌ها. همیشه از قدیم گفته‌اند: مرغی که انجیر می‌خورد نوکش کج است؛ پس تغییر، تبدیل و ترخیص من به استفاده خوب و کاربردی کردن سی‌دی‌های آموزشی برمی‌گردد.

تولد راهنمای ویلیام وایت همسفر زهرا را بسیار به ایشان تبریک می‌گویم. ایشان بسیار متواضع، مهربان و بامحبت هستند. سفر مجازی خود را بسیار زیبا به پایان رساندند. آن‌قدر تشنه آموزش بودند که در سیستم خیلی سریع رشد کردند و شال نارنجی دریافت کردند. این تولد زیبا را به ایشان و خانواده‌شان تبریک عرض می‌کنم.

مشارکت راهنمای ویلیام وایت همسفر زهرا

بسیار خوشحالم که امروز تولد من با خبر خوش قبولی فرزندم در آزمون سراسری یکی شد و این انرژی و حال خوش چندین برابر شد. از خانم جلالی راهنمای درمانم نهایت سپاس و تشکر را دارم. جای ایشان در بین ما بسیار خالی‌ است. از جناب مهندس و خانم آنی مهربان برای وجود کنگره بسیار سپاسگزارم. لژیون ویلیام وایت به من یاد داد که در بدترین شرایط هم می‌شود زیبا، خوب و شاد بود و امید داشت. اعضای ویلیام وایت در شرایط سخت سفر حقیقتاً نیلوفری هستند که مرداب تاریکی را پشت سر گذاشتند، من یاد گرفتم که نیلوفر مرداب باشم. باید بلای زندگی غلت بزنیم و خوشی را ببوسیم، همان را که باید دانست بیرون خبری نیست. هر چه هست در درون ما است. تشکر می‌کنم از همه شما که در این روز قشنگ با من همراه بودید.

مشارکت راهنمای ویلیام وایت همسفر زهرا از نمایندگی زالپارس مشهد

خداوند را شاکرم برای حضور در این تولد زیبا. لژیون ویلیام یک فرصت دوباره و دوست داشتن خود است، سفری خاص که بسیار کمک‌کننده است. این سفر روشن‌کننده تاریکی‌های درون است. تشکر می‌کنم از همه کسانی‌که در قسمت ویلیام وایت در حال خدمت و آموزش هستند.

مشارکت راهنمای ویلیام وایت همسفر سحر

امروز روز قشنگی است، تولدها برای ما نشانه هستند، خواستیم و توانستیم از تاریکی‌ها به سمت روشنایی‌ها عبور کنیم. لژیون ویلیام وایت یک سفر درونی است. امیدوارم کسانی‌که ترس دارند و هنوز به نقطه تفکر نرسیده‌اند، با گوش سپردن به سی‌دی‌ها صددرصد به این نقطه برسند که کشیدن سیگار و قلیان یک ضد ارزش است و باید این بند شیطانی پاره شود و جای آن را بند سلامتی و عبور از تاریکی بگیرد. از راهنمای ویلیام وایت همسفر جلالی نهایت سپاسگزاری را دارم، این گروه و تیم راهنمایان ویلیام وایت که در مشهد فعال هستند را مدیون خدمات ایشان هستیم.

تایپ و رابط خبری: راهنمای ویلیام وایت همسفر زهرا، نمایندگی رضای مشهد
ویراستاری و ارسال: مسافر نیکوتین زهرا رهجوی راهنمای ویلیام وایت همسفر مریم، نمایندگی سلمان فارسی
گروه همسفران ویلیام وایت کنگره ۶۰

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .