دومین جلسه از دوره سی و سوم جلسات ویلیام وایت به استادی مسافر علی، نگهبانی مسافر محسن و دبیری مسافر مهدی با دستور جلسه «از سایت و فضای مجازی در کنگره60 چگونه استفاده می کنم؟ مقاله نویسی» جمعه 31 شهریور ماه ۱۴۰۲ ساعت ۷:۳۰ صبح در محل پارک طالقانی آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان علی هستم مسافر سیگار؛
از نگهبان عزیز تشکر می کنم که به واسطه اینکه مسئول سایت شعبه هستم به من اجازه دادند تا در این جایگاه خدمت کنم. از آقای مهندس هم تشکر می کنم که این فرصت را در اختیارمان گذاشتند تا آموزش بگیریم.
خب در رابطه با دستور جلسه دوست داشتم یک خاطره ای تعریف کنم، تازه خدمت خود را در سایت شروع کرده بودم و اینطور بودم که تصور می کردم خیلی کار سخت و بزرگی دارم انجام میدهم و دائما در تلاش بودم تا از زیر بار آن شانه خالی کنم تا مثلا بتوانم در جلسه حضور داشته باشم و مثل باقی افراد مشارکت کنم. خب با راهنمایم که در میان گذاشتم گفتند که تو باید نگاه خود را تغییر دهی و باید به این فکر کنی که کاری که در سایت انجام می دهی چه اثری دارد می گذارد.

برای مثال تصور کن همین مطلبی که امروز روی سایت می گذاری به دست یک فردی برسد که با خواندن آن وارد کنگره60 شود و بتواند به درمان و تعادل برسد. خب همین موضوع به اندازه کافی بزرگ هست که نوع نگاه من را تغییر دهد نسبت به کاری که مشغول انجام دادن آن هستم.
سایت کنگره60 از اهمیت خیلی بالایی برخوردار است چون کنگره60 را در سطح جهانی نشان می دهد و مطالب بسیار مهمی در آن عنوان می شود مثل نامه های مهندس دژاکام با آقای ویلیام وایت یا همایش ها و ... که همگی آن ها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند.
خب مثلا در یکی از همین مقاله هایی که در سایت منتشر شده آقای مهندس راجع به این موضوع صحبت کرده اند که درمان اعتیاد وارد مرحله ژنتیکی شده به این خاطر که درمان سیستم ایکس موجب می شود تا بیان ژن فرد تغییر کند.

خب ما ژن های گوناگونی داریم که اعتیاد اکثر آن ها را دچار اختلال کرده و با درمان به روش DST یکی یکی این ژن ها مثل ژن تصمیم گیری یا ژن حافظه دوباره به تعادل می رسند و خب با به تعادل رسیدن این ژن ها تمام بیماری های ما و حتی بیماری های روانی ما به درمان می رسند.
خب تمام این مطالب در سایت برای همه انسان ها ارائه می شود و همه می توانند از این آموزش ها در قالب سایت کنگره60 استفاده کنند.
خیلی خوشحالم که فرصت آموزش در کنگره60 را پیدا کرده ام، امیدوارم فراموش نکنم که به کجا قدم گذاشته ام. ممنون از اینکه به صحبت های من توجه نمودید.

تهیه و تنظیم: مسافر سیگار محمد 8
- تعداد بازدید از این مطلب :
546