English Version
This Site Is Available In English

تریاک معجزه الهی در درمان اعتیاد

تریاک معجزه الهی در درمان اعتیاد

جلسه‌ چهارم از دوره دوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران نمایندگی جهان‌‌‌‌‌‌بین شهرکرد، با دستور جلسه «سیستم ایکس» به استادی پهلوان همسفر زهرا، نگهبانی همسفر فاطمه و دبیری همسفر فرزانه، روز یک‌شنبه 22 آبان ماه ۱۴۰۱ ساعت ۱۷:۰۰ آغاز به کار کرد.

سلام دوستان زهرا هستم یک همسفر.

خداوند بزرگ و متعال را بسیار تا بسیار شاکر هستم که امروز توفیق پیدا کردم در جمع پر محبت شما عزیزان قرار بگیرم تا از تک‌تک شما بیاموزم و انرژی بگیرم. از این بابت از نگهبان جلسه خانم فاطمه و دبیر ایشان و ایجنت محترم این شعبه بسیار تشکر می‌کنم که به بنده این اجازه را دادند تا در این جایگاه قرار بگیرم.

در مورد دستور جلسه: سیستم ایکس، سیستم ایکس همان‌طور که از اسم آن مشخص است یعنی سیستمی که مجهول است و در گذشته اطلاعات بسیار ناچیزی درباره آن بوده است.  این‌که آقای مهندس اطلاعاتی را درباره سیستم ایکس مطرح کردند، در کتاب چهارده مقاله ایشان وجود دارد.

در کتاب چهارده مقاله تیترهایی تحت عنوان سیستم ایکس، آنتی‌ایکس و تئوری ایکس مطرح شده است که یک خلاصه از هر کدام می گوییم. سیستم ایکس: به مجموعه نوروترانسمیترها، هورمون‌ها، غدد درون‌ریز و برون‌ریز ما گفته می‌شود که خیلی از عملیات‌های شیمیایی که در درون بدن ما اتفاق می‌افتد تحت تاثیر همین سیستم ایکس است. با این‌که علم خیلی پیشرفت کرده است ولی خیلی مجهولات زیادی هنوز در این سیستم وجود دارد به‌خاطر همین تحت عنوان سیستم ایکس نام‌گذاری شده است یعنی برای همه مجهول است.

 چیزی‌که آقای مهندس برای ما مطرح کردند تئوری ایکس بود. قبل از تئوری ایکس، آنتی‌ایکس را می گوییم.

آنتی ایکس یعنی چیزی‌که روی سیستم ایکس ما اثر می‌گذارد؛ حالا چه چیزهایی می تواند روی سیستم ایکس ما اثر بگذارد؟! چیزهایی که از سد خونی مغز ما عبور کند مثل الکل، مخدر ها، قرص‌های روان‌گردان و سایر چیزهای دیگر حتی مثل افکار مخرب، اندیشه های منفی و ضد ارزش‌ها روی سیستم ایکس ما بسیار اثر می‌گذارد و نتیجه‌هایی که می‌دهد به شکل بیماری‌های متفاوتی درون ما به‌وجود می آید و ظاهر می‌شود.

حالا تئوری ایکس  که آقای مهندس برای اولین بار مطرح کردند؛  درون بدن ما مواد مخدر طبیعی تولید می شود، وقتی انسان مواد مخدر را از بیرون به بدن می‌رساند و مواد مصرف می کند حالا یا قرص یا الکل یا هر مواد دیگری مواد مخدر طبیعی بدن به مرور زمان از کار می‌افتد یعنی یک شخص که مصرف کننده می‌شود و سیستم‌های ایکس آن از کار  بیفتد باید به مدت ده ماه یا یک سال به‌طور مرتب مواد مصرف بکند و سیستم ایکس آن کاملا تعطیل شود و موادمخدر طبیعی بدن دیگر زحمت تولید به خودشان نمی‌دهند و باید این موادمخدر را از بیرون به بدن برساند. برای مسافرها این آنتی‌ایکس که مصرف می‌شود با سیم است یعنی توسط آن مواد مخدری که استفاده می کنند، مواد مخدرهای طبیعی بدنشان از کار می‌افتد. ولی برای ما همسفرها که هیچ مواد مخدری مصرف نکردیم که بخواهد سیستم ایکس ما را  خراب کند و یا به شکل بیماری های متفاوتی بروز بدهد ما توسط بی سیم یعنی آن افکار و اندیشه‌های منفی که داریم باعث می‌شود که سیستم ایکس ما درست کار نکند و مشکلات متعددی برای ما به وجود بیاورد.

شاخص‌ها در متد دی‌اس‌تی تریاک است که بیست و پنج آلکالوئید موثر دارد و با همان ماده، سیستم ایکس را بازسازی می‌کند، با فرایند زمان، یعنی ما یک شبه نمی‌توانیم آن بدنی که آمدیم بم‌باران کردیم و در مدت زمان طولانی آن را خراب و ویران کردیم، باز‌سازی کنیم مثل یک شهری که بم باران شده و زلزله آمده است ما یک شب نمی توانیم تمام آن خرابی‌ها را از نو دوباره بسازیم باید زمان و فرصت بدهیم با همان تریاک که یک معجزه الهی است و دوباره آن چرخه‌هایی که از کار افتاده است را به آن عرصه بر می‌گردانیم.

متاسفانه علم پزشکی به نقطه صفر اعتیادهم نرسیده است که هنوز بر این باور هستندکه آزمایش منفی باشد.

آقای مهندس فرمودند: قسمت آشکار آن ظرف یک هفته تا دو هفته هیچ زحمتی هم  که نکشیم آن اختلالات برای ما کنار می رود ولی آن چیزی که باقی می ماند اختلالات پنهان است که باید ظرف مدت ده الی یازده ماه با آن جهان‌بینی و نگرشی که کار می شود و آن ماده‌ایی که در اختیار بدن فرد قرار می‌گیرد دوباره بازسازی شود تا به آن شرایط طبیعی بر‌گردد  و به آن شهر خمری که درون آن است و به‌طور طبیعی ترشحات انجام می‌شود برگردد تا بتواند روزمرگی خودش را انجام بدهد.

کسی که سیستم ایکس آن به‌درستی کار می‌کند به‌راحتی می‌تواند شب‌ها بخوابد و به‌راحتی می‌تواند زندگی روز مرگی خودش را به‌سر ببرد و به‌راحتی می تواند چندین ساعت روی صندلی بنشیند، ولی کسی‌که سیستم ایکس آن کار نکند کارهایی که ما شاید به چشم‌مان نیاید را به‌راحتی نمی تواند انجام دهد.

دیدیم توی مسافرهای‌مان که وقتی خمار هستند حالت چمچمال دارند، به خودشان می‌پیچند و نمی‌توانند چند دقیقه روی صندلی بنشینند و یک‌جا ساکت باشند به‌خاطر این است که سیستم‌های بدن یک فرد مصرف کننده کاملا به‌هم ریخته است.

آقای مهندس کاری که می خواهند انجام بدهند و توی سی دی سفیر سلامت فرمودند: یک رودخانه منشعب شده و نهرهای زیادی به مزرعه‌های زیادی رفته است دقیقا مثل بدن ما و می‌خواهیم فقط سر ورودی یک نهر را ببندیم. توی سرطان هم همین طور است شاید یک‌بار برای یک روز این کار را انجام بدهیم ولی دوباره از منشا که باز آب جاری می‌شود توی رودخانه دوباره بر می‌گردد و باز همان سم‌ها درون آن وجود دارد ما باید منشا را درست کنیم که منشا با بهترین روش و اولین روش که آقای مهندس در کل جهان ارائه کردند  که همان روش دی‌اس‌تی است که در طول فرایند یازده ماه سیستم ایکس بازسازی می شود.

همسفران سیستم ایکس‌شان با شرایط، سخت‌تری بازسازی می‌شود چون مسافرها با همان ماده‌ایی که با سیم به یک فرد مصرف کننده داده می شود کم‌کم در طول مدت آن سیستم‌ها برگردانده می‌شود ولی ما همسفرها با افکار و اندیشه‌های خراب خودمان واین‌که هیچ ماده‌ایی هم در اختیار نداریم باید خودمان به فکر باشیم که چگونه سیستم ایکس خودمان را بازسازی کنیم و فقط چاره ی آن دوری و برگشت از ضد ارزش ها است که هر کدام برگشت از این ضد ارزش ها هزینه دارد که بی‌ربط به دستور جلسه گلریزان نیست بی‌ربط به دستور جلسه سردار نیست.

بعضی از چیزها را باید هزینه آن را پرداخت کنیم؛ اگر دوست داریم بدن سالم داشته باشیم که واقعاً بتوانیم موثر باشیم باید هزینه آن را پرداخت کنیم؛ بزرگ شدن هزینه دارد.

اگر بخواهیم از بدن سالم بر خوردار باشیم باید از ضدارزش‌ها دوری کنیم و در کنار آن بتوانیم ببخشیم و کارهای ارزشی را انجام دهیم تا سیستم‌ایکس ما بازسازی شود و بتوانیم یک زندگی که افراد در حین مصرف حسرت آن را می‌خورند، یک زندگی عادی، یک خوابی که شب ها به‌راحتی می‌رویم و متوجه نمی شویم از آن بر خوردار باشیم و دوباره به آن چرخه زندگی خودمان برگردیم. 

ممنون که به صحبت های من گوش دادید.

برگزاری لژیون ویلیام وایت همسفران

پیام مرزبان کشیک

پیام مسئول امتحانات

پیام مسئول نشریات

پیام نگهبان لژیون سردار و تقدیر از اعضا

پیام ایجنت شعبه و تقدیر از کلیه همسفران به پاس جشن گلریزان

لژیون‌هایی که ظرفیت پذیرش رهجو دارند

قرائت پیام سفر دوم توسط ایجنت 

خدمتگزاران جلسه

 

 

نویسنده: همسفر ملیحه لژیون کمک‌راهنما همسفر سودابه (لژیون سوم)

عکاس: همسفر مرضیه لژیون کمک‌راهنما همسفر فاطمه (لژیون چهارم)

ویراستار و ارسال مطالب: همسفر کبری مسئول سایت

همسفران نمایندگی جهان‌بین شهرکرد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .