English Version
This Site Is Available In English

ادب باعث قوی شدن انسان میشود

ادب باعث قوی شدن انسان میشود

جلسه چهارم، از دوره سی‌وسوم کارگاه‌های آموزشی خصوصی کنگره ۶۰؛ نمایندگی امین قم، ویژه مسافران با استادی کمک راهنمای محترم مسافر علیرضا، نگهبانی مسافر حسین و دبیری مسافر محمد، با دستورجلسه "آداب معاشرت،تعادل و بی تعادلی ادب و بی ادبی " روز سه‌شنبه 24 خرداد ماه ۱۴۰۱ رأس ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خدا را سپاسگزارم که اجازه داد در این جایگاه قرار بگیرم، آموزش بگیرم و در کنار آن خدمت کنم. از نگهبان جلسه بسیار سپاسگزارم که به من اجازه خدمت داد. از آنجا که یکی از شرایط ادب رعایت زمان صحبت کردن استاد است بلافاصله سراغ دستورجلسه می‌روم. دستورجلسه در مورد «آداب معاشرت، تعادل و بی‌تعادلی و ادب و بی‌ادبی» است. همه این‌ها به همدیگر مربوط هستند. در کنگره ما به دنبال ترک موادمخدر نیستیم، بلکه به دنبال درمان و بالاتر از آن رسیدن به تعادل و حتی بالاتر از تعادل رسیدن به تعالی هستیم. تعادل از ریشه عدل است و به معنای استواری و پایداری می‌باشد. همه ما می‌دانیم برای استوار ماندن نیازمند به استحکام، قدرت و توان هستیم، چون تعادل یعنی هر شرایطی را تحمل کردن و فرو نریختن. همان طور که یک ستون محکم نیازمند مصالح مختلفی از جمله شن، سیمان آب و... است و اگر یکی نباشد، فرو می‌ریزد در بحث درمان اعتیاد هم نیازمند مصالحی هستیم که اگر یکی از آن‌ها نباشد بنای اعتیاد و درمان فرو می‌ریزد و مجبور به تکرار می‌شویم‌ اما مهم‌ترین مصالحی که در بنای درمان اعتیاد به کار می‌رود ادب است. چرا که ادب انسان را قوی می‌کند و برای بقاء درمان باید از لحاظ جسمی، روانی، فکری، جهان‌بینی و... قوی باشیم. در درجه بعدی اعتیاد بزرگ‌ترین سلاح نیروهای بازدارنده است و برای مقابله با این سلاح باید مسلح به سلاح دانش و ادب باشیم و در نهایت شرط اول قوی شدن رعایت ادب است. چون انسان بی‌ادب حتی مسلح به سلاح ثروت هم باشد متزلزل است و ضعیف و سست عنصر.
علت برگشت به اعتیاد در کنگره‌۶۰، اینکه درصد خیلی بالایی از افراد به خاطر مصرف انواع سیگار، نیکوتین و قلیان برگشت می‌خورند و در مرحله بعدی افرادی که خدمت نمی‌کنند و بالای ۹۰ درصد افرادی که برگشت می‌خورند کسانی هستند که بی ادب هستند و از الفاظ زشت پرهیز نمی‌کنند. به راهنما و قوانین الهی و قوانین کنگره، قوانین زندگی و قوانین اجتماعی احترام نمی‌گذارد. حتی کسانی که در سفر دوم هستند و هنوز الفاظ زشت به کار می‌برند حتی ترک هم نکرده‌اند چه برسد به درمان و تعادل. شک نکنند اگر تجدید نظر نکنند فرو می‌ریزند. امیدوارم بزرگترین شاخصه من علیرضا و همه اعضای کنگره ادب باشد و چه زیبا گفت شاعر زیبا سخن
پیش ارباب خرد، مایه ایمان ادب است
لاجرم پیشه مردان سخن‌دان ادب است
بی‌ادب را به سماوات بقا منزل نیست
در سماوات بقا منزل مردان ادب است
دامن عقل و ادب گیر که در راه یقین
بر سر گنج وجود تو نگهبان ادب است

برگزاری آزمون داخلی

برگزاری لژیون سفر دومی ها

برگزاری لژیون سردار

فعالیت ورزشی داخل شعبه

سایر لژیون ها

لژیون خدمتگزار:لژیون هفتم

مرزبان کشیک:مسافر مجید

عکاس: مسافر علیرضا
تایپ: مسافر احمد
ویرایش و ارسال خبر: مسافر جلال

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .