English Version
This Site Is Available In English

نمایندگی خانم های مسافر



  باکس جستجو

 
Data pager

دیدن نعمت‌ها می‌تواند ما را به قدردانی و شکرگزاری برساند. و با قدردانی، باز هم دریافت کننده خودمان هستیم. (نمایندگی ارکیده کرمان)

راهنما همسفر سولماز در روز شنبه 22 آذرماه 1404 در رابطه با دستور جلسه گفتند: کفر یعنی ندیدن، ندیدن خوبی‌ها، زحمت‌ها، محبتها و لطف‌ها، یعنی اگر قدر همان ...

من با سفر صحیح، پایبندی به آموزش‌ها و عملکرد درست، می توانم در کنگره 60 ،قدردانی کنم.(نمایندگی یاس اصفهان)

راهنما مسافر مرجان در مورد دستور جلسه‌ «در كنگره ۶۰ چگونه قدردانی کنیم؟»، روز شنبه ۲۲ آذرماه ۱۴۰۴گفتند:امروز با جرئت می‌گویم ؛پروندهٔ اعتیاد برای من بسته شد.

برای شکرگزار بودن باید فرمان‌بردار باشیم و با احترام گذاشتن به راهنما، ایجنت و مرزبان‌ها از آن‌ها قدردانی کنیم. (نمایندگی نسترن اصفهان)

مسافر مرضیه در روز شنبه 22 آذرماه 1404 در رابطه با دستور جلسه گفتند: با آموزش‌ها یاد گرفتم حتی برای یک تماس کوچک از سمت مادرم شاکر خداوند

اعضای کنگره ،باید از تاریخچه کنگره اطلاعات کافی داشته باشند که چگونه کنگره به وجود آمد و اکنون به کجا رسیده است.(نمایندگی نسترن اصفهان)

راهنما مسافر فاطمه در مورد دستور جلسه "هفته بنیان " در روز چهارشنبه ۱۹ آذرماه ۱۴۰۴ گفتند: کنگره خیلی از بندها را از ما باز کرد.

ریشه و بنیان یک درخت، خیلی مهم است. ریشه‌ای که محکم و استوار است، میوه‌های عالی می‌دهد و در طوفان از بین نمی‌رود.(نمایندگی ارغوان تهران)

اسیستانت همسفر فاطمه در مورد دستور جلسه «هفته بنیان»، روز یکشنبه ۱۶ آذر‌ماه ۱۴۰۴گفتند:هفته بنیان نشان از ،۲۸ سال استقامت، تلاش، امید، عشق و پایداری است.