جلسه دوازدهم از دوره شصتم سری کارگاههای آموزشی خصوصی کنگره۶۰ نمایندگی فرشته (سمنان)، با استادی راهنمای جونز مسافر مرتضی، نگهبانی مسافر مجتبی و دبیری مسافر علی اکبر، با دستور جلسه «بزرگداشت آقای مهندس و دستاوردهای علمی ایشان(مقالات تخصصی،درمان سیگار و کاهش وزن)» در روز سهشنبه 12 آبان ماه ۱۴۰۵ رأس ساعت ۱۷ آغاز به کار نمود.
خلاصه سخنان استاد:
سلام دوستان مرتضی هستم مسافر. از جناب آقای مهندس و خانوادهٔ محترم ایشان سپاسگزاری میکنم که چنین بستری را فراهم نمودند تا من با حال خراب بیاییم و به حال خوش برسیم. از راهنمای خودم در DST ممنونم؛ امروز هرچه دارم از آموزشهای ناب ایشان است. از راهنمای جونز و راهنمای سیگارم نیز کمال تشکر را دارم.حادثهٔ جانگدازی که برای مهندس پیش آمد، برای من غیرقابل تحمل بود؛ به یاد سخنان ایشان افتادم که میگفتند:پایان هر نقطه، سر آغاز خط دیگری است.چون مسافر لژیون جونز بودم، از دستاوردهای جناب مهندس دربارهٔ همین موضوع و تأثیراتش بر خودم صحبت میکنم.
.JPG)
من پیش از آنکه به کنگره بیایم، چند بار اقدام به کاهش وزن کرده بودم که هر بار ناموفق بودم. وقتی از طریق یکی از آشنایان با کنگرهٔ ۶۰ آشنا شدم، برای درمان با متد DST عضو و مسافر کنگرهٔ ۶۰ شدم. شش ماه بعد از سفرم وارد لژیون جونز شدم و شانزده ماه سفر کردم تا به رهایی رسیدم. در طول مدت سفرم، چهلوپنج کیلوگرم کاهش وزن داشتم. خانوادهٔ ما اکثراً از اضافهوزن رنج میبردند؛ تا زمانی که من به رهایی رسیدم، به دستور مهندس چندین کتابِ کاهش و اضافهوزن که نویسندهٔ آنها خود جناب مهندس هستند، به فامیلهای خود هدیه دادم.امروز که به عنوان استاد جلسه اینجا نشستهام، راهنمای جونز هستم.
.JPG)
یک جمله از جناب مهندس در ذهن و قلب من حکاکی شده است حدوداً سه هفته پیش از آن حادثهٔ تلخ، همراه با راهنمای خودم که ایشان در حال حاضر اجنت کنگرهٔ ۶۰ نمایندگی فرشته سمنان هستند خدمت مهندس رسیدیم تا برای ایجاد لژیون جونز کسب اجازه کنیم.بعد کسب اجازه جناب مهندس این جمله را به من فرمودند: «شما اگر بتوانید یک نفر را از بند اضافهوزن رها کنید، مانند این است که صد نفر را درمان کردهاید.» همین جمله بود که در ذهن و قلبم حکاکی شد.از اینکه با سکوتتان به صحبتهای من گوش کردید، کمال تشکر را دارم.
عکاس: مسافر علی رضا لژیون ششم
تایپ: مسافراشکان لژیون نهم
ویراستار: مسافر حسن لژیون دوم
ارسال مطلب: مسافر رضا لژیون دهم
مرزبان خبری: مسافر میلاد
- تعداد بازدید از این مطلب :
200