English Version
This Site Is Available In English

فرصت احیاء به من داده شد

فرصت احیاء به من داده شد

سیزدهمین جلسه از دوره پنجم کارگاه‌های آموزشی عمومی کنگره 60، نمایندگی امیرکبیر با استادی مسافر ایمان و نگهبانی مسافر میلاد و دبیری مسافر محمد در تاریخ 15 مهر1405 ساعت 17:00دقیقه آغاز به کار کرد.
خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان ایمان هستم مسافر.

خدا را شاکرم بابت حضور در کنگره و تشکر می‌کنم از آقای مهندس و خانواده محترمشان و از ایجنت شعبه آقا حامد سپاسگزاری می‌کنم بابت اینکه اجازه دادند در این جایگاه خدمت کنم.

در عنوان وادی به این جمله اشاره شده است که «با حرکت راه نمایان می‌شود»، شاید همه این جمله را شنیده باشند: که از تو حرکت از خدا برکت،  من در زندگی تجربه زیادی در رابطه با این جمله و حرکت کردن داشته‌ام.

در ابتدای وادی به این جمله اشاره می‌شود که امواج چون گردبادی بر زمین فرود می‌آیند و آنچه برداشتنی باشد با خود به امانت می‌برند و این جز فرمان حاصل نمی‌گردد. من به اشتباه فکر می‌کردم انسانهای بد دچار گردباد می‌شوند، اما درحال حاضر به این نتیجه رسیده‌ام که آدم‌ها اگر درست باشند، شکار این گردباد می‌شوند؛ که بعد سیستمی مثل کنگره 60 پذیرایشان باشد تا احیاء بشوند. فرصت برگشت و احیاء به من که درگیر تاریکی شده‌‌ام، داده شد؛ در این راه توانستم حرکت خود را آغاز کنم، تغییر ایجاد کنم و از تاریکی‌ها برگردم و در این مسیر اجازه داده می‌شود که خدمتگزار کنگره و دنیا باشم. این موضوع برای من یادآور این است که اگر مسئولیتی را قبول می‌کنم، در ابتدا به بهترین شکل در آن آموزش ببینم و بعد برای رسیدن به هدفم تمام تلاش خودم را انجام بدهم. این تجربه‌ی ارزشمندی است که توسط بنیان کنگره 60، راهنمای محترمم و دیگر خدمتگزاران دراختیار من گذاشته شده است. روشی که ممکن است دیگران تجربه‌اش نکنند.

دیگر اینکه در رابطه با با حرکت کردن و انجام کارها، برای من زیاد اتفاق افتاده که درگذشته به خودم این وعده را می‌دادم که از شنبه یک کاری را انجام می‌دهم یا آن  تصمیم را می‌گیرم، ولی وقتی وارد کنگره شدم، به این آگاهی رسیدم که مشکلاتم را اصلاح و جبران خسارت کنم. بابت این موضوع زحمت زیادی کشیدم و به تمامی فرمان‌های راهنمای گرانقدرم گوش دادم و در طول سفر اول تصمیم گرفتم از بسیاری لذت‌ها بگذرم تا به سرمنزل مقصود برسم. از خیلی از مسائل خوشایند زندگی بگذرم تا به نتیجه دلخاه برسم.

خدا را شکر می‌کنم که توانستم با کمکِ راهنمای محترمم و آموزش‌های جناب مهندس قدمهای استواری بردارم و به تمام آموزش‌ها عمل کنم و امیدوارم که بتوانم برای کنگره 60 رهجوی مناسبی باشم.
ممنون که به صحبتهای من گوش کردین.

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...