English Version
This Site Is Available In English

آرامش، محصول حرکت در صراط مستقیم است

آرامش، محصول حرکت در صراط مستقیم است

جلسه چهارم از دوره سی‌و‌یکم کارگاه‌های آموزشی خصوصی همسفران کنگره۶۰ نمایندگی حسنانی به استادی همسفر زهرا، نگهبانی همسفر ندا و دبیری همسفر الهام با دستور جلسه «واوی هشتم (با حرکت راه نمایان می‌شود) و تاثیر آن روی من» روز سه‌شنبه ۱۴ مهرماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۶:۰۰ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

خدا را شاکرم که امروز این فرصت را دارم که در کنار شما در کنگره باشم و بتوانم آموزش بگیرم. از راهنمای خود همسفر مرضیه تشکر می‌کنم که اجازه دادند امروز در این جایگاه باشم، خدمت را تجربه کنم و آموزش بگیرم.

دستورجلسه امروز وادی هشتم «با حرکت، راه نمایان می‌شود» و تاثیر آن روی من است. این وادی ارتباط زیادی با زندگی من دارد؛ زیرا بزرگ‌ترین و مهم‌ترین حرکت من در زندگی، آمدن به کنگره بود. من قبل از کنگره به خاطر شرایط مسافرم، اصلاً حال مساعدی نداشتم، زندگی نمی‌کردم و فقط روزها را سپری می‌‌کردم. وقتی به کنگره آمدم، کم‌کم آموزش گرفتم و تازه فهمیدم زندگی کردن چیست؛ کم‌کم راه را پیدا کردم؛ ولی باز هم یک مشکل داشتم. راه را بلد بودم. حرکت نمی‌کردم و توقع داشتم مسافرم رها شود و به حال خوش برسد تا حال من هم خوب شود؛ در صورتی‌ که او به رهایی رسیده بود؛ ولی من هنوز حالم خوب نبود. راهنمایم می‌گفت: «سی‌دی بنویس، مرتب باش، آموزش‌ها را کاربردی کن.» ولی من مداوم انجام نمی‌دادم؛ یک‌ بار انجام می‌دادم، یک‌ بار انجام نمی‌دادم، گاهی سی‌دی می‌نوشتم و گاهی پشت گوش می‌انداختم. زمانی‌که مسافرم به رهایی رسید، حالش از من بهتر بود و من به حال او غبطه می‌خوردم و می‌گفتم: «من که اعتیاد نداشتم؛ چرا حالم خوب نمی‌شود؟» متوجه شدم آموزش‌هایی که در کنگره می‌دیدم را کاربردی نمی‌کنم، فقط می‌آمدم، شنونده بودم، تجربه‌ بقیه را گوش می‌کردم و دوباره به خانه برمی‌گشتم.

وقتی کم‌کم شروع کردم و آموزش‌های کنگره را قدم‌ به قدم در زندگی وارد کردم، تغییرها را خیلی آهسته احساس کردم و دیدم حالم خیلی خوب و بهتر شده است. توانستم برای زندگی‌ام تصمیم‌های بهتری بگیرم، قدرت تفکر بهتری پیدا کردم و ذهنم آرامش بیشتری داشت؛ اما تا قبل از آن، من اصلاً تمرکز ذهنی نداشتم. زمانی‌که منیت داریم، نمی‌توانیم آموزش بگیریم. منیت اجازه نمی‌دهد انسان آموزش‌ها را دریافت کند. وقتی به این درجه برسیم که همیشه حق با ما و حرف، حرف ما نیست، می‌توانیم آموزش را بپذیریم و آن را در زندگی خود کاربردی کنیم.

اگر بخواهیم به حال خوب برسیم و در آرامش باشیم؛ باید حرکت‌مان هم درونی و هم بیرونی باشد. حرکت درونی، یعنی نگاهی به درون خود بیاندازیم و خشم، کینه، نفرت، حسادت، غیبت و دروغگویی را کم‌کم کنار بگذاریم. حرکت بیرونی، یعنی در جلسه حضور داشته باشیم، آموزش بگیریم، سی‌دی‌هایمان را سر وقت بنویسیم و مهم‌تر از همه، آموزش‌هایی که می‌گیریم را در زندگی خود کاربردی کنیم؛ چون راهنما فقط راه را به ما نشان و به ما آموزش می‌دهد. ما خودمان باید حرکت کنیم و تا زمانی‌که حرکت نکنیم، هیچ اتفاقی برایمان نمی‌افتد. حرکتی که با آموزش و آگاهی باشد، مرا به صراط مستقیم می‌برد و صراط مستقیم هم انتهای خوبی‌ها و آرامش است.

ان‌شاءالله که همه‌ ما بتوانیم چیزی‌هایی را که یاد می‌گیریم، فقط در ذهنمان نگه نداریم و در زندگی خود کاربردی کنیم.

اهداء حکم قهرمانی راهنما همسفر مرضیه توسط ایجنت محترم همسفر فاطمه (مقام سوم رشته تیراندازی با کمان)

رهایی ۴۰ سی‌دی همسفر رقیه رهجوی راهنما همسفر طاهره (لژیون پانزدهم)

تجلیل از مرزبانان دوره قبل توسط اسیسانت محترم سایت همسفر لیلا

مراسم اهداء شال مرزبانی دوره جدید توسط اسیسانت محترم سایت همسفر لیلا

مرزبانان کشیک: همسفر جمیله و مسافر علی‌رضا
تایپیست: همسفر منیره رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون چهارم)
عکاس: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون اول)
ویرایش: همسفر پروانه رهجوی راهنما همسفر مرضیه (لژیون چهارم) دبیر اول سایت
تنظیم و ارسال: همسفر سارا رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون مرزبانی) مرزبان خبری
همسفران نمایندگی حسنانی تهران

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...