امروز در خدمت راهنمای ویلیام همسفر بتول هستیم، شاید این گفتوگو تلنگری باشد برای همسفرانی که هنوز درمان نیکوتین را شروع نکردهاند؛ گاهی یک قدم کوچک، آغاز یک تغییر بزرگ است.
راهنمای ویلیام همسفر بتول و مسافر جواد با آخرین آنتیایکس مصرفی تریاک وارد کنگره شدند به مدت ۱۰ ماه ۲ روز به روش DST و داروی درمان اپیوم به راهنمایی مسافر مجید و همسفر سمیه سفر کردند. هماکنون با دستان پرتوان آقای مهندس ۲ سال، ۸ ماه و ۱۷ روز است که آزاد و رها هستند، در ادامه همسفر بتول با آنتیایکس مصرفی قلیان وارد لژیون درمان سیگار شدند. به مدت ۱۱ ماه و ۹ روز با روش DST و داروی درمانی آدامس نیکوتیندار خوراکی با راهنمایی همسفر اعظم سفر کردند در حال حاضر به یاری خداوند و دستان پر از عشق و محبت آقای مهندس به مدت ۲ سال و ۳ ماه و ۲ روز است که آزاد و رها هستند. رشته ورزشی همسفر بتول والیبال و رشته ورزشی مسافرشان والیبال و فوتسال است.
ضمن عرض خداقوت لطفاً برداشت خودتان را راجعبه وادی هفتم برایمان شرح دهید؟
کشف حقیقت در یافتن راه را چگونه در وادی هفتم مشاهده نماییم؟ کشف حقیقت در وادی هفتم که آیا کشف من برای رسیدن به حقیقت رمز و راز مشخصی دارد، در مسیر یافتن باید حقیقت کشف شود و یافتن راه اولین شرط کشف حقیقت است.
برداشت شما از وادی هفتم چیست؟
آقای مهندس در این وادی یاد میدهند که برای رسیدن به حقیقت باید هدف داشت حقیقتی که راهش به صراط مستقیم ختم میشود راستی و درستی انسانها را به حقیقت میرساند.
رمز یعنی : یافتن راه
راز: روش DST، برداشت
لطفاً حس و حال خودتان را راجعبه اولین رهایی ویلیام و خدمت آقای مهندس رسیدن، برایمان بیان بفرمایید؟
حس و حالم راجعبه اولین رهایی حس ناب و قشنگی بود که برای اولین بار خدمت آقای مهندس رفتم با تمام وجودم خدا را شکر کردم که این فرصت را در اختیار من قرار داده تا به بندگانش خدمت کنم و برق را در نگاه آقای مهندس مشاهده کردم و دعا کردم همه همسفرانی که مصرفکننده نیکوتین هستند به رهایی و حال خوش برسند.

با تشکر از شما و خداقوت، لطفاً برای جذب همسفران در درمان سفر نیکوتین و اقدام در این مسیر نکات لازم را بفرمایید؟
برای جذب همسفران در درمان نیکوتین و رسیدن به آرامش باید از خود گذشت باید مسیر درست را انتخاب کرد تا به آرامش و حال خوب رسید برای درمان نیکوتین و رهایی از بند اهریمن رمز و رازش با دستان آقای مهندس پیدا و حل شده است فقط باید تفکر درست و مثبتی نسبت به حل درمان نیکوتین کرد.
کلام اخر؟
خدا را شکر که خداوند این فرصت دوباره زندگی کردن را به من داد تا خدمت کنم امیدوارم همسفرانی که در مسیر کنگره هستند همیشه سلامت باشند و امیدوارم هیچ وقت این فرصت دوباره سالم زندگی کردن و مفید زندگی کردن را از خودشان نگیرند و از خداوند برای تمامی اعضاء کنگره۶۰ حال خوب و آرامش را از خداوند خواستارم و از شما هم صمیمانه تشکر میکنم که اجازه این فرصت خدمت را در اختیار بنده گذاشتید.
مسئول مصاحبه: همسفر مریم رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون پنجم)
رابط خبری: مسافر نیکوتین همسفر اعظم رهجوی راهنمای ویلیام همسفر بتول (لژیون ویلیاموایت)
عکاس: همسفر ثریا رهجوی راهنما همسفر محیا (لژیون سوم)
ارسال و ویرایش: همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون پنجم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی کریمان کرمان
- تعداد بازدید از این مطلب :
74