English Version
This Site Is Available In English

یافتن راه آغاز کشف حقیقت

یافتن راه آغاز کشف حقیقت

مشارکت مسافر نیکوتین همسفر اعظم:
وادی هفتم رمز و راز کشف حقیقت در دو چیز است؛ یکی یافتن راه و دیگری، آنچه برداشت می‌نمائیم در وادی هفتم در مرحله‌ای قرار داريم که عقل بایستی با نیروهای خود، بعضی از مجهولات را کشف نماید تا راه درست را به ما نشان بدهد. این وادی به ما یاد می‌دهد که پیدا کردن راه درست خیلی اهمیت دارد، چه انسان‌ها و دوستان زیادی از ما قربانی شدند، فقط به دلیل این که راه را پیدا نکردند و یا راه را اشتباه رفتند و زندگی آن‌ها متلاشی شد. بعضی از آن‌ها انسان‌های با اراده و مصمم هم بودند؛ اما در اثر انتخاب راه غلط، وسایل نابودی خود و دیگران را فراهم نمودند.

ما نمی‌توانیم بگوئیم که آن‌ها بی‌اراده بودند، چرا که اراده قوی هم داشتند؛ اما جسم، روان، تفکر آن‌ها به دلیل پیدا نکردن راه حل برای مشکلشان از تعادل طبیعی خارج شده بود. همیشه پیدا کردن راه صحیح برای حل مشکلات در تمام زندگی نقش مؤثری دارد. چه انسان‌های زیادی با دوستان دیگری دوست شدند و به خیال خود راه درست را انتخاب کرده بودند و به فکر خود به مرغزار می‌رفتند، در حالی که سر از مسلخ در آوردند و نابود شدند و زمانی متوجه شدند که کار از کار گذشته بود؛ بنابراین یافتن راه یکی از مهم‌ترین و اصلی‌ترین مسئله‌ها می‌باشد؛ بنابراین برای کشف حقیقت و یا برای آشکار ساختن اصل هر موضوع یا حقیقتی که پنهان است.

ما نیازمندیم تا رمز و راز آن را بگشائیم که در اینجا رمز می‌شود، پیدا کردن راه یا مسیر حرکت و راز آن، یعنی آنچه برداشت می‌نماید، یا طی کردن و پیمودن راه یا مسیر حرکت تا رسیدن به حقیقت، برای مثال برای باز کردن قفل هر در یا صندوقی، اول بایستی کلید آن را پیدا کرد و دوم بایستی با کلید، اقدام به باز نمودن قفل نمود که همیشه قفل‌سازان، بسیار و کلید‌سازان اندک هستند، اگر به انسان‌ها نگاه کنیم، گروهی از آن‌ها هستند که برای انجام کارهای خودشان، این وادی هفتم را در نظر می‌گیرند و گروهی هستند که به آن توجه نمی‌کنند؛ پس انسان‌ها به صورت فرضی به دو گروه کم‌خردان و خردمندان تقسیم می‌کنیم.

نشانه گروه کم‌خردان این است که اول حرف می‌زنند و بعداً فکر می‌کنند و یا برای انجام هر کاری، اول بدون تفکر و بررسی آن کار را انجام می‌دهند و سپس وقتی که به مشکل برخوردند به دنبال راه حل می‌گردند؛ بنابراین همیشه در حال ایجاد مشکل برای خود و دیگران هستند و همیشه می‌گویند؛ نفهمیدم، متوجه نشدم، معذرت می‌خواهم، بعضی وقت‌ها هم تصور می‌کنند که بهترین راه، کوتاه‌ترین و ارزان‌ترین راه است، مثلاً شخصی را که نان ندارد بخورد، پیدا می‌کنند و از او نقشه گنج را می‌خواهند. گروه دوم خردمندان هستند که نشانه آن‌ها این است که قبل از سخن گفتن اول فکر می‌کنند؛ چون می‌دانند سخن گفتن، خود به نوعی تعیین مسیر است و یا برای انجام کار، اول با تفکر تمامی اوضاع و شرایط آن را از تمامی جهات بررسی می‌کنند و سود و زیان کار را مورد بررسی قرار می‌دهند سپس اقدام به عمل می‌نمایند.

فرد خردمند می‌داند که بهترین گنج و ماندگارترین گنج، گنج درون خودش است که بایستی آن را کشف کند و اوقات خود را در بیغوله‌ها صرف پیدا کردن گنج زیر زمین به هدر ندهد، پس فرد خردمند برای یافتن هر راهی، اول تفکر و بررسی می‌کند، تا صراط مستقیم را پیدا کند که راهی است که انسان را به مقصد راستین می‌رساند. حال خواه مقصد بهشت برین باشد یا رسیدن به یک هدف معقول یا کشف یک حقیقت، فرد خردمند می‌داند که همه پیامبران و متفکرین همیشه می‌خواستند صراط مستقیم را به انسان نشان بدهند، یعنی همان یافتن راه تا انسان به مقصد نیکوئی که همانا صلح، آرامش، آسایش، درستی و محبت است، رهسپار گردد.

مشارکت مسافر نیکوتین همسفر ثریا:
وادی هفتم مثل دیگر وادی‌های کنگره۶۰ یکی از قوانین هستی و چگونگی زندگی ما در این هستی را بیان می‌کند. قوانینی که چه بخواهیم و چه نخواهیم در زندگی ما حکم می‌کنند و اگر در زندگی خود عملی کنیم قادر خواهیم بود از همه مشکلات به خوبی بگذریم. رمز و راز، در دو چیز است، یکی یافتن راه و دیگری آنچه برداشت می‌کنیم. راه، همان راه کنگره۶۰ است و برداشت درست، درمان کامل است درمانی که تنها رکن آن مسافر نیست و شامل درمان تخریب‌های من همسفر نیز می‌شود. هر کس که این رمز را بیابد و برداشتش را درست انتخاب کند، راز درون گاو صندوق برایش آشکار می‌شود. خیلی‌ها به کنگره۶۰ می‌آیند در گاوصندوق را می‌بینند؛ اما رمز را نمی‌دانند، تصور می‌کنند فقط با آمدن و حضور فیزیکی در باز می‌شود؛ اما این‌طور نیست رمز کنگره۶۰ همان علم و روش DST است.

اگر کسی این رمز را پیدا کند، راز درون گاو صندوق برایش آشکار می‌شود یافتن راه اولین شرط کشف حقیقت است. وادی هفتم می‌گوید: اول راه را پیدا کن، راه فقط درمان مسافر نیست، راه درمان کامل است و درمان کامل، شامل درمان همسفر نیز می‌شود. اگر راه را پیدا کنی؛ اما برداشت ناقص باشد به حقیقت، حال خوش نخواهی رسید. بسیاری راه را می‌روند؛ اما برداشتشان ناقص است، فکر می‌کنند فقط باید مسافرهایشان مواد را کنار بگذارند؛ اما کنگره۶۰ نشان می‌دهد که درمان کامل، شامل درمان خود همسفر نیز می‌شود. وادی هفتم می‌آموزد که آخرین قسمت بازی پازل، فرمان و اذن خداوند است.

اگر بخواهیم از ظلمت خارج بشویم قدرت مطلق باید اذنش را بدهد. گاهی شخص باید در تاریکی باشد و به هم ریخته باشد تا اذن نجات برسد این یعنی تلاش لازم است؛ اما نتیجه را باید به خداوند سپرد. وظیفه‌ ما حرکت درست و کوشش است، اذن نهایی از آن خداوند است. این وادی می‌تواند در پیچیده‌ترین مسائل فلسفی و یا در ساده‌ترین کارهای روزانه مطرح شود، چرا که وادی‌ها قوانین الهی و غیر‌قابل تغییر می‌باشند، مانند قوانین ریاضی، عقل باید با نیروهای خود بعضی مجهولات را کشف نماید و راه درست را به ما نشان دهد. درست است که عقل فرمانروای مطلق است؛ ولی باید تعقل کند و تفکر مثبت انجام دهد تا راه درست را به ما نشان دهد.

رابط خبری و ویرایش: مسافر نیکوتین همسفر اعظم رهجوی راهنمای ویلیام‌ همسفر بتول (لژیون ویلیام‌وایت)
ارسال: همسفر منصوره رهجوی راهنما همسفر زهره (لژیون پنجم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی کریمان کرمان

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...