English Version
This Site Is Available In English

انسان به طور همزمان، در جایی فرمانبردار است و در جایی دیگر فرمانده

انسان به طور همزمان، در جایی فرمانبردار است و در جایی دیگر فرمانده

ششمین جلسه از دوره هجدهم سری کارگاههای آموزشی-عمومی کنگره ۶0، نمایندگی قائمشهر، روزهای پنجشنبه به استادی راهنما مسافر مهدی، نگهبانی مسافر حمید و دبیری مسافر کاوه با دستور جلسه «از فرمانبرداری تا فرماندهی» در تاریخ 19 شهریور ۱۴۰۵ راس ساعت ۱۷ آغاز به کار کرد.

خلاصه سخنان استاد:

سلام دوستان مهدی هستم مسافر
خدواند بزرگ را شاکرم که این فرصت را در اختیار من قرار داد تا در مسیر آموزه های کنگره باشم، خدمت کنم و آموزش بگیرم و از حضورم در این شعبه و نشستن روی صندلی استاد جلسه بسیار خوشحال و خرسندم.


دستور جلسه امروز هم در مورد فرمانبرداری تا فرماندهی هست و در کنارش تولد آقا مهرداد را  هم داریم. مقدم بودن فرمانبرداری قبل از فرماندهی یک چراغ و یک تابلو راهنما برای ماست که نشان می‌دهد اگر می‌خواهیم فرمانده خوبی باشیم اول باید فرمانبردار خوبی باشیم. البته با هر فرمانبرداری لزوماً به فرماندهی نخواهیم رسید؛ یعنی انسان به طور همزمان در جایی فرمانبردار است و در جایی دیگر فرمانده، در هر مقطعی متفاوت خواهد بود.
یک سفر اولی در مقابل برنامه راهنما مسلماً باید فرمانبردار خوبی باشد ولی در همان زمان در موقع اجرای برنامه، شما حتماً فرمانده هستید. فرماندهی یعنی اینکه در موقع اجرای برنامه، بصورت درست و سر ساعت این کار را انجام بدهد. اگر مثال های من عموماً روی سفر اول مسافران است بخاطر این هست که تمام اتفاقات بزرگ کنگره در سفر اول و در اجرای درست روش DST میباشد. اولین و مهمترین وظیفه همه ما انتقال درست پیام و مفاهیم روش DST به بقیه انسان هاست. ما هم باید مثل آقای مهندس و همه دیده بانان زحمتکش، اگر با این روش به درمان رسیدیم به فکر معرفی و توصیه این روش به دیگر مصرف کننده های جامعه باشیم تا آنها نیز مثل ما با لذت و سادگی از دست دیو اعتیاد رها شوند. این مهمترین مسئولیت هر فردی در کنگره هست.


امیدوارم همه ما در وهله اول، فرمانبردار خوبی باشیم تا در ادامه بتوانیم فرامینی قابل اجرا صادر کنیم و در ادامه آن نیز بتوانیم با انجام این روش به فرمان عقل و عمل سالم نزدیک و نزدیکتر شویم.
در مورد آقا مهرداد هم یک چیزی که قابل تفکر است این موضوع است که ایشان در بدو ورود به کنگره اصلاً برای خدمت نیامده بود. فقط برای درمان اعتیاد آمده بود و قصدش این بود که بعد از درمان از کنگره برود. اما در ادامه وقتی شعبه قائمشهر شروع به کار کرد گرایش خدمت در آن شعبه در مهرداد جوانه زد و این آغاز کمکش به انسان ها و شروع خدمتش بود و من تولد پنج سالگیشان و آغاز آزادمردی ایشان را اول به آقای مهندس و سپس به تمامی اعضای کنگره ۶۰ و زحمتکشان شعبه تبریک می‌گویم.
آقا مهرداد با فرمانبرداری خوب و نوشتن به موقع سی دی ها و خدمت صادقانه به این جایگاه رسید. هیچ حاشیه ای نداشت و اذن خدمت در جایگاه راهنمایی برایشان صادر شد و امروز در این جایگاه والا قرار گرفت.
ممنونم بابت سکوت زیبایتان.

در ادامه جلسه، تولد پنج سال رهایی و آزادمردی راهنما پهلوان مسافر مهرداد...

اعلام سفر مسافر: سلام دوستان، مهرداد هستم مسافر. آخرین آنتی ایکس مصرفی، شیره و متادون؛ روش درمان، DST؛ 10 ماه و 13 روز به راهنمایی آقا مهدی سفر کردم؛ رهایی 6سال؛ ورزش در کنگره فوتسال.

آرزوی مسافر مهرداد: آرزویم این است که بتوانیم از کنار شعبه خودمان، شعبه های دیگر در شهرهای همجوار و دیگر شهرهای استان داشته باشیم.

سخنان مسافر مهرداد: خداوند را شاکرم. از آقای مهندس و خانواده محترمشان، از استاد بزرگم آقا مهدی و همه اعضای شعبه قائمشهر سپاسگزارم. ما با هم خانواده بزرگ کنگره ۶۰ هستیم و پیامی  که این تولدها می‌تواند داشته باشد این است که انسان‌ها می‌توانند در کنار هم باشند و عشق و محبت بین‌شان جاری باشد و به انسان بودنشان افتخار کنند. ما باید این پیام را در کل جامعه با عشق و محبت اشاعه بدهیم. هدف کنگره ۶۰ رساندن این پیام است. اگر خواسته درمان، رهایی و درست زندگی کردن داشته باشیم، در مسیر ما معلم هایی هستند که راه درست را به ما نشان می دهند و من خوشبختم که این انسان ها از جمله آقای مهندس، آقا مهدی و آقا محمود و همه ی راهنماها و زحمتکشان کنگره ۶۰ در مسیر راهم قرار گرفتند و امیدوارم در این مسیر باشم و به تکامل برسم. از اینکه امروز در جشن ما حضور داشتید ممنون و سپاسگزارم.

 

رهایی های جدید شعبه از لژیون پنجم

عکس: مسافر عباس، لژیون پنجم

نگارش: مسافر عباسعلی، لژیون دوم

ارسال: مسافر کاوه، لژیون یکم

ویژه ها

دیدگاه شما





۰ دیدگاه

در حال بارگذاری دیدگاه‌ها...