English Version
This Site Is Available In English

انسان سالم فرمانروای جسم و روان خودش است

انسان سالم فرمانروای جسم و روان خودش است

شاید شنیدن کلماتی مثل فرمانبرداری و فرماندهی افراد را به یاد پادگان و سلسله مراتب نظامی بیندازد و چقدر زیباست که تمام کهکشان‌ها، ستاره‌ها، کوه، دشت، دریا و کل هستی از قدرت مطلق فرمان می‌گیرند تا در خدمت بشر باشند و این جانشین خداوند بر زمین؛ باید هم‌چون فرمانده‌ای لایق در جای جای هستی قدم بردارد. استاد امین می‌گویند: فرماندهی یک هدف است و این واژه به صورت یک قانون کلی است در واقع برای ما می‌تواند بیان‌گر این مسیر باشد و حرکتی را از یک نقطه به نقطه دیگر برای ما تعریف می‌کند و به زبان ساده به ما می‌آموزد که چگونه در انجام کارهایمان بر نیروی درون و بیرون تسلط لازم را داشته باشیم.

حال چیزی که مهم است فرماندهی بین یک انسان سالم با یک انسان که گرفتار بیماری اعتیاد است بسیار متفاوت است. یک انسان سالم فرمانروای جسم و روان خودش است و به راحتی می‌تواند انتخاب و تصمیم بگیرد و در مورد آن تفکر کند؛ اما شخصی که بیماری اعتیاد دارد دیگر قدرت تصمیم‌گیری خود را از دست داده است و برای انجام یک کار مواد بیشتری استفاده کند و این بسیار خطرناک است. اعتیاد یک نوع بیماری است که جسم، روان و جهان‌بینی فرد را مورد هدف قرار می‌دهد و اولین کاری که می‌کند این است که قدرت فرماندهی را از عقل می گیرد و خودش فرمانده شهر وجودی می‌شود.

رسیدن به درمان و رهایی از چنگال اَهریمن اعتیاد و چشیدن طعم آزادی و رهایی پاداشی است ویژه انسان‌های مسئولیت پذیر آنان که فرمانبرداری را آموخته‌اند و به مسئولیت‌های خود آگاه هستند در سی‌دی فرمانروایان زمان فرماندهی را در سه بخش مورد بررسی قرار داده است، بخش اول فرماندهی که حکومت بر شهر وجودی خود انسان آغاز می‌گردد، بخش دوم فرماندهی مُرَکب که فرماندهی انسان بر انسان‌های دیگر است و بخش سوم فرماندهی کل می‌باشد.

فرماندهی در پروسه درمان اعتیاد در کنگره۶۰ به دست شخصی است که خود در گذشته فرمانبردار نیروهای منفی بوده است و حال به فرماندهی در درمان اعتیاد رسیده است در این‌جا فرد بیمار پس از حضور در کنگره مورد حمایت قرار می‌گیرد و با اجرای دستورات، قوانین و حرمت‌های آن قادر خواهد بود به مرور نیروهای منفی را از شهر وجودی خود خارج کند و در نهایت تبدیل به فرمانروایی لایق و با شهامت بر این شهر گردد. من باید بدانم که برای رسیدن به فرماندهی؛ باید فرمانبرداری را بپذیرم و همین‌طور باید عاشق طی مسیر و رسیدن به هدفم باشم تا اول فرمانبرداری خوب سپس فرمانده لایقی باشم.

نتیجه می‌گیریم با اجرای دقیق فرامین الهی و دستورات راهنمای خوبم قادر خواهم بود نیروهای منفی را از شهر وجودی خویش خارج کنم و در نهایت به فرمانروایی لایق و مسلط به شهر وجودی خود تبدیل شوم و در جمله آخر پیام لنگر کشتی را بکشید آمده است « پس ما هم که ذره‌ای از وجود باری تعالی هستیم؛ باید به همان اندازه در تفکر و عمل دقیق عمل نماییم تا هم خود و هم خداوند از ما راضی باشد».

منابع: کتاب عبور از منطقه ۶۰درجه زیر صفر، سی‌دی فرمانروایان زمان، از فرمانبرداری تا فرماندهی، مجموعه مقالات از فرمانبرداری تا فرماندهی
نویسنده: همسفر فاطمه رهجوی راهنما همسفر راضیه (لژیون چهارم)
رابط خبری: همسفر الهه رهجوی راهنما همسفر راضیه (لژیون چهارم)
ویرایش: همسفر رحیمه رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون دوازدهم)
ارسال: همسفر هانیه رهجوی راهنما همسفر نرجس (لژیون پنجم) دبیر سایت 
همسفران نمایندگی سمنان

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .