English Version
This Site Is Available In English

برای اینکه به حقیقت پی ببرید می‌توانید از ساختار جسم و یا طبیعت استفاده کنید

برای اینکه به حقیقت پی ببرید می‌توانید از ساختار جسم و یا طبیعت استفاده کنید

شانزدهمین جلسه از دوره اول، جلسات ماهانه لژیون سردار نمایندگی کمال الملک، با استادی مسافر  محمد، نگهبانی پهلوان مسافر ابوالفضل، دبیری مسافر مرتضی و خزانه داری مسافر پهلوان سعید با دستور جلسه «وادی ششم و تاثیر آن روی من»در روز چهارشنبه 28 مرداد برگذار شد.

سخنان استاد:

در ابتدا خیلی خوشحال هستم که در جمع شما حضور دارم از دبیر، خزانه‌دار و نگهبان عزیز، هم تشکر می‌کنم که اجازه دادن در این جایگاه خدمت کنم و آموزش بگیرم.
من هم به نوع خودم قبل از اینکه وارد کنگره ۶۰ بشوم یک شناخت جزئی نسبت به حکم عقل داشتم ولی این چیزی که در کنگره آموزش گرفتم خیلی سطح آن متفاوت است و تنها چیزی که در وادی ششم حکم عقل کاملاً در قالب فرمانروا اجرا شود به ذهن من می‌رسد این است که یک شبه یا ۱۰ شبه یا یک ماهه حکم عقل به قالب فرمانروا نمی‌تونه برسه.

چیزی که ما در کنگره ۶۰ یاد گرفته‌ایم این است که در سفر اول با کارهای کوچک و نظم داشتن مثلاً همین که به موقع سر جلسه حاضر شویم داروی خود را به موقع بخوریم یا سی دی نوشتن هر هفته این باعث می‌شود که هر روز این قدرت فرمانروای کل که همان عقل مان هست هر روز بیشترش کنیم تا کم کم به جایگاه‌های بزرگتر برسیم و بتواند در آن جایگاه‌ها به ما کمک کند.
برای اینکه به حقیقت پی ببرید می‌توانید از ساختار جسم و یا طبیعت استفاده کنید برای اینکه بتوانید به آن چیزی که در ذهن خود دارید برسید در مورد بخشش می‌خواهم بگویم قلب انسان خون را پمپاژ می‌کند به کل بدن اگر حتی چند ثانیه این پمپاژ انجام نشود و این خونرسانی انجام نشود اولین عضوی که مرگ برایش اتفاق می‌افتد خود قلب است.


این محبت کنگره بوده که اجازه داده است ما در این ساختار قرار بگیریم و خداوند هم به ما اجازه بخشیدن را داده است به نظر من این نظر شخصی من است که می‌گویم بخشیدن خیلی بزرگ است و من به اندازه بخشیدن نیستم این حسی که هست و این چیزی که هست را فقط ما داریم جاری نگه می‌داریم یک قنات تا زمانی نامش قنات است که جاری باشد و آبرسانی کند

 

اگر کسی جلوی جاری بودن آن قنات را بگیرد مرگ آن قنات هم فرا می‌رسد منظورم این است که من محمد کمکی که می‌توانم به این ساختار بکنم این است که به جاری بودن این ساختار کمک کنم اگر سنگریزه‌ای در مسیر است در حد توان خودم آن سنگریزه را بردارم تا کنگره راحت‌تر به راه خود ادامه دهد به نظر من کنگره باید آنقدر با قدرت حرکت کند و آنقدر پیشرفت کند که همه مردم با کنگره آشنا بشوند کنگره کارش فقط درمان اعتیاد نیست به تعادل رساندن انسان‌ها هم یکی از کارهای کنگره است و این اتفاق مهم با حضور ما در لژیون سردار روز به روز پررنگ‌تر خواهد شد از این که ب صحبت های من گوش کردید از شما سپاسگذارم

 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .