English Version
This Site Is Available In English

شجاعت اجرای فرمانش را داشته باشیم

شجاعت اجرای فرمانش را داشته باشیم

می‌دانید، بعضی چیزها در زندگی اگر همین امروز جدی گرفته نشوند، فردا می‌توانند کل زندگی‌مان را عوض کنند و این موضوع اصلاً شوخی‌بردار نیست! گاهی فقط یک تصمیم یا یک بی‌توجهی کوچک، می‌تواند مسیر زندگی ما را کاملاً تغییر دهد؛ پس هر قدمی که با دقت در مسیر درست برمی‌داریم، واقعاً ما را از تاریکی به سمت روشنایی می‌برد. زندگی همیشه طبق برنامه‌ ما پیش نمی‌رود و گاهی بهترین اتفاق‌ها درست وقتی می‌افتند که انتظارش را نداریم.

وادی ششم به من یاد می‌دهد که برای رسیدن به جایگاه انسانی‌ام، حتماً باید آموزش ببینم، تجربه کنم و از اشتباهاتم درس بگیرم؛ قرار نیست در یک شبانه روز به فرمان عقل برسم؛ این مسیر با صبر، تلاش و قدم‌های کوچک ساخته می‌شود. برای خود من، فرمان عقل یعنی امروز کاری را انجام دهم که شاید سخت باشد، اما فردای بهتری برای من می‌سازد؛ یعنی به جای لذت‌های لحظه‌ای، آرامش ماندگار را انتخاب کنم؛ به جای عجله، صبر کنم و به جای سرزنش خودم، مسئولیت زندگی‌ام را بپذیرم.

وادی ششم به من امید می‌دهد که انسان می‌تواند خودش را تغییر دهد، اما به شرطی که آموزش ببیند و عقل را فرمانده زندگی‌اش کند. درست است که رسیدن به این جایگاه آسان نیست، اما هر قدمی که برمی‌داریم؛ ما را به انسانی آرام‌تر، آگاه‌تر و آزادتر نزدیک می‌کند. در آخر، آرزو دارم همیشه در مسیر دانایی حرکت کنم تا در لحظات سخت، به جای ترس و عجله، صدای عقل را بشنوم و بتوانم بهترین انتخاب را داشته باشم؛ به امید روزی که صدای عقل را در خود واضح‌تر بشنویم و شجاعت اجرای فرمانش را داشته باشیم.

نویسنده: همسفر نسیم رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون بیست)
رابط خبری: همسفر نگار رهجوی راهنما همسفر فاطمه (لژیون بیست)
ثبت و ویرایش: همسفر هانیه رهجوی راهنما همسفر فتانه (دبیر اول سایت)
همسفران نمایندگی شادآباد

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .