English Version
This Site Is Available In English

ابتدای ورودم به کنگره، این جمله که «هر شخصی در هر جایگاهی قرار دارد، عین عدالت است» خیلی سنگین بود.(نمایندگی ارغوان تهران)

ابتدای ورودم به کنگره، این جمله که «هر شخصی در هر جایگاهی قرار دارد، عین عدالت است» خیلی سنگین بود.(نمایندگی ارغوان تهران)

هشتمین جلسه از دوره هفتادم سری کارگاه‌های آموزشی - خصوصی خانم‌های مسافر و همسفر نمایندگی ارغوان تهران، با استادی راهنما مسافر اعظم، نگهبانی همسفر خورشید و دبیری مسافر مهناز، با دستور جلسه «عدالت، آیا همه افراد کنگره ۶۰ با هم برابرند؟» در روز سه‌شنبه ۲۰ مردادماه ۱۴۰۵، رأس ساعت ۱۱:۳۰ آغاز به کار نمود.

سخنان استاد:

سلام دوستان اعظم هستم یک مسافر
خداوند را شکر می‌کنم که امروز در این جایگاه، در خدمت شما عزیزان به همراه لژیون دهم هستیم.دررابطه‌با دستور جلسه این هفته که دو بخش دارد؛ یک بخش «عدالت» و بخش دوم، آیا همه افراد کنگره با هم برابر هستند؟ابتدا اگر بخواهم معنای عدالت را به طور ساده عنوان کنم، عدالت یعنی هر چیزی در جایگاه خودش قرار گرفته باشد که در لوگوی کنگره ۶۰، یکی از اضلاع مهم این مثلث، عدالت است.
آقای مهندس بارهاوبارها در سی‌دی‌ها و آموزش‌هایشان فرمودند: «هر کسی در هر جایگاهی قرار دارد، عین عدالت است.»شاید در ابتدا به ما بر بخورد و مثلاً بگوییم که چرا؟ یعنی الان من اگر حالم خوب است یا حالم بد است، عین عدالت است؟ چون ما تعیین‌کننده هستیم؛ و آن مسیر را انتخاب کردیم.

زیرا انسان بر مبنای اختیار و حق انتخابی که دارد، خودش انتخاب می‌کند و این بذری است که من درگذشته کاشتم و الان دارم برداشت می‌کنم. اگر در جایگاه خوبی هستم، اگر از زندگی و اطرافیانم لذت می‌برم و دوستشان دارم، خب، قطعاً من انتخاب کردم و تلاش خودم بوده است.البته در کنگره، وقتی که می‌آییم و آموزش می‌گیریم، برای من این جمله که «هر شخصی در هر جایگاهی که هست، عین عدالت است» خیلی سنگین بود؛ اما به‌مرورزمان، وقتی آموزش‌ها را گرفتم، دیدم تمام حال امروزم به‌خاطر سعی و تلاش خودم است.

خداوند در کتاب قرآن می‌فرماید: «إِنْ لَیْسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَى»؛ انسان چیزی نیست جز سعی و تلاش خودش.پس این ما هستیم که جایگاه خود را انتخاب می‌کنیم؛ چه در کنگره و چه در خانواده و جامعه. این من هستم که اجازه می‌دهم دیگران با من چگونه رفتار کنند و این عین عدالت است.

آیا افراد کنگره با هم برابر هستند؟ خیر، همه از نظر جایگاهی با هم برابر نیستند. البته از نظر آموزش‌ها و اینکه در یک مکان نشسته‌ایم، همه از یک صندلی استفاده می‌کنیم و یا چای می‌خوریم، منظورم امکاناتی است که کنگره ۶۰ در اختیار همه اعضا قرار داده است؛ بله، با هم برابرند ولی از نظر جایگاهی نه.

مثلاً یک مرزبان، یک راهنما، یا حتی افراد را در هر جایگاهی با یک‌رنگ شال مشخص کرده‌اند؛ برای مثال، شال سبز، شال زرد، شال نارنجی، شال ارغوانی و شال سفید دیده‌بان. این‌ها جایگاه‌هایشان با هم فرق می‌کند و همه بستگی به سعی و تلاش شخص دارد که توانسته خودش را به آن جایگاه برساند.

دررابطه‌با رهجوها اگر بخواهم توضیح بدهم، رهجویی که سروقت در جلساتش حضور دارد، به‌موقع می‌آید، سی‌دی می‌نویسد، در لژیون ویلیام یا لژیون جونز شرکت می‌کند، در کارگاه‌ها حضور دارد و مشارکت می‌کند و همیشه حضور دارد، با رهجویی که عکس این عمل می‌کند و هیچ‌کدام را انجام نمی‌دهد، یکی است؟ خب، معلوم است که یکی نیست؛ چه از نظر دیدگاه راهنما و چه از نظر خداوند، یکی نیست.

همه چیز بستگی به تلاش من دارد. اگر من امروز حالم خوب است و دارم حرکت خوب می‌کنم، به‌خاطر این است که تلاش کردم و زحمت کشیدم.اگر در جایگاه راهنمایی نشسته‌ام، برایش زحمت کشیده‌ام و خون‌دل‌ها خورده‌ام. واقعاً همین‌جوری نمی‌آیند یک شال دور گردن شخصی بیندازند که حالا راهنما باشد؛ زحمت کشیده و برای آن جایگاه تلاش کرده است. پس من اگر بخواهم در آن جایگاه قرار بگیرم، باید برایش تلاش کنم و زحمت بکشم تا به آن جایگاه برسم.

دررابطه‌با این موضوع جالب است که ما همه دیدیم این متن به‌صورت سؤالی است. همه ما باید از خودمان سؤال کنیم: «آیا همه افراد کنگره با هم برابر هستند؟»وقتی من دنبال جوابش می‌گردم و جواب‌هایی را می‌گیرم، روی خودم سعی می‌کنم کار کنم، راه بهتری را انتخاب کنم و مسیر خوب را از بد تشخیص بدهم. بله، چیزی که تعیین‌کننده ارزش انسان‌هاست، آقای مهندس می‌فرمایند؛ میزان آن محبت و مردم‌داری ماست. این تعیین می‌کند که من در کدام جایگاه قرار دارم.

چه خوب است به یکدیگرعشق بورزیم . امیدوارم که همه ما سعی کنیم با تلاش و آگاهی‌مان، خودمان را بالا ببریم تا بتوانیم به‌واقع معنای واقعی عدالت را بفهمیم. ممنونم که به صحبت‌های من گوش دادید.

تایپ: راهنما مسافر اعظم - لژیون دهم نمایندگی ارغوان تهران
ویرایش: راهنما مسافر الهام - لژیون تازه‌واردین نمایندگی ارغوان تهران
عکس: مسافر فاطمه مرزبان خبری نمایندگی ارغوان تهران
بازبینی و ارسال: همسفر فاطمه
 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .