English Version
This Site Is Available In English

میوه دشمنی رنج است

میوه دشمنی رنج است

انسان‌ها احتمال هرگونه مشکلی را پيش‌بينی می‌کنند؛ ولی اصلاً به این فکر نمی‌کنند که برای مثال برادر با برادر دشمنی کند و يا اعضای يک خانواده با هم دشمنی کنند و برای حفظ منافع شخصی حاضر به نابودی هم باشند؛ برای اين‌که از ابتدا، بر ستون‌های سست و لرزان بنا شده‌اند. ظلم بر انسان هرگز به پيروزی ختم نمی‌گردد. ما که می‌دانيم در جهان همه چيز فناناپذير است، ظلم نکرده‌ایم. صبر و تحمل شما در آينده پايه‌های آن‌ها را در هم خواهد کوبید و تک‌تک آنان به قهر الهی گرفتار خواهند شد. در تلاش آن باشيد که مرده‌ها را زنده گردانيد. شما به بی‌جان‌ها جان بدهيد و خواهيد ديد که فقط مسيح نبود که می‌توانست مرده را زنده کند. خداوند در شما قدرت اين عمل را داده است به کار بگيريد‌. ما هم در انجام آن مسائل، وسايل آن را به‌طوری که می‌دانيد فراهم خواهيم نمود، از زنده يا مرده. به معنی جسم يا روح؛ ولی هر که را به فکر می‌رسانيم کمک بگيريد. کلام خود را در آن‌ها به کار ببريد.

ما خود هم در بيشتر موارد درمی‌مانديم و راه را بر خود مسدود می‌پنداشتيم؛ اما آن نيرويی که ما را هدايت می‌کرد، همه درب‌ها را به يک‌باره برای ما نمی‌بست تا ما بتوانيم از قدرت فکر خودمان در راه آن امورات سخت استفاده نماييم. آن‌چه در دل شما می‌گذرد، می‌دانيم و می‌شنويم؛ بايد بگوييم که آن‌چه از زاد و ولد بد باشد با بدان می‌نشيند تا در آخر کار پرونده تيره و تاری چون شب دارد. ما نتوانستيم چند هم‌نژاد را در يک صف منظم قرار بدهيم؛ البته اين واقعه امروز برای ما بسيار مضحک است؛ زيرا به انديشه امروزی پی نبرده بوديم؛ بايد هم همين‌طور می‌شد تا برای رهايی از قل و زنجيرها چاره‌ای می‌نموديم. من از سی‌دی دشمن چنین نتیجه گرفتم که مسائل مالی بیشتر باعث به‌وجود آمدن این دشمنی‌ها می‌شود، آن‌ هم بسته به ظرفیت انسان دارد که تا چه حد گذشت کند. ما حتی باید با خواهر و برادر و فامیل، فاصله را حفظ کنیم یا اگر معامله‌ای می‌کنیم، حتماً مدرک و سندی داشته باشیم.

آیا برای دشمنی‌ها باید انتقام بگیریم؟ انسان موجودی است که زندگی‌اش بر پایه تفکراتش است؛ اگر به چیزهای خوب فکر کنیم، امواج مثبت را جذب می‌کنیم و اگر به چیزهای منفی فکر کنیم، امواج منفی را جذب می‌کنیم. مهم نیست ما چه و کجا هستیم، مهم این است که چه تفکراتی داریم که به آن فرکانس می‌گوییم. دشمنی‌کردن، حاصلی جز رنج و ناراحتی ندارد. ارتباط ما با دیگران، مثلثی را تشکیل می‌دهد که یک ضلع آن خود ما هستیم، ضلع دیگر آن خانواده و ضلع سوم آن دوستان و آشنایان. هر برخوردی داشته باشیم روی ما هم تاثیرگذار است و باید حریم‌ها رعایت بشود. هر ظلمی که می‌شود، بدون شک به خودمان برمی‌گردد.

استاد در این سی‌دی می‌فرمایند: تلاش کنید مرده‌ها را زنده کنید و به جان‌ها، جان بدهید. منظور، زنده کردن مرده نیست؛ بلکه در این‌جا منظور، احیا کردن انسان‌هاست؛ یعنی غیرممکن‌ها را ممکن ساختن. در کتاب۶۰ درجه گفته شده که در دل‌سنگ‌ها بروید و بشکافید آنچه شکافتنی نیست؛ مثل کنگره۶۰ که جمعیت احیای انسانی است و درمان اعتیاد که برای خیلی‌ها غیرقابل‌حل بود. بعضی انسان‌ها فطرتاً بد هستند؛ یعنی تربیت‌شان بد بوده و هر کاری کنیم، بدی را نشان می‌دهند. به عقیده آقای مهندس، دشمنی بر مبنای جهل و نادانی انسان شکل می‌گیرد و میوه دشمنی، رنج است. دوستی و محبت برای انسان آرامش و صلح می‌آورد. همیشه فکر مثبت کنید تا امواج مثبت را جذب کنید.

منبع: سی‌دی دشمن
نویسنده: همسفر زهرا (خ) رهجوی راهنما همسفر یاسمن (لژیون هفتم)
رابط خبری: راهنما همسفر یاسمن (لژیون هفتم)
ویرایش: همسفر سمیه رهجوی راهنما همسفر بهاره (لژیون چهارم) دبیر اول سایت
ارسال: همسفر معصومه رهجوی راهنما همسفر سمیه (لژیون دهم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی پاکدشت 

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .