English Version
This Site Is Available In English

انسان ذره‌ای از هستی

انسان ذره‌ای از هستی

«بار دگر بنده شویم نقطه‌ تابنده شویم
وصل بر‌آید دایره رحمت گردنده شویم»
مفهوم بار دگر قبلاً چنین چیزی وجود داشته زمانی ما وارد تاریکی نشده بودیم در تعادل، آرامش، نور و بندگی قرار داشتیم اکنون آن بندگی را از دست دادیم و می‌خواهیم به آن نقطه برگردیم نقطه تابنده، یک نقطه‌ای می‌باشد که از او نور منتشر می‌شود هر مخلوقی از خود چنین نوری ندارد و این نور لطف خداوند می‌باشد انسان ذره‌ای در هستی می‌‌باشد؛ اگر بخواهد از خود نور منتشر کند باید تبدیل به چشمه شود، نوری بیش از نیاز خودش داشته باشد، زمانی‌که نور بیشتر شود تابناک می‌شود آن‌گاه می‌تواند اطراف خود را روشن کند تا به انسان‌های دیگر نور هدیه دهد.

زمانی‌که انسان به درجه‌ای از بندگی برسد، می‌تواند نور تابند شود انسان بندگی خود را از دست دهد از نور خارج می‌شود، از دایره رحمت خداوند خارج می‌شود انسان‌هایی که نور خود را از دست می‌دهند، از مرغزار خداوند خارج می‌شوند و آن زمان می‌گوید ما را برگردان تا باز شتابنده شویم قدرت درنده شویم در این بیت درنده در مقابل تاریکی و اهریمن می‌باشد وقتی نور به انسان برگردد، می‌تواند، قدرتمند شود وقتی این قدرت به او داده شود، در مقابل تاریکی، صفت درنده بودن به او داده می‌شود و تاریکی‌ نمی‌توانند آن را به بند کشد و تاریکی مغلوب می‌‌شود، زمانی‌که انسان در تاریکی باشد کور‌مال کور‌مال راه می‌رود تا در چاه نیفتد، مراقب این است که آسیب نبیند؛ ولی زمانی در عمق تاریکی به انسان نور داده شود این نور یک رحمت بزرگ می‌‌شود که می‌تواند با آن گنج‌هایی تاریکی را ببیند و با خود بردارد.

در سرزمین ظلمت همه افراد نور ندارند عده‌‌ای هستند که نور دارند اگر رحمت خداوند به انسان برگردانده شود موجی می‌شود که می‌تواند بشکافد و جلو برود، غرش زمانی می‌باشد که بنده شویم آتش سوزنده شویم، آتش سوزنده، جادوی عجیبی دارد یک‌جا نقش سوزانندگی دارد، در جای دیگر سازندگی آتش می‌تواند حیات انسان را نابود کند و یا بند‌های تاریکی انسان را بسوزاند خاکستر کند و انسان را از بند تاریکی نجات دهد مهار شود، در انسان سازنده می‌شود و اگر از سینه‌ انسان بیرون تراوش کند، سوزنده می‌شود اگر درون انسان بماند، باعث پاکی و پالایش می‌شود خارج شود باعث نابودی می‌شود.

منبع: سی‌دی بار دگر(امین)
نویسنده: همسفر فاطمه (لژیون سردار)
رابط خبری: همسفر شیما (لژیون سردار)
ویرایش و ارسال: همسفر منیژه رهجوی راهنما همسفر منیره (لژیون ششم) نگهبان سایت
همسفران نمایندگی اسلامشهر

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .