English Version
This Site Is Available In English

تفکر بدون حرکت کافی نیست

 تفکر بدون حرکت کافی نیست

جلسه اول از دوره ششم جلسات لژیون سردار همسفران کنگره۶۰ نمایندگی البرز کرج به استادی همسفر صدف، نگهبانی همسفر سیمین و دبیری همسفر حوریه با دستور جلسه «وادی پنجم (در جهان ما تفکر؛ قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رفتن و رسیدن، آن را کامل می‌نماید.) و تأثیر آن روی من» روز دوشنبه ۲۹ خردادماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۵:۳۰ آغاز به کارکرد.

خلاصه سخنان استاد:

دستور جلسه این هفته: «وادی پنجم (در جهان ما تفکر؛ قدرت مطلق حل نیست؛ بلکه توأم با رفتن و رسیدن، آن را کامل می‌نماید.) و تأثیر آن روی من» است. در چهار وادی گذشته، نقش حیاتی تفکر را آموزش گرفتیم و متوجه شدیم که ما هیچ نیستیم، حتی اگر خود را همه چیز تصور کنیم. آموختیم که در مسیر حرکت، باید تنها بر توانایی‌های خود تکیه کنیم و از دیگران انتظار کمک نداشته باشیم. همچنین در وادی چهارم آموزش گرفتیم که نباید مسائل حیاتی زندگی خود را به خداوند واگذار کنیم؛ زیرا این کار به معنای سلب مسئولیت از خویشتن است. وادی پنجم می‌گوید: «در جهان ما، تفکر قدرت مطلق حل نیست، بلکه توأم با رفتن و رسیدن، آن را کامل می‌نماید.» در حقیقت، به‌وسیله چهار وادی گذشته برای حرکت آماده می‌شویم، زیرا در وادی پنجم فرمان حرکت صادر می‌شود. برای اینکه بتوانیم حرکت کنیم، باید مقدمات آن را فراهم کنیم که این موضوع ابتدا در جهان ذهنی ما شکل می‌گیرد.

ما در حیات زمینی خود، حداقل در سه جهانِ خاکی، خواب و ذهنی زندگی می‌کنیم. برای رسیدن به مقصد و عملی‌کردن ساختار ذهنی و تفکر خود، لازم است از مسائلی مانند ترس، ناامیدی و نداشتن اعتمادبه‌نفس فاصله بگیریم تا به آرامش برسیم. تفکر به‌تنهایی کافی نیست؛ تنها بافکر کردن به مقصد نخواهیم رسید، بلکه باید در مسیر صحیح حرکت کنیم. برای یادگیری این حرکت درست نیز لازم است مفاهیمی مانند بازگشت از ضدارزش‌ها، خودداری، قناعت، صبر، پرهیز از تجسس، غیبت و قضاوت، همچنین پس‌انداز، توکل، رضا و تسلیم را آموزش بگیریم و در زندگی به کار ببندیم. اگر بخواهم این دستور جلسه را به لژیون سردار ارتباط دهم، درباره مفهوم پس‌انداز صحبت می‌کنم؛ پس‌اندازی که می‌تواند مادی یا معنوی باشد. زمانی که جناب آقای مهندس حسین دژاکام سفر خود را آغاز کردند، به درمان رسیدند و کنگره ۶۰ را بنیان نهادند.

زمینه‌ای فراهم شد تا انسان‌های گرفتار در تاریکی بتوانند به این مکان بیایند، درمان شوند و آرامش را در زندگی خود تجربه کنند. به نظر من، این بزرگ‌ترین پس‌انداز معنوی است. ما نیز زمانی که در لژیون سردار مشارکت و کمک می‌کنیم، شاید در ظاهر یک کمک مالی انجام می‌دهیم، اما در حقیقت در حال انجام یک عمل معنوی هستیم. این کمک باعث ماندگاری و گسترش کنگره ۶۰ می‌شود و انسان‌های بیشتری فرصت درمان و رسیدن به آرامش را پیدا می‌کنند. بدون تردید، انرژی این عمل خیر دوباره به زندگی خود ما بازخواهد گشت؛ بنابراین این عمل، یک پس‌انداز معنوی ارزشمند است. من از زمانی که آموزش‌های کنگره و وادی پنجم را تا حد توان در زندگی خود اجرا کرده‌ام، نتایج بهتری به دست آورده‌ام؛ زیرا انسان زمانی به نتیجه مطلوب می‌رسد که پس از تفکر، حرکت صحیح را نیز آغاز کند.

تایپیست: همسفر زینب رهجوی راهنما همسفر عفت (لژیون نوزدهم)
عکاس: مرزبان خبری همسفر طاهره
ارسال: همسفر مونا نگهبان سایت
همسفران نمایندگی البرز کرج

ویژه ها

دیدگاه شما





0 دیدگاه

تاکنون نظری برای این مطلب ارسال نشده است .